Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@lemkarasto ahoj no ako sa darí?????všetko vporiadku????
@mybaby1 ahoj zatial vsetko ok dakujem,a u teba?🙂
Baby kolko dni ste brali luveris a cetrotide? Zatial si picham len gonal a to uz 8 dni. Vcera mali vajka 7-8mm, jedno 12mm a sliznica 7mm. Zajtra idem na dalsiu kontrolu.
@lemkarasto zatiaľ všetko ok,okrem nevoľnosti a zvracania nič iné...budúci týždeň mám oficiálne prvú poradňu a bude na mňa čakať tehotenská knižka 🙏🙏🙏každý večer sa modlím aby bolo všetko vporiadku zajtra začínam 11tt a ty????
Jeej baby, blahoželám Vám;)
@isabellaa držím palce,nech to vyjde a potom by som radila oddychovať aspoň 2dni a veriť,že sa to podarilo
@saxana15 určite treba počkať s testovaním....ja som testovala na siedmy deň....(ženám tu na MK už na šiesty vychádzali pozitívne) tak reku idem na to a takú popapuli som dostala od testu....nič ani náznak....tak som to vzdala, že však čo pôjdeme si ďalší mesiac po mrazacika.....a keď som šla na 10.den k dr až mi zle prišlo keď som zbadala výsledky...normálne na odpadnutie....tešila som sa ale hlavne som v to už neverila....toľko môj postreh po ET a čakaním na výsledky či už testu alebo krvi 🙂
Baby, aku davku kyseliny listovej beriete?
Baby, kolko utrogestanu si zavádzate? Ja 2_0_2, zda sa mi málo...
Ahojte kočky ,má tu niekto skúsenosť s. Ivf ? Ja som podstúpila ET -ICSI a žiaľ neúspešne. S mužom sa snažíme už 8 rokov o miminko a umelé oplodnenie je v mojom prípade jediná možnosť. Čaká ma o mesiac KET ako to prebieha ? Je tam šanca že to môže dať úspech ?
@mimo101 od 1dc sa berie estrimax na rast sliznice potom kontrola aka je vyska sliznice a pridava sa k estrimaxu progesteron a povedia kedy vklad pridete tam zavedu embryjko a polezis 15 minut a idete domov o 14 dni odber krvi. Nam odporucili nevonat sa nepouzivat parfumovane intimky a dobre je papat po vklade ananas hlavne ten stred je to vhodne na uhniezdenie drzim paste
A ďalšie baby, aku mate davku utrosu?
Ďakujem

Dievčatá, na druhý deň po odbere by aké bunkové by mali byť embryá? Ďakujem