Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@bodkovanyhrncek ahoj, nanic, ale aj som to ocakavala. Teste je negativny na 11 DPT, takze uz si nerobim nadeje. Vkladali sme na 6den hatchujucu blastocystu takze to by uz musel ukazat aj test. Ani mne sa nechce uz brat tie hormony, som z nich na nervy.
@martina333 Ahoj. Cítim sa stále rovnako bolesti vaječníkov a podbruska. Prsia necítim. Tie má neboleli ani keď som dostala 5000 j Pregnyl. Takze asi na Hcg nereagujem prsiami😁Dúfam.
@summer_103 To ma mrzí to ako to vyzerá ale treba ísť ďalej moja.
Vyhrá ten kto sa nevzdá v boji ! 🙂
To bábätko príde kedy a ako neviem ale príde uvidíš!!!
@bodkovanyhrncek nie nerata sa. Dnes sme iba 6 den ;) Ja som dnes netestovala, ozaj je to priskoro. Spravim v nedelu na 8 den.
@babatkoo aj ja sa chystam testnut v nedelu 🙂 len ma dnes akosi premohol stres a mam pocit ze to nevyslo...ani neviem preco 😕
Je tu niekto kto si pichal 112,5IU Menopuru?💉
@vierocka888
@babatkoo dievcatkaaa pozitivne testiky zelaaam,a vsetkym ktore su v ocakavani po vklade💗👍🙏👌
@vierocka888 neboj drzim palce nech je to tam
Inak baby... nemate niektora tiez poblem s nespavostou? Ja som sa uz tyzden nevyspala - od vkladu 😢 zaspavam okolo 1 rano, pospim 2 hodiny. Potom uz len podriemkavam na 15 minut a stale kukam na budik kedy bude rano. Snivaju sa mi hlupe sny.... zacinam byt zufala. Asi nejaky vnutorny stres 🙄
@vierocka888 drzim palce len nech silnie ;)
@vierocka888 gratulujem🙂nech sa chrumka drzi 9 mesiacov..
Takze vidite ju aj vy, nesibe mi, vsak? 😀 nazivo ju vidno teda lepsie... ale myslela som, ze je priskoro. Snad nebudu dve 😅 alebo nech aj su, len nech su! 😍 😝
@vierocka888 super,drzim palce
@vierocka888 ja ju tam jasne vidim aj na fotke..je to tam..si 7DPT?..
@vierocka888 jezisi 😀 naaaadherne II velmi sa tesim
Baby testovala som aj ja a na 7DPT snehobielo :( uz som dufala ze budem s vierocka888 prezivat dnes spolocu radost. Snad inokedy
@lenka2905 ano, presne pred tyzdnom mi vkladali 6dnovu expandovanu blastocystu najvyssej kvality a davali sme si aj embryoglue 🙂
@vierocka888 tak mozno pomohlo to "lepidlo", nie?..kolky to bol vklad?..mozno to skusim nabuduce aj ja😉
@lenka2905 toto bol nas uplne prvy. Cerstvy transfer mi nerobili kvoli OHSS takze sme mali len KET. Moze to byt aj vdaka lepidlu, ale nemusi... Este pockam na krvne testy a potom sa zacnem vytesovat 😍
@vierocka888 gratulujeeem, vyskusaj o 2 dni ci silnie, budem drzat palceky a hadam ta budeme nasledovat s // ciarkami 🙂
@babatkoo neboooj este moze byt pre vas priskoro na test. Skus az o 2 dni. A kolkokrat babam ani neukazalo na teste a z krvi im vyslo ze su tehotne... takze neboj, bude dobre 🙂
@vierocka888 dufam ze je to tam strasne drzim palce
@babatkoo neboj aj tebe drzim palce este ti nemusi test ukazat ved kazdy je iny aj testy su u kazdeho ine drzim palce
@lenka2905 aj ja v pondelok😀
@martina333 ved prave ;) helios Martin?..mali sme mat vklad o 11.30..asi som ta predbehla..prisli sme skor.
@vierocka888 opatrnosti nikdy nie je dost 🙂ja dnes 5 dpt - test este snehobiely...ale testujem kazdy den..🙂
@lenka2905 ja som testovala iba preto lebo z tej nervozity ci to vyslo, uz asi v noci ani nespim... za tyzden som spala dokopy asi 10 hodin... som uplne znicena. Tak som spravila test az sa ukludnim 😀 ale verim ze tvoj bude coskoro pozitivny, ratam tam 2 dni a uz by tam mohol byt slaby duch 😘

@zuzankaa88 jaaaj tak to je ako u nas. Dedko z dvojciat, bratranec je z dvojciat 😀 mozno sa aj nam zadari 🙂
Ano, o tej chorobe som pocula aj ja tak snad bude vacsia sanca 🙂