icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

segab090
11. jún 2017

@desza17 ee ja som sedela oproti dveram na lavicke

desza17
11. jún 2017

@segab090 aha tak to neviem..bola som myslou inde.rozladili ma tie cytokiny ze nerobili.kolko si platila?

segab090
11. jún 2017

@desza17 ty si uz nieco platila? 😲 My nic zatial. Nikto nic od nas nepytal a mna to napadlo az cestou domov. Tak som si myslela ze sa to plati az ked prideme pre vysledky.kolko si platila?

desza17
11. jún 2017

@segab090 pytali odomna za vysetrenie 10e.ale preco nev iem.bola som prekvapena,lebo ked som sa objednavala sestricka mi povedala ze cca 80e ale tie cytokiny su asi drahe,a tie mi nerobili,teda asi ani tebe,lebo vraj mali daky vypadok,a ze snad mi to urobia toho 19.6.tebe co vlastne povedali?

segab090
11. jún 2017

@desza17 povedali mi to iste co tebe ze sa urobia dodatocne

desza17
11. jún 2017

@segab090 tak snad nabuduce.som taka zvedava na vysledky.dr bol mily,nerobil mi ani stitnu,lebo to som mala.

isabellaa
13. jún 2017

Baby, tie ktoré boli alebo idu na Ket, ako dlho ste brali estrimax? Aj po vklade?

domca002
13. jún 2017

@isabellaa ano aj po vklade tusim az do akcie srdiecka

isabellaa
13. jún 2017

@domca002 ďakujem

petajan
13. jún 2017

ahojte dievčatá,dnes som bola na odbere vajok.To každá z vás mala také bolesti po odbere,alebo iba ja mám?☹

ereska
13. jún 2017

@petajan ja som mala tiez ale neviem ci az take silne a co aka bola uroda? 🙂

katkaa182
13. jún 2017

@petajan
Ja som mala po odbere strasne bolesti, nastastie uz v ten den presli.. ale prve dve hodiny som myslela, ze zomrem 🙂

petajan
13. jún 2017

@ereska 9ks zobrali nakoniec

ereska
13. jún 2017

@petajan supeeer drzim paste nech ostanu vsetky 🙂

petajan
13. jún 2017

@ereska Ďakujem, len tie bolesti,neviem ako pôjdem zajtra do práce☹

petajan
14. jún 2017

Ahojte dievčatá,ktorá bude mať v najbližšej dobe vklad? Aby som nebola sama na to čakanie

isabellaa
14. jún 2017

@petajan ahoj, ja idem;)

petajan
14. jún 2017

@isabellaa ahoj,super,tak sa môžme povzbudzovať.kedy si mala odber?a kam chodíš?

isabellaa
14. jún 2017

Odber bol daaaaávno :🙂))).
Idem na ket, budúci utorok do Brna.
A ty mas kedy vklad? Bolesti uz presli? Si ok?

petajan
14. jún 2017

@isabellaa bolesti ustupila,myslela som že umriem.v nedelu mám vklad ked vydržia bojovníci

isabellaa
14. jún 2017

@petajan urcite vydržia, treba veriť a kolko davate vkladať? Ides na vklad tu na SK?

isabellaa
14. jún 2017

@petajan a urcite nerob testy a daj si deci červeného;) Chod az na krv, je to tak lepsie. Mne sa to osvedčilo, odcestovali sme na dovolenku, ked sme sa vrátili, sla som na krv a bolo to tam;).

petajan
14. jún 2017

@isabellaa ideme do Brna k Šteclovi.ja nestresujem.klídek,pohoda.ja som ok,len polovička má zlé spermie.....takže ja som vedela že budem dobrá ,,sliepka" a znesiem dosť vajec😂

isabellaa
14. jún 2017

@petajan :🙂)))

Tak to je u chlapiv uz civilizacne ochorenie, ako povedala moja gynekologicka...
A pre kolko ste sa rozhodli, jedno ci dve vložíte?
Ty v nedelu, ja v utorok, to máme blízko dni. A co budeš robitv procese čakania? Chodíš do prace, ci mas dovolenku, pnku?

petajan
14. jún 2017

@isabellaa práca,robím 18 hodín denne v kuse,7 dní v týždni takže ja nemám času sa zastaviť😂 aj teraz ked mi hovoril doktor, že klud,pohoda aby vajka nepopraskali pred odberom som pracovala,dvíhala 20kg a vidíš zobrali mi 9ks na utz som mala 11ks.takže ja stale hovorím čo má byť aj tak sa stane....a ty?jedno či dve?ja neviem,uvidím🙂

isabellaa
14. jún 2017

@petajan ty si dobraaa
Mame dve, tak dame obe, uz sa mi tam znova nechce a tiež to beriem tak, bude co ma byť;).
Pekný večer.

ereska
14. jún 2017

@isabellaa
@petajan ahojte ak vam mozem poradit dajte si po jsdnom ak sa druhe neudrzi moze stiahnut aj to dobre a este sa mozu rozdelit takze urcite by som davala jedno . Drzim vam paste baby

isabellaa
14. jún 2017

@ereska ja chcem mať čistý štít a nemať uz mrazene embrya...a prvykrat na et bo jedno, nic v 6 tt kyret...na ket sme dali dve, jedno sa ujalo a mame zdravú dceru a tentokrát naposledy idu tiez obe...Ja uz nechcem ten kolotoc, utz, lieky, vklad, čakanie atď...Ale ďakujem za tvoj názor, každá mame za sebou niečo a my sme sa rozhodli takto.

modrokvietok
14. jún 2017

Ahojte baby,
dnes som zobrala poslednú dávku Gonalu a menopuru a zostalo tam este niečo.
Ak by to niekomu pomohlo, kľudne to niekomu darujem.
Gonal 225 IU otvorený 14.06.2017 a menopur 300 IU otvorený 13.06.2017, všetko pekne skladované v chladničke. Tak ak má niekto záujem napíšte. Okres DK.

petajan
14. jún 2017

@isabellaa aj ja tento celý proces podstupujem 1 a posledný krát.takže dufam, že bojovníci zabojujú a ja si v nedelu pôjdem pre ne🙏 aj vek ma tlačí takže ak doktor bude súhlasiť,dám si 2👶