icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

zuzicka666
21. okt 2017

@saxana15 drzim ti palce, treba verit 😉 Ja som vcera dostala MS, tak sa pomaly zmierujem s prvym neuspechom.

vrds
21. okt 2017

@zuzicka666 no výborne... vyzerá to nádejne

radka159
22. okt 2017

Je tu nahodou niekto z okolia senice,malaciek?nezostalo vam cetrotide 1ampulka a luveris 2ampulky?dakujem

victoriasju
22. okt 2017

Babenky mate tu niektora skusenost s prazdnymi folikulmi ? Mam za sebou prvu stimulaciu ale iba tabletky som uzivala narastli mi dva folikuly na cca 20 mm potom som si pichla pregnyl a pri punkcii mi zistili ze mi ostala iba jedna folikula aj ta bez vajicka. Mam problem ze uz mam obmedzenu rezervu vajicok...napriek tomu mam este sancu??? Dakujem za odpovede.

vrds
22. okt 2017

@radka159 mam diphereline 0,1mg.. to chces na ukoncenie stimulacie nie?

radka159
22. okt 2017

@vrds praveze dnes mi to naordinoval doktor,a nemam to vybrane je nedela,cele zle

mimo101
22. okt 2017

@zuzicka666 ahojkaj ja to poznám tiež. Presne tak isto mi bolo.ja som bola proces 1 krát 3 vklady a ani jedno úspešne. Vzdala som to neviem či pôjdem do 2 procesu. Nejde ani o peniaze ako o nervi a hrozne múky keď čakáš doma a stále sa nedarí. Nastúpila som po Pn do práce. A necham život plynúť ako má. Ja som v tomto asi slabá osobnosť keď mám už po 8 r snaženia o mimčo psychicky som už nie vo forme. Takže ťa chápem.. no veľmi ti ale držím palce. 🙏

janulka232
22. okt 2017

@victoriasju ja som mala tri krat soft a iba raz som mala vajičko aj to sa neoplodnilo a dva krat prazdne folikuly tiež som uživala iba lieky a pred odberom injekciu a teraz sme mali nativ tam sme sa konečne dočkali embryjka ale sa neuchytilo a dalši nativ zase prazdny folikul.Tiež mam problem,že mam nizke amh?A ty maš kolko amh?

radka159
22. okt 2017

Baby co sa stane ak si mam pichnut cetrotide a luveris dnes vecer a pichnem si ho az rano?

victoriasju
22. okt 2017

@janulka232 pisala som Vam internu spravu 😊

skovarik
22. okt 2017

Ahojte ..Idem na moje prvé ivf dlhy protokol ide nam pomali stymulka ale ide vyzerá ,že mi odber budú robiť 21-22 deň cyklu folikulov vyzerá ,že bude dosť piatok ich bolo 9 len ešte musia podrásť a ta hladiny v krvi musí stúpnuť..no ale moja otázka je ,že či ak bude v klad už dajme tomu 25-27 deň cyklu či to nieje neskoro???ci naozaj je to celé teraz umelo nastavené ??este dam tuto otázku aj dr v utorok ale rada by som počula názor vás ktoré ste to absolvovali v takom nacasovani ako to je aj u mna..Dakujem 😄

vrds
23. okt 2017

@skovarik ivf je cele umele. neda sa to naplanovat. zavisi to od toho kolko folikulov ti narastie a ako budu rast... to sa neda odhadnut, preto je jedno ktory den mens. cyklu to je....

sobka
23. okt 2017

@skovarik je to jedno. Mas umelo odstavene vajecniky, do ktorych nezasahuju ine hormony. Bud vklude. Oni ti ich stimuluju pre svoju "potrebu" takze s normalnym vyklom to nema nic spolocne. Pokial ti nenarastu folikuly za urcity cas, mozu ti aj stimulku stopnut. Ale doveruj lekarom. Vedia, co robia. Drzim palce

dena22
23. okt 2017

@victoriasju ahoj, kolko mas prosim ta rokov?

skovarik
23. okt 2017

@sobka
@vrds Dakujem za odpovede.ja len sa len bojím že si dam vklad a za tri dni príde ms keďže telo nieje stroj.😉

rokina13
23. okt 2017

@skovarik MS prichádza x dní po ovulácii (zvyčajne to býva 12 az 16 dni, každá žena má inú túto lutealnu fázu). Ak odber vajíčok budeš mať 21-22 deň cyklu, tak vtedy budeš mať ešte iba ovuláciu takže neexistuje že by si dostala MS už 28 deň cyklu napr.. Ešte k tomu dostaneš po vklade aj progesteron ktorý min. trošku predlží tvoju zvyčajnu lutealnu fazu ale väčšina žien vôbec nedostane MS kým to nevysadí. Takže žiadne obavy, dôveruj lekárom a držím palce!

victoriasju
23. okt 2017

@dena22 ahoj 35. Ale ovarialne zlyhanie mi zistili pred 5timi rokmi 😯

vrds
23. okt 2017

@skovarik no je to mozne samozrejme... kazdopadne ja som mala len ket a ucite ja by som po stimulacii nesla na et.

skovarik
23. okt 2017

@rokina13 áno ten progesteron určite budem brat to som aj po iui len vtedy to bolo vždy podľa normálnej ovulácii a teraz keď picham hormóny tak sa to neako naťahuje a pomaličky to rastie ale to je vraj v pohode..tak preto som sa trocha obávala ..

sevcikovaanna
23. okt 2017

Baby kedy ste isli znova na ivf po neuspechu ....neostali ziadne nanuky😢

saxana15
23. okt 2017

@sevcikovaanna hned dslsi cyklus alebo po schvaleni poistove.niekedy tlaci okrem zsravotnych problemov aj vek rodicov

dena22
24. okt 2017

@victoriasju pisem IP

katkaka30
24. okt 2017

@saxana15
@sevcikovanna
Zienky naozaj je dobre hned dalsi cyklus ist na dalsiu stimulaciu?
Mne to lekar teraz navrhol po 1 neuspesnom ET, ale neviem ci do toho ist hned, aby sa telo nezblaznilo z tych hormonov. Vraj telo je nabudene teraz produkovat viac vajicok po tej prvej stimulke, tak je lepsie ist hned do dalsej stimulacie. Ja som myslela, ze si dam aspon 2-3 mesiace pauzu.

saxana15
24. okt 2017

@katkaka30 mam za sebou 10 vkladov.skusala som s pauzami aj bez. Teraz som sla z cyklu do cyklu a mam 2 ciarky na testiku.cakam na vyzledky z krvi. Ako sa rozhodnes ty.

katkaka30
24. okt 2017

@saxana15
Velmi gratulujem ku dvom ciarkam, drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo:o)
Takze je to asi bezne ist z cyklu do cyklu, ked aj ty si tak bola, nie je to nic vynimocne?
Ja sa stale rozhodujem, mam cas do dalsieho men. na rozhodnutie.
Lekar hovori, ze vzhladom na vek (35 r), mi uz neodporuca cakat, kedze uz sa to bude len zhorsovat, mam maly pocet vajicok (iba 3 a z toho sa podarilo oplodnit len1).

saxana15
24. okt 2017

@katkaka30 ja idem z cyklu do cyklu aj kvoli veku.mam 39 a oplodnenych zdravych embryok bolo 15 z 30

saxana15
24. okt 2017

@katkaka30 a dakujem. Modlim sa aby som to dala 🙏

maculicek1977
24. okt 2017

@saxana15 ahoj potichučky gratulujem, konečne po dlhej dobe sa zasa niektorej podarilo, vždy ma to nakopne trochu takáto správa...prosím ťa do ktorého centra chodíš? A koľko si mala IVF, keď si mala už 10 vkladov? A čím si stimulovala? Ďakujem

saxana15
24. okt 2017

@maculicek1977 dakujem. 4 ivf.vela vkladov.po 2 embryjka.moja maternica,operacie, a myomy a casarsky.hotova katastrofa.kratky aj dlhy protokol.vzdy ina liecba.

saxana15
24. okt 2017

Prosim vas spluzienky😍. Je hcg 250 na 13 den po ket ok? Ci malo?