Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@segab090 pytali odomna za vysetrenie 10e.ale preco nev iem.bola som prekvapena,lebo ked som sa objednavala sestricka mi povedala ze cca 80e ale tie cytokiny su asi drahe,a tie mi nerobili,teda asi ani tebe,lebo vraj mali daky vypadok,a ze snad mi to urobia toho 19.6.tebe co vlastne povedali?
Baby, tie ktoré boli alebo idu na Ket, ako dlho ste brali estrimax? Aj po vklade?
ahojte dievčatá,dnes som bola na odbere vajok.To každá z vás mala také bolesti po odbere,alebo iba ja mám?☹
Ahojte dievčatá,ktorá bude mať v najbližšej dobe vklad? Aby som nebola sama na to čakanie
Odber bol daaaaávno :🙂))).
Idem na ket, budúci utorok do Brna.
A ty mas kedy vklad? Bolesti uz presli? Si ok?
@isabellaa práca,robím 18 hodín denne v kuse,7 dní v týždni takže ja nemám času sa zastaviť😂 aj teraz ked mi hovoril doktor, že klud,pohoda aby vajka nepopraskali pred odberom som pracovala,dvíhala 20kg a vidíš zobrali mi 9ks na utz som mala 11ks.takže ja stale hovorím čo má byť aj tak sa stane....a ty?jedno či dve?ja neviem,uvidím🙂
@ereska ja chcem mať čistý štít a nemať uz mrazene embrya...a prvykrat na et bo jedno, nic v 6 tt kyret...na ket sme dali dve, jedno sa ujalo a mame zdravú dceru a tentokrát naposledy idu tiez obe...Ja uz nechcem ten kolotoc, utz, lieky, vklad, čakanie atď...Ale ďakujem za tvoj názor, každá mame za sebou niečo a my sme sa rozhodli takto.
Ahojte baby,
dnes som zobrala poslednú dávku Gonalu a menopuru a zostalo tam este niečo.
Ak by to niekomu pomohlo, kľudne to niekomu darujem.
Gonal 225 IU otvorený 14.06.2017 a menopur 300 IU otvorený 13.06.2017, všetko pekne skladované v chladničke. Tak ak má niekto záujem napíšte. Okres DK.

@desza17 ee ja som sedela oproti dveram na lavicke