Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Takze dnes 1dc v utorok mame konzultaciu a snad hned nabehneme na ivf nechcem uz zase dalsi mesiac cakat....klobuk dole pred vsetkymi co sa nevzdavaju aj po neuspechoch...
@sevcikovaanna ahoj,do ktoreho CAR ides?
@viability aj ty??😧co to je ze kazda spini? Och.aj kamoska.ale tiez je babulinko oki.som rada ze aj tvoj.drobcek sa,drziiiiii,myslim na vas.len sa cudujem ze aj teba pustili domov.somnou lezali baby ktore tiez len trosku spinili a nechceli ich pustit.dali im kanavit,ascorutin a duphaston.aako si spinila?aj povedali preco?
@sevcikovaanna ahoj,dobre si pamatam,ze si uz tu bola vo fore?ci v inom?tvoj nick mi je velmi znamy😉drzim palceky
@desza17 nevedel prečo, zrejme cievka... na usg nebolo vidieť jasnú príčinu (cystu, myom, hematóm,..), nariadil mi kludovy rezim s tým, že ak sa to zopakuje, tak si ma tam nechajú. Ze inak, ako zabezpečením kludoveho režimu pomôcť nevedia... Radšej však polezim doma 😉 už tak ležím tri tyzdne odkedy som naposledy spinila, max na hodku vypadnem niečo vybavit...riadne mi už z toho hrabe. Včera aj predvčerom som vsak bola na prechadzke v lese so psom, myslela som, že všetko už je ok...tak neviem či to nebolo tym...
@desza17 Len hnedé, nestupnuje sa to...skor prestava...to bude asi tym, že len lezim. Progesteron už beriem od toho prvého spinenia 3x1, ascorutin nespomínal a ja som sa zabudla spýtať, ale mala som doma, tak som dnes vzala 2x1 + magnesko som si naordinovala a c-cko ako píšeš. 😉 ako sa máš ty? Kedy ideš na intralipidy?
@desza17 ďakujem krásne 😘, na sono idem v piatok aj na odbery, verím, že všetko už bude v poriadku 🙏. Volaj, volaj...zatiaľ ti to zrejme vychádza na piatok, ak ste už dohodnutí na liečbe, on len vypíše recept a potom si podriemes 90 min. 😉 A čo sa týka medrolu, budeš znižovať dávku? Budem na Teba myslieť a držať palce. 😘 Hlavne mysli pozitívne, vizualizuj si, akoby sa ten sen už splnil. 🤰👶😍
@desza17 v Martine? Ja som mala 5 pokusov so 6-7 mm, nemali s tým problém, v Brne tuším robia od 4...ale v KE nasadili 11. den estrimax a mala som na 13. deň tusim 9 a na 15. deň 11mm. 8 vyzerá byť podľa mňa slušne 👍...ak si dobre pamätám, potom by zas nemala byť vyššia ako 12. Bude to v poriadku. 😉
Ahojte dievčatá ..chcem sa s vami poradiť lebo sa s tým neviem neako vyrovnať ..mám 32 rokov 3 roky sa snažíme ale bez úspechu do centra chodíme skoro rok vyšetrený sme z prava z lava a sme úplne zdravý pár ..mame aj 3x iui zasebou no neúspešne .všetky výsledky sú o.k aj genetika aj reprodukcna imunologia,aj vaječníky sú priechodné .uz mám aj schválenú žiadosť na ivf a o týždeň termín na prvé sedenie ohľadne ivf..ale stále som neni presvedcena či je toto ta správna cesta.ci telo vystaviť hormónom keď tvrdia že sme v poriadku..túžba je veľká ale aj strach na mna neako prišiel ..Dakujem
Ahojky baby, rada by som sa k Vám pridala. Ja som absolvovala 2. IVF cyklus teraz. ET bol 13.9, cize som 5. den po ET. Vcera vecer o 22:00 som zacala krvácat, pocit ako na menzes:(. Mali ste niektorá nieco také? Volala som do CAR, ale len tolko povedali, ze mam uzívat progesteron a 10. den mám íst na krv. Cakala som viac:(. Som strasne nervozna, mozete mi poradit? Dakujem velmi pekne.
@renimac ahoj, anoooo vyslo nam to 🙂 prave idem z ultrazvuku 🙂 nasa chrumka sa drzi ako kliest 😍
@vierocka888 to je krásne 🙂. Veľmi sa s tebou teším a prajem obom veľa zdravicka.
@renimac dakujeme krasne 😍 a ty sa mas ako,co nove?
@vierocka888 tak ja už mám doma 4.mesačného prcka, ktorý skoro nič nespí, ale som šťastná, že sme sa nakoniec dočkali 😉. O chvíľu to čaká aj teba 😉.
@skovarik ahoj.... uplne ťa chápem, mám taký ístý pocit, neviem sa s tým stotožniť že by sme mali ísť na umelé....
U nás je ale malý problém u muža... má slabé spermie.... ja som ok. Mám 33 rokov a jedného syna s bývalým mužom. S terajším partnerom sa snažíme už 2,5 roka zhruba a stále nič. Tak sme to začali riešiť asi pred pol rokom vyšetreniami. Ja som uplne v poriadku ževraj, ale spg je dosť zlý na to aby ma oplodnil normálne. IUI vraj ani nemáme skúšať lebo je to zbytočné, nakoľko jeho spermie v podstate zastanú a nerobia to čo majú 😀Hned nám navrhli umelé a dali nám 90% úspešnosť kvoli tomu že ja som ok a už jedno dieťa mám.
Mali sme ísť na ivf teraz 28.9. ale nemáme ešte kompletné výsledky z genetiky, takže sa nám to pretiahlo až na koniec oktobra.
Tento cyklus mi menzes meškal 5 dní, a vyzeralo to sľubne, pretože mne nikdy nemešká, mám ho ako hodinky už od 12 rokov. Ale na 5 deň test biely a na 6 deň menzes prišiel.
Zdieľam rovnaký pocit ako ty, či do toho ísť alebo to nechať na prírodu. Chceme spolu veľmi dieťa ale z toho umelého mám trocha obavy.
Ahojte. Baby, ako ste sa "dopracovali" až k umelému oplodneniu? Najprv snažilkovanie, nejaké lieky a až potom vám odporučil dr? My sa už rok bezúspešne snažíme ☹ Manžel ked bol na urológii a posťažoval sa, doktorka ha vysmiala že už 1 dieťa má tak by nemal mať problém 😠 Ale 1. dieťa sme splodili pred 5 rokmi... Mne gynekológ povedal že som tiež v poriadku... mala by som ísť ešte na odbery kvoli hormonom, 3.deň menzesu
@jaruskatt
Ahoj mne tiez povedal ze je vsetko u mna ok...po potrate sa snazime rok a tak sme isli do za v centre chlap sa dozvedel ze ma 100% patologicke spermie...takze skuste urobit spermiogram stoji 20€ ....my uz riesime ivf aby sme nestracali cas
@jaruskatt spermie mozy byt jeden mesiac uplne super a na dalsi uz total zle, treba urcite spermiogram a tebe aspon hp, sledovanie ovulacie, urcite zajdite do car, netreba to odkladat hlavne z hladiska veku, kde sa zasoba vajicok straca
@janulino
Ahoj kedze mam najblizsie zilinu tak tam ...
@sevcikovaanna a spermiogram vám robili kde? treba nejaký výmenný lístok?
@sevcikovaanna na urológii? treba výmenný od všeobecného?
😍 gratulujem, velmi sa z teba tesim 🙏 Tak nech zije maaaaj 2018 👶

@desza17 ahoj, ďakujem, že na mňa myslíš. 😘 tak dnes sme boli na pohotovosti...už cez týždeň sa mi zdalo, že mi akosi vymyzli príznaky (takmer ma neboleli prsia, nebolo mi už zle) a dnes som začala špiniť, tak som sa bála najhoršieho... Bábo je ale v poriadku, srdiečko bije, má 18 mm, dostala som kanavit a ležím doma. 😍 veľmi sa teším 🙏👶😇 Ako sa máš ty? Volala si už do Adly? 🙂