Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte..je tu niekto kto tiez zacina ako ja a caka na schvalenie od poistovne?Dakujem..
Ahojte, chcela by som sa spytat, kam ist na geneticke vysetrenie pred IVF?
Trnava a okolie. Ďakujem 🙂
@radka159 ahoj. ja som bola, stalo to 100 eur. Dostala som ATB v ten den 2x2 tablety a cipok. Diazepam nie. Bolo to v pohode, nemas sa coho bat, je to len USG a citis taky mierny tlak. Mne zial zistili obojstrannu nepriechodnost ☹
Caute baby. Dnes som bola na kontrole po OPU a zistili mi OHSS ☹ vsetky nase krasne blastocysty idu do mraziaka :-/ chcem sa spytat, mali ste niektora tiez OHSS? Boli ste doma ci ste zvladli chodit do prace?
@vierocka888 ahoj,aj ja,som mala odlozeny vklad.kolko si mala vajicok?jasom mala mierny ohss,a bolo to neprijemne.pi vela vody a jedz bielkoviny.
@desza17 mala som 15 vajicok. Tyzden po OPU mam vajecniky este 9cm a aj vodu mi nasiel. Tak som bola sklamana ze nam to odlozili :-/aspon ze male "chrumky" nase su ukazkove, krasne sa delia 🙂 kedy ti presiel ohss? A este otazka... do kolko dni si dostala MS? na cas ci sa omeskala? Dakujem za odpoved 😉
@vierocka888 tak problemy (nafuknute brucho,zapchy,bolesti vajecnikov,...)odisli s prichodom ms,a ta prisla na 13.den od opu. Vobec sa neobavaj ketu,drzim palceky.
@desza17 dakujem za podporu 🙂 pekny vecer :-*
@vierocka888 aj tebe...a ak nieco,kludne napis
Ahojte, tak som zacala vcera moju prvu SOFT stimulku.. Beriem zatial len tabletky Letrozol 2x denne 5 dni.. zajtra prva kontrola, neviem co tam sice uvidia po dvoch dnoch, ale potrebujem recept lebo v pondelok musim zacat pichat menopur 😒 Je tu nejaka spolubojovnicka?
@summer_103 Ahoj..to sa hned spolu s liekmi aj picha?preco som si myslela,ze sa picha az po prichode MS?ja mam tiez predpisany menopur,len este cakam na schvalenie poistovne..kiezby to uz bolo schvalene,aby som mohla ist na to..
@janulino ahoj, ty mas ale normalnu stimulaciu kedze ides cez poistovnu. Ja mam tentokrat stimulaciu s nizsimi davkami hormonov a tie lieky som tiez zacala brat az 2 den MS a na piaty den pridavam uz aj injekcie.. Drzim palce nech ti to cim skor schvalia. Mne VSZP vo feb. schvalila za 10 dni.
Ahojte prosím viete mi poradiť. ? Včera som bola na KET. Mala som taky hnedý výtok ale iba raz. A od dnes mám bolesti pod bruškom. ( Vždy mávam také pred menštruáciou ). Viete mi poradiť či to je normálne ? Ďakujem..
Ahojte žienky.čaka ma dalsi Ket.uz to tu niekde bolo pisane,neviem to najst.nejake dobre babske aj lekarske rady na jeho uspesnost?rezim pred pripravou,aj na uhniezdnenie?strava,vyziva,doplnky?ja uz neviem,ten kolotoc ma vyčerpava.dakujem

@segab090 ahojko,len vzala krv na cytokiny,a stredu idem kvoli vysledkom