icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

evipeti
25. nov 2015

@coralee_wiley ahoj.mna caka odber asi cez vikend. ako to slo? aj ja sa toho dost bojim:(

linda10
25. nov 2015

Ahojte ja idem baby na KET v pondelok a uz sa velmi tesim 🙂 Ale zaroven aj bojim velmi si zelam aby to vyslo budem informovat 🙂

coralee_wiley
25. nov 2015

@evipeti ja som sa tiez velmi bala🙂 ale nakoniec to bolo v pohode ... ten pocit, ze si lahnes na kozu, a potom ta uspia, no nic moc, ale musim povedat, ze ma nic nebolelo, dokonca som nemala ani pocit, ze ma prist ms, tak drzim prsty, nech to mas aj ty uplne v pohodicke, a daj vediet o sebe ;)

evipeti
26. nov 2015

@coralee_wiley ďakujem ti.mňa už tretí deň pobolievajú vaječníky. zajtra ešte kontrola, dúfam že už posledná. a nech už to mám za sebou...

coralee_wiley
26. nov 2015

@evipeti no ten pocit, ze mas v bruchu balony ... ja som chodila posledne dva dni v teplakoch 🙂

strapulienka
27. nov 2015

dievčatá ahojte, ak niektorá potrebujete utrogestan, mám doma jedno balenie, ktoré veľmi rada darujem, je mi ho ľúto vyhodiť a mne ho už netreba, tak mi napíšte správu a pošlem vám ho, prajem veľa zdaru pri ivf a pevné nervy, a nech vám to vynde, veď idú Vianoce a dieťatko by bolo krásny darček 🙂 🙂 🙂

linda10
27. nov 2015

Baby chcem sa spýtať kedy vam zavolali z laboratoria predtym ako ste išli na vklad?Mne maju zavolat na kontrole som bola teraz pondelok a povedali ze budu volat a vklad mam mat pondelok,ale uz je piatok a nevolali.Viete mi poradit? Dakujem.

chmurkaxy
27. nov 2015

@linda10 ahoj,volajú max 24 hodín pred,ja som tiež mala vklad v pondelok,volali nedeľu doobeda.

linda10
27. nov 2015

@chmurkaxy Aha tak mozu zavolat nedelu,velmi pekne dakujem za informaciu lebo tieto stresy su strasne ked clovek nevie a len caka.

vivianamk
27. nov 2015

ahojte . my sme v reprofite v Brne boli pred dvomi tyzdnami na vklade a tam sme si volali my prvy, tretí den vkladu a v tretom dni ked su dobre miery 🙂 tak povedia aj kedy bude vklad. tak to bolo aj pri prvom tehotenstve. tak čakame v nedelu na test čo ukaže. drzime aj vám palce všetkým, pretože vieme o čom to je.

mery69
27. nov 2015

mne volaju kazde rano a informuju ma

maculicek1977
28. nov 2015

@coralee_wiley, silno ti držím palčeky nech ti to vyjde na prvú šupu, čítala som tvoje príspevky..... mňa to čaká v januári....informuj nás ako sa ti darí!!! papa

nisa_666
29. nov 2015

dnes 8 deň po et, je ešte niekto?

glopsa
29. nov 2015

@nisa_666 ja som 5 den po Et.

maculicek1977
29. nov 2015

@glopsa a nisa_666 držím palčeky nech vám to vyjde!!!! a ako sa cítite? sledujem vaše príspevky mňa to čaká v januári..... informujte nás!!!!!!!

coralee_wiley
30. nov 2015

@maculicek1977 Dakujem velmi pekne 🙂 dufam, ze nam to vyjde 🙂 z tohto odberu mam iba dva pokusy, a chcem verit, ze ten prvy vklad bude uspesny 🙂 to iste prajem aj tebe 🙂 musime mysliet pozitivne 🙂

linda10
30. nov 2015

Ahojte baby ja som mala dnes KET vlozili my 2embryjka 🙂 Dufam ze mi to vide.Je tu este niektora co mala teraz vklad?

glopsa
30. nov 2015

@maculicek1977 ahoj, citim sa dobre. Dala som vlozit 2 embrya, dufam ze sa aspon jedno ujme.

coralee_wiley
30. nov 2015

@linda10 @glopsa drzim prsty baby 🙂 a silno zavidim ze ste uz v ocakavani 🙂

efkaelfka
30. nov 2015

@strapulienka Ahoj, mas prosim ta este ten utrogestan? Furt mi predpisu max 3balenia a to mi nevydrzi ani na 2 tyzdne ☹ a teraz si ho zrovna nemozem ist dat predpisat. Dik

linda10
30. nov 2015

@coralee_wiley Dakujem 🙂

lonelia
1. dec 2015

Ja som 11. den po ET 48 hodinoveho embrya, no uz zacinam mat predmenstruacne bolesti, takze tomu moc neverim....

linda10
1. dec 2015

Baby ja som bola vcera na KET a chcem sa spytat citili ste nejake priznaky? A ak ano kedy? Stane sa ze niekto neciti ziadne a aj tak sa podari? Viem este som dnes len 2 den takze nemozem mat asi ziadne asi.Ale velmi sa bojim :(

efkaelfka
1. dec 2015

@linda10 Ja som 15 den po ET s PK a na taky 3- 4 den od ET som mala strasne pichanie a bolesti v podbrusku ☹ Treba byt v pohode naladena, vsak su len 2moznosti bud to vyjde alebo nie 🙂 Drzim palce

dohna
1. dec 2015

@coralee_wiley Ahoj tak ako pokračuješ ? už ste boli na ET ?

coralee_wiley
1. dec 2015

@dohna nie, pojdeme na KET buduci rok ... teraz to uz nestihneme, kedze nam bolo povedane, ze musim po odbere dostat ms ... a potom po tej dalsej regulernej na to pojdeme 🙂 a ty ako? co nove u teba?

dohna
1. dec 2015

@coralee_wiley ahá lebo ja som mala po odbere za 5 dní vklad, čudné ? ja som testovala od 7DC dnes som 10DC, najprv bol mikroduch potom duch a včera som kúpila digi test a ukázal 2-3tt, ale u lekára som ešte nebola na krv, chystám sa v piatok alebo v pondelok 🙂 dúfam že HCG bude vysoké a že testy nesklamali 🙂

ckatka
1. dec 2015

ahojte my ideme niekedy okolo 7 decembra na odber... tesim sa , uz mam za sebou vsetky vysetrenia, aj predoperacne... 🙂

coralee_wiley
1. dec 2015

@dohna jeeeeeeej no tak to je super 🙂 velmi silno sa s tebou tesim ;) dufam, ze aj ty sa budes so mnou na buduci rok 🙂 super pocut, takuto pozitivnu spravu 🙂

glopsa
1. dec 2015

Ahojte, ja som 7 den po et a zacinam krvacat ☹ .