icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
31. júl 2017

@segab090 ahojko,len vzala krv na cytokiny,a stredu idem kvoli vysledkom

segab090
31. júl 2017

@desza17 a tie predosle ti nepovedali ako si dopadla?ja ze ides pre tie prve plus tie cytokiny. Sice oni ta skonzultuju naraz. Tak drzim palce 😉

desza17
31. júl 2017

@segab090 ano naraz..stredu.som zvedava aj ja..13.00som objednana.

janulino
31. júl 2017

Ahojte..je tu niekto kto tiez zacina ako ja a caka na schvalenie od poistovne?Dakujem..

aaangelll
1. aug 2017

Ahojte, chcela by som sa spytat, kam ist na geneticke vysetrenie pred IVF?
Trnava a okolie. Ďakujem 🙂

sofia1
2. aug 2017

@aaangelll gyn fiv bratislava

nikushka8
2. aug 2017

@aaangelll my sme objednani do imunovitalu Ba

aaangelll
2. aug 2017

@nikushka8 @sofia1 ďakujem kocky, a asi ako dlha je cakacia doba po objednani? Museli ste mat odporucanie od gynekologa?

nikushka8
2. aug 2017

@aaangelll ano,treba odporucanie..na termin sme cakali 2mesiace,ale kedze som medzitym stihla stimulku,tak sme to prelozili..

sofia1
2. aug 2017

@aaangelll ano musi ti dat odporucanie a mna objednali cca za 3 dni,velmi mila p.geneticka

nikushka8
2. aug 2017

@aaangelll boze,prepac,pomylila som si to s repro imuno..na genetiku nam dali termin o 2tyzdne,odporucenie treba..aj vsetky vysledky,co doteraz mate

segab090
2. aug 2017

@desza17 ahoj tak ako? Co nove,?

desza17
2. aug 2017

@segab090 ahoj pisem ti ip

summer_103
9. aug 2017

@radka159 ahoj. ja som bola, stalo to 100 eur. Dostala som ATB v ten den 2x2 tablety a cipok. Diazepam nie. Bolo to v pohode, nemas sa coho bat, je to len USG a citis taky mierny tlak. Mne zial zistili obojstrannu nepriechodnost ☹

alexa1983
9. aug 2017

@radka159 ahoj, ja som bola tiež, a bez liekov , nič som si nedávala a nič som necítila ani.

vierocka888
9. aug 2017

Caute baby. Dnes som bola na kontrole po OPU a zistili mi OHSS ☹ vsetky nase krasne blastocysty idu do mraziaka :-/ chcem sa spytat, mali ste niektora tiez OHSS? Boli ste doma ci ste zvladli chodit do prace?

desza17
9. aug 2017

@vierocka888 ahoj,aj ja,som mala odlozeny vklad.kolko si mala vajicok?jasom mala mierny ohss,a bolo to neprijemne.pi vela vody a jedz bielkoviny.

vierocka888
9. aug 2017

@desza17 mala som 15 vajicok. Tyzden po OPU mam vajecniky este 9cm a aj vodu mi nasiel. Tak som bola sklamana ze nam to odlozili :-/aspon ze male "chrumky" nase su ukazkove, krasne sa delia 🙂 kedy ti presiel ohss? A este otazka... do kolko dni si dostala MS? na cas ci sa omeskala? Dakujem za odpoved 😉

desza17
9. aug 2017

@vierocka888 tak problemy (nafuknute brucho,zapchy,bolesti vajecnikov,...)odisli s prichodom ms,a ta prisla na 13.den od opu. Vobec sa neobavaj ketu,drzim palceky.

vierocka888
9. aug 2017

@desza17 dakujem za podporu 🙂 pekny vecer :-*

desza17
9. aug 2017

@vierocka888 aj tebe...a ak nieco,kludne napis

diva83
10. aug 2017

@aaangelll Ahoj...genetiku by vám mali vyšetriť aj priamo v CAR kam chcete ísť... Aspoň u nás to tak bolo...

summer_103
10. aug 2017

Ahojte, tak som zacala vcera moju prvu SOFT stimulku.. Beriem zatial len tabletky Letrozol 2x denne 5 dni.. zajtra prva kontrola, neviem co tam sice uvidia po dvoch dnoch, ale potrebujem recept lebo v pondelok musim zacat pichat menopur 😒 Je tu nejaka spolubojovnicka?

janulino
10. aug 2017

@summer_103 Ahoj..to sa hned spolu s liekmi aj picha?preco som si myslela,ze sa picha az po prichode MS?ja mam tiez predpisany menopur,len este cakam na schvalenie poistovne..kiezby to uz bolo schvalene,aby som mohla ist na to..

summer_103
10. aug 2017

@janulino ahoj, ty mas ale normalnu stimulaciu kedze ides cez poistovnu. Ja mam tentokrat stimulaciu s nizsimi davkami hormonov a tie lieky som tiez zacala brat az 2 den MS a na piaty den pridavam uz aj injekcie.. Drzim palce nech ti to cim skor schvalia. Mne VSZP vo feb. schvalila za 10 dni.

mimo101
11. aug 2017

Ahojte prosím viete mi poradiť. ? Včera som bola na KET. Mala som taky hnedý výtok ale iba raz. A od dnes mám bolesti pod bruškom. ( Vždy mávam také pred menštruáciou ). Viete mi poradiť či to je normálne ? Ďakujem..

desza17
11. aug 2017

@mimo101 ahoj,je to oki.klud,oddychuj

saxana15
11. aug 2017

Ahojte žienky.čaka ma dalsi Ket.uz to tu niekde bolo pisane,neviem to najst.nejake dobre babske aj lekarske rady na jeho uspesnost?rezim pred pripravou,aj na uhniezdnenie?strava,vyziva,doplnky?ja uz neviem,ten kolotoc ma vyčerpava.dakujem

sussah
11. aug 2017

@saxana15 ananás ananás ananás 😁
Alebo Bromelain...Červené vínko na sliznicu, grepy na sliznicu.

saxana15
11. aug 2017

@sussah 😁dakujem.idem na to.az sa z toho anananasu poananasujem.