Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Tak sa neboj isto vám to vyjde. aj ja som si dala pre istotu všetko.. Treba počkať na krv test ti neukáze.
@desza17 zlatik podobneho som mala ja na 6DPT 😉 drzim palce nech ciarocka silnie 😘
@vierocka888 dakujem ti,a ako sa mas?
@desza17 stale mi je nonstop zle, ale aspon uz nespinim a nemam bolesti. Tak nejako vydrzim este 2 mesiace a snad to prejde 🙂
@vierocka888 tak to som rada ze uz je vsetko oki,som ti vravela ze pokial ti je zle ze to znamena je drobcek.je silnyyyyy,a to je skvele,uz to nejak zvladnes tie nevolnosti,drzkam ti palce
Boli sme u Dr. Krvacanie bola zacinajuca Ms.
@desza17 juuuj ako sa teším s tebou :D Dufam že to dobojujete do víťazného konca 🙂 ja idem v nedelu na vklad tak mi držkaj palce nech idem v tvojich stopach 🙂 🙂 🙂
@martina333 velmi ti drzim palce,zajtra je tvoj den D.nech sa drobcek zavrta poriadne,a ty potom len oddychuj,nozky hore,vela ananasu a vodicky,a bude dobre🙏👌💕.ja som velmi opatrna,snad to uz tentokrat dobojujeme do uspesneho konca.
@desza17 No dakujem krááásne 🙂 Veru idem oddychovať a dúfať že tentokrát sa podarí 🙂 Držkaj sa a davaj si na seba pozor...❤
Meskala vam menstruacia po priechodnosti vajecnikov(hyfosy)?mne uz tydnen
Už si to nejak nepamätám ale viem že mi meškala. Mala som to V januári..
@martina333 zajtra sa drzkaj,od zajtra si mamina💕👌,drzim palce nech sa poriadne babatenko zavrtaaaa.

@ladymel8 som 8 den od Et. Volala som tam už včera, hned ako som videla na toaletaku par kvapiek krvi. Sestricka mi povedala, že mam pokracovat v plane a mam si kúpiť ascorutin a užívať ho 3x1 tabl. Toto je tiež naše prvé Ivf, mali sme Icsi, Pk, Ah, Eg a všetko, co sa dalo. Bolí sme v Car v Cz.