Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@babikadaska vela bab co bolo chorych po vklade mali pozitivny test 😉 tak len treba verit
@desza17 Ahoj, neviem či si ma pamataš, ale stretavali sme sa tu cez zimu. Ako pokračuješ? Kedy planuješ další KET? Ja na konci augusta, dufam že sa to neskonči predcastne ako naposledy
@martina333 ahojko,pamatam.ja som tiez chcela koncom augusta,ale pojdem az v septembri...buduci tyzden si idem pre vysledky z reproimunologie,inak vsetko ostatne som mala ok.davam si teraz do poriadku zuby,a potom v dalsom cykle chcem ket,ale aj cyklus sa somnou zahrava,teraz prisla ms az na 50.dc...tak aj odtoho uvidim ze kedy pojdem.mam strach,ale verim ze to vyjde.
@ereska ahooj tak super 🙂 ako dlho budes lezat ?
@babikadaska ja tie prve dni oddychujem viac aby sa uchytilo a potom tak normalne som doma na pn a nakolko mam za sebou 4 potraty 2 s byvalym priatelom a 2 s manzelom po ivf tak nechcem nic riskovat a ty ako?
Ahojte, čaká ma KET nakoľko ET bol žiaľ neúspešný☹ Vám na ktorý deň vyšiel Ket?Ďakujem za odpovede
@ereska wau tak to je sila !!! nechcem vyzvedat ale ako to psychicky zvladas ? v kolkom tyzdni ai potratila ?vzdy v tim istom alebo sa to meni ??
moja mladsia sestra mala uz 3 predcasne porody vzdy v 5.mesiavi a zvlada to psychicky fakt zle ... zistili jej strasne oslabeny krcok maternice,akonahle babatko dosiahne urcitu vahu,krcok ani po sekcii to nevydrzi a proste pridu kontrakcie a predcasne porody :(
@babikadaska vzdy tak 6tt priblizne tak zo zaciatku vzdy zle a potom sa nejako nastartujem a idem do toho znova toto je moj 5 vklad snad to vyjde musime verit ze ano a ze to dotiahneme do uspesneho konca potom mame uz len jedneho mrazacika a v zalohe aj adopciu asi to ma upokojuje ze ked nie tak tak proste nejake babatko raz budeme mat 🙂
Ahojte baby,boli ste na Hyfosy?kolko ste platili?aky to je pocit?dostala som diazepan a cipok do konecnika. Vraj aby som sa nebala

@petajan mne po prvej stimulke dosli kramy na 40 den. Som myslela ze sa zblaznim. Cely zivot som mala cyklus na hodinu presne 28 den sa dostavili kramy az pi stimulke to tak meskalo. Ale hned ten dalsi mesiac sa to uz upravilo