Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
držím palce,nech to vyjde,daj potom vedieť 😉🙏
@kubik12 rozbieha sa ti niekedy takto mrcha??? Ze par dni pred spinis???
@mybaby1 ahoj, aj mne vkladali morulku 🙂 na 10 den som mala dokonca hcg az 290 🙂 neskor sme prisli nato ze sa v brusku este rozdelila a cakame dvojky 🙂 pri prvom ivf mi davali dve moruly a bolo biochcemicke.
@zuzankaa88 nie preco...
@kubik12 no to je dobre znamenie 🙂
@zuzankaa88 aj ty si po et? Ja uz mam po termine 😍 a ty si tiez spinila?
@zuzankaa88 ja vravím že aj morula sa ujme....všetky chcú len blastocystu,ale tá nezaručuje úspešnosť...😉
@kubik12 ja som mala et 23.5 a spinenie som nemala, ale ked vravis ze bezne spinenie nemas tak to moze byt dobre znameniee
@mybaby1 presne tak ani blastocysta nezaruci uchytenie a morulky su pre mna top 🙂
Baby pomoc, mali ste niektora nadchu pred IVF? Codi na mna lezie a nie a nje sa toho zbavit, stale mam nadchu :'(
@vierocka888 ahoj, ja som bola v zime na troch vkladoch a na klinike bola vždy taká zima že som bola vždy po vkladoch chorá :( doktor mi hovoril že na vklad treba mať vždy 100% zdravotný stav.. ale ak máš iba nádchu beź horúčky tak to by vadiť asi nemalo. držím palce 🙂
@alexa1983 dakujem ti za odpoved. Horucky nemavam, teraz len hlien a nadchu s miernym kaslom. Koordiatorka mi odporucala 3dnove antibiotika a bude snad fajn 🙂 dufam ze to pomoze a ze nam to vyjde na prvykrat 🙂 aj vsetkym co tiez bojuju 😍
to mi je ľúto a kam chodíte,my sme boli v Gyncare,nejaké zmrazené embryo máte?
Podla mna to nie je o centre ale o stasti. Robili ti vysetrenie aj na imunologii? Mne ked to prvy raz nevyslo zo 7, tak ma poslali na speci imunologiu a druhy raz bolo z 9 az 4.