Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@maculicek1977 Ahoj Maculik.Ja som chodila na soft ešte do Martina.Presne nemapätam kolko krat som tam bola,ale asi pät krat.V sobotu som dostala ms,ale bolo to take špinenie,ale dnes je to dost silne a riadne boli bruško.V piatok som sa objednala na konzultaciu.A ty chceš ist tiež do ZA? Chodit do centra je to časovo dost naročne,keby,že robim iba ranno možem na to zabudnut,lebo u nas nieje jednoducho dostat dovolenku.
@janulka232 ajoj no teraz keď si bola u Galla to si bola ale už v ZA nie, toto myslím tento posledný krát s embryjkom pred dvomi týždňami, koľko a ako často si musela tam chodiť ako pri klasickom IVF? Teraz v piatok ideš na konzultáciu do ZA?
@maculicek1977 ano teraz som bola v ZA pri Galovi.Išla som v jeden den na konzultaciu,lebo chcela som už riešit darkynu,ale akurat mi končila ms tak ma hned pozrel videl folikul.Povedal aby som prišla zase na kontrolu v stredu hned mi predpisal injekciu zobrali mi krv poobede mi zavolali.že si mam pichnut na druhy den ranno a v piatok som šla na odber vajička a v pondelok vklad.Takže asi štyri krat dokopy som tam bola.Ano teraz v piatok sme objednany na konzultaciu
Ahojte, uverejnila som už desiatu časť skutočného príbehu dvoch žien, ktoré absolvovali umelé oplodnenie, troška povzbudenia - nech sa páči, začítajte sa 🙂
https://www.modrykonik.sk/blog/laurakrauz/article/zazrak-zo-skumavky-x-cast-ebk4io/
@cherrinka11 Ahooooj moja zlata , dakujem zo ❤ ,,,, Vcera som mala OPU a mala som 10 vajok a dnes mam volat ako sa vyvijaju
@janulka232 ahoj Jani, ako ste dnes obišli ZA? Čo povedal Dr?
@maculicek1977 Ahoj Maculik.Neboli sme v ZA,lebo včera nam pani z recepcie volala,že dnes doktor nerobi či chceme sa objednat na iny termin,alebo prideme ku doktorke.Tiež je zlata ta nova doktorka,ale radšej som nas preobjednala,ale najbližšie možme ist až 26juna,ked budeme mat v praci zase nočnu.
Ahojte,stimuluje niektorá z vás,aby som v tom nebola sama 🙂
@janulka232 ahoj Jani, no teda škoda, že ste ho nestihli ☹....teraz zasa čakať....ach jaj.....
@maculicek1977 tiež som bola sklamana,že nepracoval,lebo bola som zvedava čo nam navrhne.Ale rozmyšlam,že v pondelok nas objednam na genetiku a asi aj na tu imunologiu,Ale ty chceš riešit IVF tiež v ZA či chceš ist do Ciech?
@janulka232 no ja neviem ani sama, kam mám už ísť, aby to vyšlo! 🙂 Som zvedavá či sa mi to potvrdí na imuno, potom by som mala už dve vyriešené príčiny....baby tu chvália veľmi to Brno, ja neviem nejako tak málo úspešnosti čítam na ten ISCARE? Obidve kočky čo som zažila 2 x IVF v iscare ani ťuk, ja neviem komu sa to tam podarilo vôbec? Obidve cesty či Brno alebo ZA sú pre mňa ďaleko....neviem sama sa rozhodnúť....
@miskab ahoj moja tak ako?už si po vklade?😉
@maculicek1977 neviem ja si myslim,ked ma to vyst vinde to v hocijakom v centre,len musia nastavit dobru stimulku.My to mame dve hodiny do ZA,takže tiež daleko.Super,že Ti našli pričinu aspon vieš čo treba riešit a tento krat to vinde.Ja niekedy mam chut sa to na všetko vykašlat už kvoli veku.
Ahojte kocky. Ja uz mam nejake vysledky z hematky na zvysne sa este caka ale zatial co mi len sestricka hovorila tak vraj si budem musiet pred tehu a pocas ak sa zadari pichat cele tehu injekcie. Asi fraxiparin. Mali ste s tym niekto skusenost alebo o co ide?
Ahojte baby, chcela by som sa spytat, ci sa Vám niektorej podarilo ivf bez toho, aby ste si predtým robili vyšetrenia na hematologii, ci repr. imunológii? Mal by na tieto vyšetrenia poslat lekár z CAR na základe predch. výsledkov? PDakujem Vám.
Dievčatá,pregnyl si môžem pichnúť sama?
@cherrinka11 Ahoj ano uz som po vklade 🙂 uz len cakat

@janulka232 ahoj Jani prosím ťa ako často, alebo koľko krát si musela ísť do ZA do centra pri tomto softe? Už pomaly si to musím začať plánovať...a u mňa je to nadlho kým všetko nakombinujem...A ako sa máš?papa