icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

calava
11. okt 2017

@segab090 ďakujem a gratulujem, snáď aj nám sa za darí

lucia4412
11. okt 2017

Dievcata, uz ste poculi o brne? Ze vraj to je najlepsia klinika s uspesnym umelym oplodnenim. Preplaca aj v cechach umele slovenska poistovna? Neviete niekto nahodou?

diva83
11. okt 2017

@lucia4412 Prepláca,..ale v svýhradami. Nerobia to radi, lebo máme uprednostniť kliniku vo vlastnom štáte. My sme tam začali chodiť, ale bola to strašná kopa papierovačiek...hrozne dlho to trvalo. Potom mi domov prišla celá pošta so žiadosťou doložiť chýbajúce dokumenty. Už som z toho bola dosť chorá. Medzičasom mi zavolal môj gynekológ a povedal mi, že predsa tie isté postupy majú v ISCARE Martin. Nakoniec sme tam, lebo celé to s tým Brnom bolo veľmi komplikované. Niektorí lekári, ktorí sú v ICSARE Martin pracovali predtým v Brne. Školenia aj všetko majú rovnaké. Zatiaľ sme tam spokojní...tak uvidíme, ako to dopadne. Pekný dnik 🙂...snáď som trošku pomohla.

skovarik
11. okt 2017

@lucia4412 skús nájsť tému o Brne myslím ,že je na konikovi..určite tam sa dozvieš viac..ale treba veriť aj našim centrám však ich mame dosť ..

nadej34
11. okt 2017

Ahojte zienky,tak sa pridám k vám som 8 deň po et a už od 5 dňa slabučke krvacanie😢tak neviem čo sa deje,,,a odvahu na testovanie nemám počkám čo sa bude diať,,ale vám všetkým držím palce 🙏

radka159
11. okt 2017

@skovarik pichas si sama injekcie?asi sa nemoze pritom sportovat?

calava
11. okt 2017

@nadej34 niektoré dievčatá tu písali, že mali krvácanie po et a mali pozitívny test, takže nič nie stratené.. Obdivujem ta ze netestujes, ja sa neviem už dočkať, som treti deň po transfere a stale mam pocit, že sa mi každú chvíľu spustí menzes

nadej34
11. okt 2017

@calava pevne verím že nesputí a silno držím palce nech tam uvidíš //🙏už som aj chcela ale nejako mi to strach nedovolí☹ neviem či to neni začinajúca perioda keďže zajtra by som ju mala dostať☹ja som také nič nepociťovala,len ma strašne boleli prsia,ale od toho 5 dňa už nič postupne to všetko odznelo a teraz nič☹tvoj bojovník to určite nevzda 😉

radka159
11. okt 2017

Picha si niekto injekcie gonal F900?ako vsetko prebiehalo az po vklad?

calava
11. okt 2017

@radka159 ahoj, ja som si pichala gonal 14 dní, bolo to úplne v pohode, injekcie neboleli, narozdiel od decapeptylu, ku koncu ľahko tlačilo podbrusie (ale mala som veľa folikulov)...kazde 4 dní kontrola sono a krv

radka159
11. okt 2017

Cakam na mrchu a zacnem pichat...chcem sa spytat mala by som uz vypustit cvicenie?bola som zvyknuta 2* do tyzdna si ist zacvicit

calava
11. okt 2017

@radka159 ja som cvičienie aj behanie vypustila, jedine jogu som cvičila, koordinátorka povedala, že ten druhý týždeň sa šetriť a fyzicky sa nenemahat, aby folikuly nepraskli

radka159
11. okt 2017

Sama si pichas?druhy tyzden od zaciatku pichania?

calava
11. okt 2017

@radka159 ja som teraz treti deň po et, injekcie som si pichahala sama, akurát prehnyl mi potom pichol manzel

skovarik
11. okt 2017

@radka159 ja si picham decapeptyl ten je štipľavý a menopur každý deň ..môj manžel mi to pichá ja by som to nedala bojím sa ihiel..a ja športujem zatiaľ mi nikto nezakázal bicyklujem..
@nadej34 hlavu hore nestresuj sa určite to bude dobre..

radka159
11. okt 2017

Kolko ste doplacali za gonal 900?

calava
11. okt 2017

@radka159 ja tuším 260 eur, mala som dve balenia a akurát mi to vyšlo, asi 150 iu mi zostalo

nadej34
11. okt 2017

@skovarik si zlatá ďakujem,,nič iné mi ani nezostáva🙂ešte mame dve zmrzlinky😍a verím že to sú bojovníci❤mne tiež pichal manžel a to som ešte musela mať vankúšik na tvári😂držím palce aby ste to dobojovali do šťastného konca🤰

nadej34
11. okt 2017

@radka159 ja som mala gonal a cetrotide a stalo to 455 eur a ešte som musela kúpiť jedno balenie gonal a to stálo 130 eur.

skovarik
11. okt 2017

@radka159 to každá ma inú sumu záleží koľko toho ti predpise dr..kazda z nás ma svoje dávky..
@nadej34 ja sa tiež nato nemôžem pozerat🙈😆..išla som do toho s tým ,že vidrzim ale pichat mi to bude on😂..určite sa to podari..a Dakujem tiež za palce😉

nadej34
11. okt 2017

@skovarik podarí,podarí každej jednej z nás sa to podarí,si to tu tak hmkam❤pevne verím☝️☝️☝️

ajuss_10
11. okt 2017

ahojte baby, ak by niekto potreboval Gonal tak s radostou darujem 450IU nakoľko naše prvé IVF nedospadlo podľa očakávaní a keďže na ďalšie sa nechystám a zostali mi injekcie, chcela by som spraviť radosť niekomu, kto to potrebuje. Ak by bol záujem , poprosím správu 🙂

nadej34
12. okt 2017

Dobre ránko,tak ten môj bojovník to vzdal,prišla perioda😢ale nevzdavame to o mesiac ideme na ket,,pekný deň vám všetkým😘

calava
12. okt 2017

@nadej34 to mi je ľúto :( budem držať všetky prsty, aby ket vysiel

nadej34
12. okt 2017

@calava ďakujem😘a tebe je ako?dúfam že všetko v poriadku,moooc ti držím palce,čakám len dobre spravičky🤗

calava
12. okt 2017

@nadej34 ja stále rovnako, pocity ako pres menzes, inak žiadne iné pocity, ja to nemám ani s cim porovnať, to bolo moj prvý et, koľko máte ešte za mrazených? A na ket môžte ísť hneď nasledujúci mesiac?

nadej34
12. okt 2017

@calava my máme ešte dve zmrzlinky,tak neviem čo mi povedia ale dúfam že to nebude problém,,my už máme druhé ivf to prvé bolo presne ako teraz,,tak už som vedela že sa to nepodarí a keďže mám presne 28 deň periodu a poznám svoje telo tak som len dúfala,ale mrcha prišla,,neboj všetko bude ok 😘🙏

calava
12. okt 2017

@nadej34 jasne, človek najlepšie pozná svoje telo a vie ako reaguje, mňa tiež utesuje, že mame ešte dve blastocysty zmrazené, že nemusíme zatiaľ celý ten kolotoč absolvovať znova, lebo je to hlavne psychicky veľmi narocne a zo všetkého najhoršie je to čakanie.. Treba veriť ze ten ket vyjde, čo som tu čítala veľa kockam vysli práve tie kety.

nadej34
12. okt 2017

@calava áno to čakanie je najhoršie a keď sa nám nepodarilo to prvé tak keď ti mám pravdu povedať tak som bola z toho dosť smutná,tam sa nám nepodaril ani ket to som bola na tom v decembri a nebola som schopná to riešiť skôr,ale túžba po mimi bola väčšia a teraz viem že by som do toho šla znova,ale verím zmrzlinkam❤

calava
12. okt 2017

@nadej34 a vám potom aj povedali príčinu, prečo sa nepodarilo? Ci to centra už neriešia? A nezmenili ste po prvom raze centrum?