Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@isabellaa takže ty si v tomto už zbehlá,ked máš tolko za sebou a už aj dievčatko máte 💃 aj mna pobolieva hlava,ale mna bolí často,takže ja to nepripisujem utrošu.akurát že ja by som spala v kuse a brucho mám nafuknuté ako balon.my sme išli na ivf-ja som v poriadku len polovička hrozný spermiogram☹vy ste mali aký problem?držím palce aby ti to vyšlo a sestrička dostala súrodenca👶
@petajan samozrejme, ze aj ja vam držím palce, tak ako vsetkym, ktore túžia po tom malom zázraku;)
Uz som ti to pisala minulý týždeň, asi nepamatas...aj u nás podobne, manzel blby spermiogram...
Vidím to tak, ze budeme obe v marcovkach🤰(príp. koniec februara). Inak si to ani netreba pripustiť;).
Ja mam dnes voľno a celý som ho skoro prelezala(tiez som unavená, k tomu ešte tá hlava😴), pozerala som filmy a teraz som vonku s malou(kupe sa😇).
Odkiaľ si?(kludne do IP)
Ahojte dievcata, chcem sa poradit. V utorok som mala odber a stale ma boli v podbrusku nie stale, ale je to pocit ako keby som bola prechladnuta, mate aj vy take skusenosti?dakujem
@salonecka6 ahoj, aj ja som mala odber minulý utorok a cítila som podbruško ešte aj 5 dní,citlivé na pohyb aj na dotyk. to prejde.mne hovorili že asi aj preto že mi zobrali viac vajok
@petajan super dakujem ☺ uz som aj volala do centra, hovorili ze sa mam prist ukazat radsej. moze to byt teda aj tymi vajkami, mne brali 16
@salonecka6 davaj bacha a chod do centra, len aby si nemala OHSS, je to nebezpečné. Pi vela vody a bielkovin_ v lekarni maju take nápoje_ piju to ludia po chorobe, stary ľudia...! Mala si odobratých dost vajíčok. Teda si ich mala dost vystimulovanych.
Precitaj si nieco o ovarialny hyperstimulacny syndróm.
@isabellaa ved prave toho som sa zlakla, preto sa na to pytam. 😧 dufam, ze bude vsetko ok. A dakujem
@salonecka6 Radsej nech ta pozrú.
@lemkarasto tak aj ja som už dnes dostala tehotenskú knižku 🙏,tak a už len pekne pokojne dotiahnuť do zdarného konca,dnes som už dostala aj predbežný dátum pôrodu 👶...a na ultrazvuku krásne bábätko tancovalo 😂
Ahojte,
pondelok som mala ET, su tu aj ine cakatelky? 😉 vsetkym drzim palce🙏
@mybaby1 super, tesim sa 🙂 tak ja idem v utorok do car.moja doky mi vypocitala na 1.2.2017 ale uvidim co mi povedia car...este pichas dalej?

@mimo101 to ma poslali z centra ..a chodim do Heliosu v Košiciach