Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
IDEME....NOVEMBER !! <3 🙂
Cawte baby dnes som bola na odber mame 8vajok uz aby bolo zajtra a vedela kolko sa ich oplodnilo
@ruzicka603 ja som bola a vyslo.
@desza17 ahoj tak ako sa citis?Dnes mas 5 den?
@martina333 ahoj ano,5.dpt.dnes v pohode.akurat mi tecie intralipid,tak snad pomoze😍.vcerama pobolievalo podbrusko,nie ako pred ms,ale skor ako by som mala svalovicu🤔
Ahojte. My sme boli na Et 27.9. A dnes som začala trochu krvacat ☹ . Chytá nás doma stres
@ruzicka603 ahoj. Ja ich mám oba nepriechodne + k tomu Fv leiden a 27.9 sme boli na Et. Zo 6 embrii přežilo po Pk len 1.
@radka159 my chodíme do CRM v Banskej Bystrici, je to pobočka Heliosu v Martine. Ja začínam stimuláciu tabletkami PROVERA asi 10 dní a postupne sa pridávajú tie injekcie. Najprv 1 injekcia a potom 2 inejkcie.
Aký máte problém ked ste takto rozhodli? U nás je problém u drahého, má pomalé a málo spermií, ja som ok... už mám jedneho syna s bývalým mužom. S terajším sa snažíme skoro 3 roky. Dávajú nám veľkú šancu, tak som zvedavá či im tie ich prognozy vyjdu. 🙂
@diva83 ja začínam PROVEROU (tabletky) a až potom doplnam injekcie. Tie ale netuším ako sa volajú. Gonal je čo? Ja mám dlhý protokol ....
@eva1984 Tu je to odborne: GONAL-f obsahuje liek nazývaný „folitropín alfa“. Folitropín alfa je typ „folikuly stimulujúceho hormónu“ (FSH), ktorý patrí do skupiny hormónov nazývaných „gonadotropíny“. Gonadotropíny sa zúčastňujú na rozmnožovaní a plodnosti. U dospelých žien sa GONAL-f používa:
· na podporu uvoľnenia vajíčka z vaječníka (ovulácia) u žien, u ktorých nedochádza k ovulácii a ktoré nereagovali na liečbu liekom nazývaným „klomiféniumcitrát“,
· spolu s iným liekom nazývaným „lutropín alfa“ („luteinizačný hormón“ alebo LH) na podporu uvoľnenia vajíčka z vaječníka (ovulácia) u žien, u ktorých nedochádza k ovulácii, pretože ich telo tvorí veľmi malé množstvo gonadotropínov (FSH a LH),
· na podporu vývoja viacerých folikulov (každý obsahujúci vajíčko) u žien, ktoré sa podrobujú metódam asistovanej reprodukcie (metódam, ktoré vám môžu pomôcť otehotnieť), ako sú „in vitro fertilizácia“, „intratubárny transfer gamét“ alebo „intratubárny transfer zygot“.
My sme už raz boli v Heliose v Martine, IVF - neúspešné. Nepáčil sa nám prístup personálu, spôsob objednávania klientov a nedostatok potrebného súkromia.
Manžel má veľa spermií,...ale pomerne veľa pomalších...Ja som podľa vyšetrení, vrátane laparoskopie , OK. Budem mať na rozdiel od prvej stimulácie krátky protokol... Príprava už pred menštruáciou tabletkami, ale ešte neviem akými...Zajtra mi majú prísť recepty na vybratie. Je to na prípravu maternice a vaječníkov- príprava na stimuláciu hormónmi.

@mimo101 ak mozem reagovat...ja tiez po IVF a dnes krv negativna a mrazaciky nemame... nechame to ulezat a v novom roku zacneme odzaciatku...snad sa zadari aj nam po 3 neuspesnych rokoch ...aj ja vam ostatnym držim silno palce aby ste to baby dotiahli az do uspesneho konca 👍👍👍😘😘😘😘