icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
14. okt 2017

@kubik12 kamoska pise,ze by to malo byt ok.tak ja neviem.snad dr vedia,co robia.este by som skusila byt tebou napisat do diskusie Heliosu.len sa opytaj,ze by si chcela vediet,aka sliznica je vhodna na vklad..od-do.a uvidis co odpisu.max do 2dni ti odpovedia.

kubik12
14. okt 2017

@desza17 Ďakujem ti moja ☹ ze si na mňa myslela. Verím Krajkovičovy, tak snáď vie čo robí 😇 povedal, že nádherná sliznica... 😂 😎

desza17
14. okt 2017

@kubik12 aj ja si myslim ze vie co robi😉🙏.ale 16mm?to som este ani nepocula..akurat v tehu😂😯

kubik12
14. okt 2017

@desza17 veď to 😍 a si zober, že nič som ne užívala... a mrchu som dostala 39dc 😨 a to som sa bála, že bude všetko zlé...a ty čo? Bola si už u dokyho? Len sa drž s hlavne šetrí 😇

kubik12
14. okt 2017

@desza17 a neviem tam napísať 😢

desza17
14. okt 2017

@kubik12 akoze nevies?daj si diskusia helios,a nalavo je modre male okienko hned pod nadpisom Diskusia..Chcem sa opytat.

lmt
15. okt 2017

ahojte, po dlhšej odmlke ideme do toho znova, prvé ivf sme mali v lete 2016, 1x ket, a 1x ET v Gynfive, začíname tento krát dlhým protokolom od 25.10. dúfam že tento krát to vyjde. veľa štastia prajem baby.

eva1984
16. okt 2017

@lmt ahoj aj my začíname 25.10. dlhým protokolom 😀 😀
toto je moje prvé ivf, jedno dieťa už mám s bývalým. S terajším sa zatial nepodarilo.
Držím palce aj vám ...

nikushka8
16. okt 2017

@skovarik ahoj,ako sa dari?ako pokracujete?

martina333
16. okt 2017

Ahojte zienky,odhodlala som sa dnes spravit test 8. Den po KET.Test negativny😢

saxana15
16. okt 2017

@martina333 este testni o 2 ,3 dni.kolko ti vkladali?

segab090
16. okt 2017

@martina333 8 den je este velmi skoro testovat. Hcg nemusi byt este dostatocne vysoke aby ti ho zachytil test. Vyckaj na krv alebo testni najsko o dva tri dni

evca8285
16. okt 2017

@desza17 gratulujem a urcite to tentokrat pojde az do vytuzeneho konca 🙂 velmi drzim palce 🙏🍀

desza17
16. okt 2017

@evca8285 zial nie,vcera som opåt potratila😢

haannka
16. okt 2017

@desza17 to nevrav prosim...to nie je mozne...

desza17
16. okt 2017

@haannka zial,pravda,som ztoho taka znechutena,plna hnevu a beznadeje

janulka232
16. okt 2017

@desza17 je mi to tak velmi luto držala som Ti palce a verila som,že po treti krat Ti to už vyjde do uspešneho konca.

lmt
16. okt 2017

@desza17 ach ☹, s takou nádejou som čítala tvoje príspevky. vela síl

desza17
16. okt 2017

@janulka232
@lmt baby dakujem,aj ja som dufala ze tretikrat to vyjde,zial osud to zas zariadil takto,nechce sa mi tomu ani verit,este stale si chytam brusko,a babatinko tam uz nieje😢😢😢

zaneta7
16. okt 2017

@desza17
Je mi to luto

sticker
janulka232
16. okt 2017

@desza17 a čo sa stalo? Ved už si si aj spravila vyšetrenie a liečila sa.Viem,že to velmi boli,ale musiš byt silna pre dalšieho mrazačika.Raz sa určite dočkame vytuženeho babätka

oslo1
16. okt 2017

@martina333 ja som mala 8 den tiez negativny. Potom som si robila az na 10 den a tam uz boli dve ciarky. Tiez po FET.
Velmi ti drzim palceky x

desza17
16. okt 2017

@janulka232 neviem co sa,stalo,zacinam byt presvedcena ze v nasom pripade ide asi o zlu genetiku embryjok,neviem fakt.ja som ok,urobila som vsetko co som mohla a aha...

vrds
16. okt 2017

dnes som hladala potraviny ktore prirodzene riedia krv. a hadajte co! medzi top 14 som nasla ananas a cayenske korenie! tak uz aspon viem preco to jest po vklade! dobre je jest aj hrozno, granatove jablko, olivovy olej, cesnak, zrniecka, kurkuma, pomarancovy dzus.
toto ovocie ma rovnaky ucinok ako anopyrin: slivky, avokado, brusnice, ceresne, pomarance
tak dobru chut😉

skovarik
16. okt 2017

@desza17 je mi to ľúto..fandila som ti..ale hlavu hore raz to musí prísť úspech je vôbec ostať tehu a raz to dotiahneš do konca musis..držím palce

janulka232
16. okt 2017

@desza17 no ktovie kde može byt problem,kedže ty bez problemov otehotnieš,len babätko sa nechce udržat.Tiež doktor by Ti mohol povedat ešte čo by si mohla preto spravit.Jedna baba na koniku otehotnela,ale potratila teraz sa embryjko neuchytilo a doktor jej povedal,že po ms ma prist na hysterektomiu.

leelloo
16. okt 2017

@desza17 čože? To nemyslíš vazne??? Och, tak strasne ma to mrzi, velmi som držala palce 😢😩

skovarik
16. okt 2017

@nikushka8 ahoj no pichame ostodvesto ale zatiaľ nič neviem dnes som 12den cyklu zajtra kontrola ..už mi zmenili aj dávky decapeptylu aj menopur lebo sa tam nič nedialo..tak som zvedavá na zajtra ja verim ,že to nebude mat namna neake opačne účinky lebo ma picne..a ty ako??

vrds
16. okt 2017

@desza17 ahoj, :( je mi to luto. ja som davala robit genetiku nasich vajicok a vysledok bol podobny ako mas ty. embryo sa prijme a potvrdi sa tehotenstvo a potom koniec. mne po prvom potrate zistii tromb. mutaciu PAI 1- 4G/4G, mam vysoku zrazanlivostnkrvi. ( vysetrenie som platila, hematoog mi to nechcel spravit) teraz to skusam 2x s clexanom a anopyrinom... uvidim co to urobi. ty mas urobene hemato? inak my sme mali po 5 dnovej kultvaci 5 embrii a z toho 3 mali zlu genetiku... tak asi mate zlu genetiku tiez. ta genetika len setri cas aby sa nevkladali zle embrya. ja to odporucam.

vrds
16. okt 2017

@desza17 tu je popisane co sa deje v ten tyzden kedy sme potratili. ako vidis je vsetko len o krvi. tak ja verim ze mne to riedenie hadam pomoze 😳