Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte kočky. Tak som po poslednom KET. Držte mi palce. 🙏
ahojte baby, ja dnes 9 deň po KET, testovala som s Pepinom a je biely, tak to asi nevyšlo :(
Babule, z toho co pisete mi pride, ze tie Pepino testy su akesi poslabsie 🤔
@babatkoo presne, sprav zajtra, to by mala ciarka silniet a budes si istejsia 🙂
@mimo101 silno drzim palce az to dopadne dobre 😉
@zaneta7 nestracaj nadej, bojuj dokonca 🙂 uz tu boli baby, co mali negativne testy a noli tehotne... drzim paluchy 😘
@vierocka888
@desza17 baby vcera a dnes. Toto nemozem povazovat za pozitivne. Spravim si dnes vylet do vzdialenej lekarne a kupi ten dr. max.
@babatkoo to bude najistejsie 👍
@vierocka888 ty si si robila dalsie testy?
@babatkoo oni su fakt velmi dobre toe Dr.Max.... mne krasne silnie ta ciarka a prveho ducha ukazal po par minutach 😊
@babatkoo ano, ja si robim kazde 2 dni, aby som videla, ci ciarka silnie - az to neni len biochemicke a ja sa vytesujem 🙂
@vierocka888 nadhera 👏
@vierocka888 gratulujem, len nech čiarky silnú, popluj nás 🙂 že @babatkoo :D
@vierocka888 ďakujem no uvidíme. Už mám testy nakúpené. Už len čakať na správny čas. 🙂 ale stále sa snažím myslieť pozitívne myslieť.
No tak som aj ja dnes testovala a snehobiely😢😢😢Bojim sa ze to zas nevyslo.Dnes mam 9 D.
Ahojte baby no hlásím že krv negatívna dnes bol 11 deň po ET a test bol aj tak stále snehobiely.
Strašne držím palce všetkým ktoré ešte čakáte na výsledok budem sa tešiť z každej z Vás 🙂 a sledovať to tu.
Určite sa ozvem keď do toho pojdem znova.
A pamatajte si VYHRA TEN KTO SA NEVZDA V BOJI 🙂 takze ja idem bojovat dalej s druhým cyklom tento musím mať oddych. 🙂
@martina333
@babatkoo
@zaneta7
@mimo101
@vierocka888
@desza17
Ahojte baby no hlásím že krv negatívna dnes bol 11 deň po ET a test bol aj tak stále snehobiely.
Strašne držím palce všetkým ktoré ešte čakáte na výsledok budem sa tešiť z každej z Vás 🙂 a sledovať to tu.
Určite sa ozvem keď do toho pojdem znova.
A pamatajte si VYHRA TEN KTO SA NEVZDA V BOJI 🙂 takze ja idem bojovat dalej s druhým cyklom tento musím mať oddych. 🙂
@bodkovanyhrncek to mi je naozaj luto....veru perfektne si to napisala,nesmieme sa vzdat.....raz sa to uz musi podarit.Drzkaj sa😉
@bodkovanyhrncek mrzi ma to,snad to nabuduce vyjde,daj vediet ako pokracujes,drz sa🙏
@bodkovanyhrncek tak to je mi ľúto. ☹ pekné si to napísala . Držím palce.
@bodkovanyhrncek ahoj, mrzi ma to velmi. Tato nasa cesta je plna prekazok ale my tu cielovu pasku raz uspesne pretrhneme. Vela sily do dalsieho cyklu a posielam pre stastie. 🐖🍀🤛🤜
@vierocka888 ahoj, tak som si robila teraz test dr. Max a je snehobiely ☹ takze aj ja idem do dalsieho cyklu.
@bodkovanyhrncek :( to mi je ľúto, ale máš pravdu, treba bojovať za to najdôležitejšie pre nás 👶
@babatkoo :(
Joooj babule, vsetkym vam drzim.palce az to vyjde v tom dalsom cykle 😘

@babatkoo tak ako?skusala,si znova testik?🙏