Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@kubik12 fuu uz ani neviem 🙂 sem tam pichlo v maternici, nic take extra co by naznacovalo ze to vyslo som necitila, drzim palce
@zuzankaa88 ja sa akurat cítim ako pred mrchou 😠 od dna transferu..Ďakujem, ze odpisujes 😉
@mybaby1 ach tak snad antb ti pomozu a budes ok, držím palceky
@kubik12 som si spomenula ze ma dost boleli vajecniky tak pichali ale to moze vyt este od srimulky plus chvilku aj tak kramovo cca 2 dni po tranfere pptom uz celkom nic, a ani ziadne predkramive bolesti absolutne.... bola som nafuknuta, to som stale ako v 5 mesiaci a prsia ( ale to moze byt aj z progesteronu)
Sorka za preklepy 🙂
@lemkarasto ďakujem aj ja dúfam,že to bude ok 🙏
@zuzankaa88 no ved presne tak to cítim aj ja 😍 ja som dnes druhý deň po et...ale verím, ze mi to konecne bude tiez dopriate 😉 Ďakujem ti ❤
@kubik12 hlavne treba mysliet pozitivne ze to vyjde, a nestresovat sa ;) a ak testovat tak na 10 den po et
Ja som nejako presvedčená a pozitívne naladená od začiatku stimulky 😎 a asi nebudem testovať 🙂 ty si tiez po et?
@kubik12 🙂 ja som nala et 23.5 a vyslo to 🙂
@zuzankaa88 na prvý krát 🙂 ? Ja som bola v meste teraz 😲 tak lezim...za kolko dní sa zahniezduje blastocysta po PK??
@janulka232 ahoj Jani, prepáč som si nevšimla, že si písala...tak bola si v ZA a nebola si v dobrom období ako minule, že keď pozrel videl tam vajko a potom to šlo už rýchlo...Ja zatiaľ nič nové bola som v NR a na výsledky čakám teraz 2 týždne, boli práve teraz vo štvrtok, tak hádam mi v utorok odpíše, že čo, ale ešte sa musím objednať zasa na hemato lebo je už práve pol roka... a takto ja, keď to budem mať za sebou tak potom začnem riešiť CAR...ach toto večné čakanie.....myslím na teba 😘😘😘
@maculicek1977 ja strašne lutujem,že som si neriešila vyšetrenia ako vy.Hematologiu už mam,len prekonzultovat vysledky,ale to som objednana až 26 jula no hruza.Na genetiku mali termin až 19septembra😲.Teraz,ked som bola v centre tak som pytala odporučanie,ale ked som jej spominala aj imunologiu tak mi vraveli,že ked by som mala darkynu tak oni davaju niečo preventivne,ale som si nezapamätala čo.Ale keby vyšiel ešte nativ bola by som štastna.
@janulka232 tak sa ešte opýtaj čo to presne je , to by aj mňa zaujímalo čo to dávajú preventívne...Jani naša nádej zomiera posledná, musíme vyskúšať tieto nativy, možno sa zadarí, musíme len dúfať a skúšať ufff. Ja verím, že sa nám to podarí. MUSÍ!!!!👶
@maculicek1977 to mi už teraz chcela predpisat,ale kedže sme jej povedali,že kym bude darkyna chceme skusit ešte nativ,tak mi nedala recept.Akurat mi konči ms tak pojdem z kontrolovat či mam folikul,ale chodit do centra je to strašne časovo naročne aj,ked folikul chodim kontrolovat ku mojmu gynekologovi.Ale ked mi budu volat,že maju darkynu tak viac nebudem špekulovat,lebo už sme ju mohli mat.Neboj raz sa aj my dočkame.
@kubik12 ahoj, 2 vklad vysiel, a zahniezduje sa cca 2 dni
@desza17 ahoj tak my sme sa prave vratili z Po z reproimuno. Da sa povedat ze na 95% som ok adi dve hodnoty som mala jemnucko zvysene ale nic hrozne. Koncom tyzdna mam volat ci mozem prist na to vysetrenie cytokinov ze vraj od bud tyzdna by to uz malo ficat. 🙂 cize neviem kedy mas kontrolu ale kebyze tento tyzden preobjednaj sa na neskor aby aj tebe mohli tie cytokiny urobit.
Ahojte baby chcem sa spýtať akú majú mať veľkosť folikuly pred odberom ?dnes som bola na folikulometrii a mala som na oboch stranách po 8folikulov 14,15mm. Znížili mi dávku Menopuru a v stredu znova na ultrazvuk dúfam že už posledný 🙂estradiol mám 1600 ml
@maculicek1977 maculik tak ja som dnes bola skusit zase nativ no tento krat tam nebolo vajičko,ale ešte ostal jeden folikul,ale ešte bol maly lebo mal iba 7mm.
@desza17 jaj tak to som sa nepytala ze kedy vysledky. Skus sa s nimi dohodnut ked pojdes toho 31.7. Ze ak by boli tie vysledky na cytokiny ok ci ti tu spravu nevedia proste poslat mailom. Ze ste z velkej dialky a tak. Ved za opytanue nic nedas. Silno vsetkym nam snazilkam drzim palce nech nam to uz teraz vyjde. 😉
@zuzankaa88 ahoj vcera 7den po et som mala hnedy vytok nie krv 🙄 a dnes uz len ked sa utriem tak na toaletnom papieri mam slabo ružový troska nie veľa 🙄 moze to bit zahniezdenie alebo to mam namiesto mrchy?? To bi sedelo..včera som zrobila tt a bola tam strašne slabulinka druhá ciarka 😵 taky náznak druhej ale bola..neviem či sa tešiť alebo čo 😨

@domca002 ahoj moj muz užíval vitamínC, E a Zinkorot a strašne nam to pomohlo 😉