icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

petajan
15. jún 2017

Dievčatá, na druhý deň po odbere by aké bunkové by mali byť embryá? Ďakujem

mybaby1
15. jún 2017

@lemkarasto ahoj no ako sa darí?????všetko vporiadku????

lemkarasto
15. jún 2017

@mybaby1 ahoj zatial vsetko ok dakujem,a u teba?🙂

janulka_1
15. jún 2017

Baby kolko dni ste brali luveris a cetrotide? Zatial si picham len gonal a to uz 8 dni. Vcera mali vajka 7-8mm, jedno 12mm a sliznica 7mm. Zajtra idem na dalsiu kontrolu.

saxana15
15. jún 2017

@dzanka72
@miskab caute baby,mame priblizne rovnako po vklade,ako sa mate?uz ste niektora testovala?koľko ste si dali vlozit embrojok?

miskab
15. jún 2017

@saxana15 Ahoj ja necitim vobec nic a ty? este som netestovala ty sa kedy chystas testovat?

miskab
15. jún 2017

@saxana15 mam jedno vlozene a ty? chcela som dve a prehovorili ma na jedno....

mybaby1
15. jún 2017

@lemkarasto zatiaľ všetko ok,okrem nevoľnosti a zvracania nič iné...budúci týždeň mám oficiálne prvú poradňu a bude na mňa čakať tehotenská knižka 🙏🙏🙏každý večer sa modlím aby bolo všetko vporiadku zajtra začínam 11tt a ty????

isabellaa
15. jún 2017

Jeej baby, blahoželám Vám;)

mybaby1
15. jún 2017

@isabellaa Ďakujem 🙏

mybaby1
15. jún 2017

@isabellaa ty si na Tom ako????

isabellaa
15. jún 2017

@mybaby1 ja idem na vklad v utorok;).
Držím palce nech male krásne rastie;)

saxana15
15. jún 2017

@miskab mna zas prehovorili na 2.testovat sa este bojim.aj ked ma uz riadne k tomu ťaha.len bojim sa sklamania,tak to necham az na termin.t.j. 20.ani ja nepocitujem zmeny

miskab
15. jún 2017

@saxana15 aj si po vklade citila nieco pichanie alebo take nieco? ja vobec nic , a v akom stadiu ti vkladali?

mybaby1
15. jún 2017

@isabellaa držím​ palce,nech to vyjde a potom by som radila oddychovať aspoň 2dni a veriť,že sa to podarilo
@saxana15 určite treba počkať s testovaním....ja som testovala na siedmy deň....(ženám tu na MK už na šiesty vychádzali pozitívne) tak reku idem na to a takú popapuli som dostala od testu....nič ani náznak....tak som to vzdala, že však čo pôjdeme si ďalší mesiac po mrazacika.....a keď som šla na 10.den k dr až mi zle prišlo keď som zbadala výsledky...normálne na odpadnutie....tešila som sa ale hlavne som v to už neverila....toľko môj postreh po ET a čakaním na výsledky či už testu alebo krvi 🙂

isabellaa
15. jún 2017

@mybaby1 ďakujem;)
presne tak
@saxana15 aj ja odporúčam pockat az na krv, netestovat skor;).

saxana15
15. jún 2017

@miskab 2x blastocysta.piaty den po vklade ma pichalo v podbrusku ale nicomu to nepripisujem.minuly mesiac mi vkladali 1 blastocystu a nič 😑😥

isabellaa
15. jún 2017

Baby, aku davku kyseliny listovej beriete?

ereska
15. jún 2017

@petajan ahoj neviem kolkobunkove nam volali na druhy den len kolko sa z nich oplodnilo

miskab
15. jún 2017

@saxana15 mna prehovorili na jedno , chcela som dve vlozit, tak som si nechala poradit teraz mi vkladali hatchovanu blastocystu, a dve mam zmrazene expadovanu blastocystu, a blastocystu.... hadam je medzi nimi ten sampion/ka 🙂

isabellaa
15. jún 2017

Baby, kolko utrogestanu si zavádzate? Ja 2_0_2, zda sa mi málo...

saxana15
15. jún 2017

@miskab no ake blastocysty boli konkretne netusim,vraj vo velmi dobrej kvalite.no uvidime.dnes mam taky pocit na MS. 😥 ten zvycajne zvykne vyhrat! ! !

mimo101
15. jún 2017

Ahojte kočky ,má tu niekto skúsenosť s. Ivf ? Ja som podstúpila ET -ICSI a žiaľ neúspešne. S mužom sa snažíme už 8 rokov o miminko a umelé oplodnenie je v mojom prípade jediná možnosť. Čaká ma o mesiac KET ako to prebieha ? Je tam šanca že to môže dať úspech ?

ereska
15. jún 2017

@mimo101 od 1dc sa berie estrimax na rast sliznice potom kontrola aka je vyska sliznice a pridava sa k estrimaxu progesteron a povedia kedy vklad pridete tam zavedu embryjko a polezis 15 minut a idete domov o 14 dni odber krvi. Nam odporucili nevonat sa nepouzivat parfumovane intimky a dobre je papat po vklade ananas hlavne ten stred je to vhodne na uhniezdenie drzim paste

mimo101
15. jún 2017

@ereska ďakujem za rady. Ja som zúfalá . Včera sme boli v Heliose a zistený neúspech toľko som sa v živote nenaplakala ako včera. Už zbieram nejaké rady aby to ďalší krát mohlo byť úspešné.

katkaa182
15. jún 2017

@isabellaa
Ja chodim do brna reprofitu a vkladam 4-0-4, co je tam normalna davka

isabellaa
15. jún 2017

@katkaa182 aj ja do reprofitu, tak nechapem prečo mam ja takto...😲

isabellaa
15. jún 2017

A ďalšie baby, aku mate davku utrosu?
Ďakujem

petajan