icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
8. okt 2017

@vierocka888 ahoj,ako nevolnosti?uz ti je lepsie?spinenie odislo uplne?

domca002
8. okt 2017

@desza17 ahoj mňa včera príšerné bolela hlava a tabletku som nechcela.zacinam mať nervy zajtra by som mala dostať ms.ak to tak bude tak to už asi nezvladnem

sevcikovaanna
8. okt 2017

Babenky je to normalne dnes som 4 po vklade a bolia ma dost krize ako keby isla mrcha...

sevcikovaanna
8. okt 2017

Inak toto je test z rana nedalo my to som 4den po vklade

desza17
8. okt 2017

@domca002 a pred ms ta bolieva hlava?neboj,to nieje ms,len zmena hormonov,preto ta hlava,myslim na teba,drz sa

desza17
8. okt 2017

@sevcikovaanna ahoj na 4.dpt takyto duch???🙏🙏ak si nemala pred vkladom pregnyl,tak mas dovod na radost,super

sevcikovaanna
8. okt 2017

@desza17 mala som ovitral ale to minulu sobotu...to bude z toho pocitam len ma hrozne bolia krize ako pred ms no do tej mam 8dni

desza17
8. okt 2017

@sevcikovaanna drzim palceky,isto je drobec zavrtany👌😉👶potom daj vediet ako si na tom.

domca002
8. okt 2017

@desza17 fakt myslis že zo zmeny hormónov?

desza17
8. okt 2017

@domca002 jasneeee,ja som to zvykla mavat pri predoslych vkladoch,teraz zatial nie.

sevcikovaanna
8. okt 2017

@desza17
Dakujem a ty ides kedy na krv?

desza17
8. okt 2017

@sevcikovaanna ja piatok 13teho

sevcikovaanna
8. okt 2017

@desza17 drzim palceky vydela som ze si tiez neodolala testiku...kolko dni si po?

vierocka888
8. okt 2017

@desza17 ahoj. Spinenie a bolesti su fuc, nevolnosti stale hrozne... skor horsie ako lepsie... uz sa modlim aby som bola v druhom trimestri a mam to za sebou 😀

vierocka888
8. okt 2017

@sevcikovaanna ahoj. Aj ja som mala bolesti krizov a aj brucha ako pred MS. Preslo mi to az po 2 tyzdnoch 🙂

desza17
8. okt 2017

@vierocka888 to som radaaa,a nevolnosti prejdu,aspon vies ze je drobec oki.mna dnes dost picha v podbrusku,som 9.dpt.

vierocka888
8. okt 2017

@desza17 to je v pohode, aj mna stale pichalo a bolelo a krize som citila... preslo mi to asi po 2 tyzdnoch 🙂 pokial nespinis je dobre 🙂

desza17
8. okt 2017

@vierocka888 nemyslim ako bolesti pred ms,citim take pichanie a tlaky,hlavne ked sa postavim.

saxana15
8. okt 2017

@desza17 caute baby.citam vas.aj vierocku 888. Pekne testiky mate.drzim vam palce.mna caka uz desaiaty prenos v stredu tak sa tesim.naposledy som mala 10 den po transfere pozitivne testiky.na 13 den nic! Nechapem to.🤔

martina333
8. okt 2017

@saxana15 drzim palceky nech sa ti to uz zadari.Ja som bola dnes na 8 ket,tak verim ze 9 mesiacov bude drobcek v brusku.Mbe sa to tiez raz stalo,to bolo biochemicke tehotenstvo.Drzim palce😊a kam chodis?

desza17
8. okt 2017

@saxana15 tak ti na stredu silno drzim palceky,tentokrat to vyjde,a urcite daj vediet co a ako.drzkaj sa

desza17
8. okt 2017

@martina333 tak uz je drobcek u maminky🙏🙏🙏,pekne oddychuj,nohy hore,ananas a vodicku do ruky a cakaaaaam na // ✊✊✊

martina333
8. okt 2017

@desza17 vsetko poctivo dodrzujem😇😇😇😇no dufam ze na 8 den uz bude duch 😆a ty sa ako mas?Ciarocka sa uz ukazala?Testujes?

desza17
8. okt 2017

@martina333 ano,ukazala uz na 5.dpt som mala dusika💗,kazdy den testikujem😉🙏.obavy su velke,ale dufam a verim ze bude vsetko ok.mam take pichanie v podbrusku,a dnes mimoriadnu plynatost,ide mi brucho roztrhnut😯🙈.tebe drzim silno palce.kam chodis do car?

martina333
8. okt 2017

@desza17 juuj tak dufam ze konecne budes mat bezproblemove tehotenstvo,naposledy sa podarilo a nedopadlo to dobre,vsak?juuuj tesim sa potichucky s tebou😄😄😄😄ja chodim do heliosu mt,ale na kontrolu do crm bb,dala som si aj pre pripad schvalit 3 ziadost na ivf v BB,ale veeeeelmi dufam ze uz nebude potrebna.No zrejme to budes musiet jedine ovplyvnit stravou,neprijemne problemy,presne viem o com vravis.A ostali ti mrazacikovia?

desza17
8. okt 2017

@martina333 aj ja verim ze to teraz vyjde💗👌.mame este 4mrazacikov.kto ti robil vklad?v bb je lepsie ako v mt?

saxana15
8. okt 2017

Ďakujem za podporu. Chodim do Ke

martina333
9. okt 2017

@desza17 ahoj BB mam blizko tak preto tam na krv, ked som bola na drhe IVF tak sme riešili MT, lebo v BB to ešte nerobili.... Inak mam pocit že to zas nevyšlo :( Pocity vobec žiadne, brucho absolutne necitim, akoby som na transfer ani nebola :( To je zlý znak, vždy bolo dobre ked ma bolelo lebo som tušila že drobček sa zavrtal a teraz znovu nič, ani ťuk.....hmmmm musím počkať dva týždne, ale svoje telo poznam...sakra je to nespravodlive, baby ktoré ani neplanuju otehotneju ani nevedia ako a my čo sa snažíme, túžime a bojujeme, nam to osud nedopraje, je to velkmi dlha trať, ale nikdy sa nevzdam, pokial nebude mať Stellinka súrodenca. Milujem ju najviac na svete a robím to hlavne kvoli nej......Viem že ešte by som nemala hadzať flintu do žita, ale tentoraz si nerobím velke nadeje...🙄

desza17
9. okt 2017

@martina333 nezufaj,to vobec nevadi ze ta nic neboli,kazde tehu je ine,viem to posudit na sebe,tri vklady a kzdy iny.skutocne.ver mi.ja praveze som v strese,lebo ma dost picha v podbrusku,co som pri predoslych dvoch necitila.

segab090
9. okt 2017

Kocky idem sa podelit o radost dnes 10dpt hcg 207 😍 snad sa bude nasobit