Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@lvancova ach jaj....ja picham od druhého dňa po odbere vajíčok...až doteraz a zajtra budú výsledky na hematologii a pripravili ma na to že si to budem musieť pichať až do konca tehotenstva....je mi to jedno....len nech je bábätko vporiadku...to musí byť strašné potratit v takom mesiaci 🤔
@mybaby1 no uvidim , co mi povedia , ale ja mam napisane v sprave od hematologa , ze by som s tym mala zacat uz na zaciatku stimulacie , hej bolo to strasne, ale uz sa s tym zacinam zmierovat, ze asi to tak malo byt ,dufam, ze na druhykrat sa podari to dotiahnut az do konca
ake mas pocity z toho fraxiparinu ? mam ocakavat neaku zmenu ?
@bobricek1979 @maculicek1977 Ahojte😉 Včera som bola v Žiline tak nadalej pokračujeme v native kym nam najdu darkynu.A vy mate niečo nove? @martinam1812 a ty ako bambulka počuva 👶,alebo Ti robi šarapatu a byva Ti zle
@lvancova ja ich užívam od 22.4. a vpohode....žiadna zmena len si treba zvyknúť na tie injekcie,ale čoby sme nevydržali pre bábätko...ja mám zajtra kontrolu na hematologii tak uvidím čo mi povedia,mám troška strach ale tak uvidíme...ja len dúfam,že to bude všetko vporiadku...počula som,že niektoré ženy si pichaju fraxiparine až do konca tehotenstva...pre bábätko by som to zvládla 😍😍😍
@janulka232 ahoj drobec poslúcha 😉 Zajtra idem na sono tak som už zvedavá. Dám potom vedieť.
Caute baby 😊 kedze dnes prisla mrska, zaciname stimulaciu 😍 uzivali ste niektora Minisiston? Mali ste vedlajsie ucinky 🤔?
@mybaby1 ahoj ako sa ti dariaco bolo na hematologii? Uz vies aj preco si tam bola? Asi pojdem aj ja ak do dalsiej kontroly sa mi vysledky krvy nezlepsia,som anemicka .
@lemkarasto ahoj,viac menej som sa len dozvedela ,e fraxiparine budem užívať až do šestonedelia,ale dostala som antb lebo som mala zvýšené crp leukocyty a fibriogen....budúci týždeň idem na kontrolu,tak hádam sa to doriesi
@janulka232 Ahoj tak dnešné sono dopadlo nad všetky moje očakávania. Z jednej fazuľky sú dve 😅. Podľa sona sme 8+4 (20mm) a 8+2 (18mm). Zatiaľ je všetko v poriadku. Prvý šok, keďže sme to nečakali vystriedala radosť. Bude to asi ťažké, no verím, že všetko dopadne dobre a bude tak ako má byť.
@martinam1812 naaaadhera,gratulujem❤
@martinam1812 wauu, neskutočne, blahoželám;)
@martinam1812 blahozelam,to je krasne!
@martinam1812 blahozelaaaam nadherne prekvapko a vkladali jedno ci dve???
@martinam1812 jej blahoželam to je super sprava.Chcela si riešit umele oplodnenie a nakoniec čakaš dve bambulky prirodzene.Tešim sa s tebou.A drž sa a občas nas informuj 😉
@ereska to sa podarilo prirodzene. Presne tak ako písala janulka232.
@janulka232 ďakujem, určite sa priebežne ozvem a poinformujem ako sa fazuľky majú. Budem vás tu tíško podporovať a tešiť sa s vami, keď sa podarí a držať palčeky😘
@martinam1812 gratulujem veľmi, to je krásne, prajem hlavne zdravíčko, nech sa všetko vyvíja v poriadku
@martinam1812 blahozelam uzasne😍
@martinam1812
Ahoj gratulujem 🙂 u mna to je rovnake tiez z jedneho mame dve :D
Dievčatá jedna žienka tu písala aspoň myslím že v tejto skupine ktoré konkrétne vitamíny pomohli jej mužovi na spermie písala aj značku daného vitamínu.viete má nejako usmerniť kde to tu zhruba nájdem?
@zuzankaa88 Ahojte baby...😀 tiez som po ET 🙂 prosim napíšte mi ci ste niečo cítili po transfere...koľko dní ste po? Držím Vám všetkým palčeky do šťastného konca tehulky

@angel1982 Podobne ako ty🙂, sem tam cítim podbrusko, najmä keď spím na boku a musím sa dať do inej pozície...Neviem či budem testovať, chcela by som vydržať, ale pokúša ma to riadne😀