icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

janulka232
31. máj 2017

@cherrinka11 určite aj to sa da,že prv zmrazia darkyne vajička,ked hned by nemohol prist partner.A ty si vlastne ako na tom?

cherrinka11
31. máj 2017

@janulka232 terax som sa focitala na stránke GynFivu Ba,že darkyna za darovanie vajíčok dostane 850euro,to jej garantujú..tak za čo potom tie ďalšie dve tisícky???😌😌😌
Ja?ako sme s partnerom boli rozbehnutý tak sa to akosi zastavilo, akoby nám osud neprial v tomto..ktovie,možno spolu jemame byť..už si aj tak hovorím..,ja mam dcéru 13r.z prvého manželstva a teraz sme chceli s mojim partnerom babo lebo on nemá deti a veľmi túži po nich,len ja som taka raz hore raz dole a on to stopol a vyzerá to tak,že všetko ide s nami dole vodou.. Už to prestávam riešiť. Čas všetko ukáže.On nemôže prirodz.cestou koli pomalým spermijkam ale ja si akosi myslím,že aj zázraky sa dejú..,no už som stimulovala na ivf a zrazu ma niečo koplo a stopli sme to,sama si to neviem vysvetliť.. Preto ma to utvrdzuje v tom,že čo sa má stať stane sa a čo nie to sa tiež nikdy nestane..ja už to vkladám všetko tam hore..😊

janulka232
31. máj 2017

@cherrinka11 ano darkyna dostane peniažky za darovanie vajičok.A nam garantuju aspon dva pekne embryjka.Takže darkyna musi mat viac vajičok keby mala iba tak dva tri tak sa to ruši a je to na ich triko.To maš super,že maš aspon jedno dieta.Tak to som prekvapena,že ste stopli stimulku.Tak aj my nemame najlepšie spermie,ale asi vitaminy zabrali a o trošku sa to zlepšilo.Presne tak je to už,len na tom hore

martinam1812
31. máj 2017

@janulka232 ahoj ako moja? Čo máš nové? Dnes som na teba myslela, že som ťa tu dlhšie nevidela.

lemkarasto
31. máj 2017

@mybaby1 snazim sa nemysliet, dokonca som zacala hackovat,aby mi utekal cas 🙂 ale aj tak na to myslim a pozorujem sa ze nic sa nedeje... asi pojdem v piatok k mojej gynekologicke na krv ci stupa hcg

lemkarasto
31. máj 2017

Prosim vas ked som mala dlhy protok a PK ako sa rataju tehotenske tyzdne po usposnom oplodneni?od poslednej menstruacie?ci od opu?

mybaby1
31. máj 2017

@lemkarasto verím ti niekedy je to všelijaké....aj ja dnes mám zvláštny pocit...akosi ani po jedle mi dnes nebolo ťažko,ale tak hádam a verím,že je všetko v poriadku 👶

lemkarasto
31. máj 2017

@mybaby1 inac neporadis mi ako si mam ratat tyzdne presne, od kedy sa to rata pri umelom

mybaby1
31. máj 2017

Ony to berú dva tyzdne od opu...ja som mala opu 21.4.cize berú to už od 7.4...ale ja tam mám určité posun dva dni lebo menštruácia mi začala 9.4.
@lemkarasto

lemkarasto
31. máj 2017

@mybaby1 diky dobre teda tak som to i ja ratala,co som citalana fórach tak kazdy inac pisal

mybaby1
31. máj 2017

@lemkarasto mne to takto rátali v car

janulka232
1. jún 2017

@martinam1812 @maculicek1977. Možno si ma nepostrehla no občas prispejem v diskusii.Tak nam to nevyšlo krv negativna a tak som sa tešila,že konečne mame embryjko.Už som si aj poplakala😢

martinam1812
1. jún 2017

@janulka232 😢 to mi je ľúto, som ti veľmi držala palčeky 😔

janulka232
1. jún 2017

@martinam1812 dakujem nič ine neostava,len dalej bojovat.A ty na seba davaj pozor😘 nech bambulka krasne rastie

maculicek1977
1. jún 2017

@janulka232 , Ahoj Jani negatívna??! Bože ja som tak verila.... mojka moja....je to hrozné také sklamanie....a sliznicu si mala koľko pri vklade? Nechceš ešte raz vyskúšať ten nativ? Ach jaj....aj tak hovoria čím viac pokusov, tým viac úspechov, žiaľ všetko v náš neprospech - financie, psychika atď. Zlatík ešte nezúfaj sme tu tebe podobné ešte zabojujeme!!!! Verím, že sa nám to podarí!!!! papa

janulka232
1. jún 2017

@maculicek1977 ano dnes som mala vysledky z krvy a bola negativna.Ale mala som aj take tušenie,lebo asi tri dni ma pobolievalo bruško a trochu križe a zrazu nič.Sa mi zda,ked som bola na kontrole mala 13mm a potom ešte ked som išla na vklad tak mi vravel,že je krasna.Mne kym sa podarilo nativ prešlo asi 4mesiace,lebo som začala mat problemy s ms potom zase folikul ktory nerastol a furt niečo už som to chcela vzdat.A stale ten čas uteka ved už pomaly dva roky chodime do centra.A je to časovo naročne a aj finačne,ale ešte že robime na smeny.Tiež by si sa mala čim skor dat na dalšie kole.Viem,že to bol naš iba prvy vklad po 4kole,že už to bol uspech,že sme mali konečne embryjko.A malo kedy to na prvy krat vinde.No uvidime čo nam povie dr.Galo,ale nemam problem ist aj do darcovskeho programu,len nech sa to podari

martinam1812
1. jún 2017

@janulka232 ďakujem mojka, budem dávať pozor. Koncom mesiaca idem na sono. V centre mi hneď ako prvé odporučili darcovský program. Ja som už pomaly strácala nádej po mojich výsledkoch a psychicky sa pripravovala na IVF a zadarilo sa prirodzene.

janulka232
1. jún 2017

@martinam1812 takže už uvidiš malinku bambulku na ultrazvuku👶 Super,že si ešte nešla na to IVF kvoli tomu,že si sa musela ešte preliečit tak si dala ešte tomu čas a a stal sa zazrak.Ušetrila si peniažky aj čas.Ja keby som mala jedno dieta v žiadnom pripade nejdem do darcovskeho programu

martinam1812
1. jún 2017

@janulka232 áno chorá som bola, potom som dva mesiace nemala MS až po vyvolávačke. V chladničké sú injekcie skoro za 450€, no až tak ma to nemrzí. Áno už by malo byť počuť aj srdiečko ❤

janulka232
1. jún 2017

@martinam1812 aj ja som nemala dva mesiace ms čo som musela ist na vyvolavačku a nakoniec sa mi podarilo mat vajičko čo som nechapala a bez liekov.Ved skus predat na modry konik injekcie,ked ty ich už nepotrebuješ a niektorej sa zijdu.Tu je taka stranka.

domca002
1. jún 2017

Dievčatá môže sa pred a po KET sexovať?

martinam1812
1. jún 2017

@janulka232 to aj plánujem, no ešte si ich pre istotu nechám v zálohe, aspoň chvíľku.

janulka232
2. jún 2017

@martinam1812 už ich nebudeš potrebovat.😝 Maš bambulku a ta sa nepusti až o 9mesiacov

martinam1812
2. jún 2017

😘

saxana15
4. jún 2017

Caute baby.ide si niektora vo stvrtok pre svoje babatko?mam vklad,najde sa spolubojovnicka?

dzanka72
4. jún 2017

@saxana15 Ahoj, ja idem v stredu alebo vo štvrtok 🙂

miskab
4. jún 2017

@saxana15 Ahoj aj ja by som mala ist vo stvrtok ak nebude PK ... zajtra mam OPU

saxana15
4. jún 2017

@dzanka72
@miskab super ženy tak smelo do toho! Drzme si palce a veľa sil a dobrej energie nam vsetkym 👍

cherrinka11
4. jún 2017

@miskab misicka zlatá,myslím na teba a držím ti veľmi palce,verím,že teraz bude všetko úspešne a budeš 🤰
😍😍😍

dzanka72
5. jún 2017

Ahojte zienky, v piatok som bola na opu, dnes som volala do centra, ako sa nam delia bunky v embryach a zo 14 ma 6embryi okolo 7-9 buniek a dalsich 8 ma od 2- 5 buniek.. myslite, ze z toho nieco bude? Alebo sa mam rovno pripravit na to, ze ani na vklad nepojdem...☹