Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Babule poradite mi?dnes som to dostala ale zatial mam len spinenie,ale od odruheho dna si mam pichat injekcie.mam aj toto spinenie pocitat za prvy den?a ak budem aj zajtra len spinit?
Prvý deň sa počíta keď máš riadnu krv, nie špinenie.
@skovarik Ale čo ste kočky,...to zvládnete aj samé. Môj drahý pracuje v zahraničí..a veru neviem, kto by mi tak asi tie injekcie pichal. Je to v pohode. Jas som striedala strany na brušku. Treba tú voľnú kožu pekne zobrať medzi prsty, pichnúť jemne šikmo a pomaly stlačiť...veď to je aj cítiť, ako ide tá tekutina. Ja som bola prvé dni feeest opatrná, a potom už pohodička...ako profesionálka 🙂)
@martina333 ahoj ako? Napäta? Kolko ti vkladali a kedy ides testovat?🙂
Baby som po vlade 9 den a dnes ma hrozne boli chrbat je to normalne
@sevcikovaanna myslis krize?ano je to oki
@desza17
Hej vcera som chodila casto na wc a dnes krize ...bazalnu teplotu mam 4dni 37C° len sa bojim aby neprisla ms ...na krv idem v utorok
@desza17
Inak gratulujem k 🤰
@sevcikovaanna to budes kolky dpt?aj ja chodim stale na wc,veriiiim ze to vyslo.testik kedy?
@sevcikovaanna ❤dakujeeeem

@calava to už nám nepovedali,nie ešte som si povedala že ešte raz a ak by sa to nepodarilo tak asi potom budem rozmýšľať že to skúsime v inom centre...robím si nechty tak preto nestiham odpisovať😂 prepáč