Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@martinam1812 super, uzasna sprava, gratulujem 😍
Babulky nezostal niekomu menopur?
@martinam1812 tak toto je waaaaau, nech sa už len tešíš s mrnúska 😉pre takéto správy sa oplatí naďalej čítať MK 😝
@martinam1812 to je skvela sprava tie čiarky su krasne silne.Super,že sa to podarilo a už si nemusela riešit IVF gratulujem.Budeme navzajom si držat palce nech aj ja mam v pondelok v brušku bambulku.Ja som mala mat pomaly darkynu a nakoniec mame embrijko😉
Baby, mali ste niektora ako prvotne priznaky tehotenstva bolest noh a krizov? Som 12 DPO a uz 3 dni ma tak bolia stehna a krize, akoby som odbehla maraton a pritom len vegetim viacmenej.
@janulka232 dakujem my tiez pred dalsim pokusom chceme poriesit hematku a imuno. Inak preco si mala len soft? Nechcela si klasicku stimulku alebo ti ju nedoporucili kvoli niecomu?
@martinam1812 jeej blahozelam ku krasnym dvom ciarkam. 😉 a nech vsetko ide ako ma. Ak som dobre citala ty si ostala tehu pred ivf? Cize prirodzene? Mas uz za sebou nejake ivf?
@segab090 ďakujem, podarilo sa znova prirodzene. Toto malo byť prvé IVF. V centre mi po mojich výsledkoch hneď odporučili darcovský program, no to som odmietla. Chceli sme vyskúšať IVF a nakoniec sa zadarilo takto 🙏
@janulka232 silno držím palce a posielam pozitívnu energiu. Budeme sa tešiť spolu 😉
@martinam1812 Gratulujem. Okrem pozitivneho myslenia este nejake tipy ako sa podarilo ? Dakujeem.
@segab090 pytala som sa na to doktora prečo som mala iba soft.Tak povedal pri mojom amh aj tak by som mala tak jedno dva vajička a zbytočne by som vela platila,kedže ja už som samoplatca.
@bevab ďakujem, no pila som alchemilku a brala som viac vitamínov (matreská kašička, D, Q10, zinok, E, melatonín, NAC). Čo z toho pomohlo neviem. Niekomu pomôže a niekomu zas nie. Asi podľa toho čo komu chýba 😉
@martinam1812 co je NAC ? Matersku kasicku kde viem zohnat ? Dakujem 🙂
@bevab všetko na internete, skús pokukať 😉
@janulka232 tesiiiiimcakamlwn na vynikajuce správy bude to super uvidis
😍
Ahojte dievčatá,
napísala som knihu - Zázrak zo skúmavky, je to skutočný príbeh dvoch žien, ktoré absolvovali umelé oplodnenie, ak si chcete skrátiť čas čakania, začítajte sa:
https://www.modrykonik.sk/blog/laurakrauz/article/zazrak-zo-skumavky-iv-cast-djk3ln/
@linda243 tak ak to bude treba určite sa opýtam,zatiaľ sa nám darí dobre,rastieme,v utorok som bola na gynde a naša malá piškótka má 7,9mm v stredu nás čaká návšteva v CAR,tak uvidíme,že či niečo uvidíme 😊 bojím sa a modlím zároveň aby bolo všetko v poriadku aby nám to vyšlo 🙏🙏🙏🙏🙏
@bobricek1979
@martinam1812 @maculicek1977 Ahojte.Tak ja už mam v brušku embrijko.Ešte stale nemožem tomu uverit,že sme išli riešit darkynu a nakoniec mame svoje embrijko.Snad bude všetko ok a všetko dobre dopadne.A snad si čoskoro tiež pojdete po svoje embrijka bobriček a maculicek
@janulka232 jeeej teším sa tebou 😍 budeme sa vytešovať spolu z tehuľkovania 😘🤰 hlavne nech všetko ide tak ako má až do konca.
@martinam1812 dakujem ano hlavne nech je všetko ok.Aj Tebe držim palce,že si potom budeme pisat o tehotenskych nevolnostiach😝
@janulka232 áno 😍 Môj dnešný test. Ten z prava. V stredu si spravím ešte jeden a vo štvrtok smer gyn.
@martinam1812 maš krasne silne čiarky tak ktovie od kedy si tehotna😉.Ja mam ist na krv na 10den
@janulka232 božinku Jani ani nevieš ako ti to prajem nech ti to už teraz VYJDE, už som bola nedočkavá, že čo ako....Len sa šetri a vyhýbaj stresu a ten ananás a veľa vody piť! Ideš nasledovať teraz @martinam1812😍 a hneď za tebou my korčulky 😀 s @bobrickom1979. Jani a koľko bunkové už bolo vieš?
@maculicek1977 dakujem si zlata.Ano papam ananas včera som si kupila🙂Chcela som od ženskeho marodku aspon do konca mesiaca,ale doktor tam nebol a sestričky mali s tym problem,že mam prist až vo štvrtok a daju mi spätne marodku,ale sa mi zda,že marodku musiš dat do troch dni ta tak ma naštvali.Tak zajtra musim skusit pri mojmu obvodnemu.Ja nemam napisane kolko bunkove iba mam napisane v štadiu C7g1 to neviem čo to je.
@janulka232 no škoda s tou maródkou...No to ti nepovedala embryologička, že aké vkladajú, mne to stále povedala, ale asi sedem, musím kuk do mojich papierov ak ich ešte nájdem...nech sa tam len krásne zahryzká👶 už sa tešííííííííím !!!!!!!!
@maculicek1977 nie nič mi nepovedala iba čo som Ti napisala čo mam v papieroch.A dnes som ešte doplacala 75eur za icsi.A doktor mi ešte ukazal na ultrazvuku tu malu bublinku.A ty kedy sa chystaš?

@saxana15 aj tebe ďakujem. Každá z nás si zaslúži mať na teste // len treba veriť 🙏