Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@strapulienka ahoj som smutna lebo test som si robila 11den zajtra uz idem na krv som 14 den.Ale test negativny.Takze nedavam tomu sanco
Ahojte baby tak ja som dnes bola na krv bohuzial negativne tak ako som to citila je mi nanic.Vam vsetkym zelam aby ste mali len pozitivne a aby sa podarilo.
Ahojte baby. Takze uz mam po odbere vajicok. Dokopy ich bollo 12 ale dozrete boli 7 ostatne este ze sa uvidi do zajtra.tak uz len cakat co sa bude diat...
A inac vsetko to prebehlo super, aj rychlo,ani som nemala bolesti. Skor teraz ako som uz doma,ma stale viac a viac bolia vajecniky..tak to ni moc prijemne..dufam do zajtra prejde..
@linda10 jooj tak toto nie, tak som ti držala palce, nie je to fér 😖 veľká škoda, ale sme malý páni aby sme to vedeli nejako ovplyvniť, prajem ti nech sa čo najskôr z toho dostaneš a na budúce to už musí výnsť!!!
aaa prave som volala s embryologickou, tak prekvapenie velikeeee... z 12 vajicok mame 11 embryi.. uvidime co a ako sa bude vyvijat dalej... ale jedenast deti by som asi nezvladla mat... 😀
@vronni presne tak....ja si neviem ani predstavit ze by sme nemali predlzenu a treti den by som mala vklad..vtedy som ich mala este tusim 9....ja som rada ze bola predlzena,ze ostali tri a ze sme vkladali dve..kolko sa ich zabyvalo uvidime az 29...ale minimalne jedno je zabyvane 😀 . drzim palce
@strapulienka Dakujem pekne za podporu ,ja uz nechapem preco clovek musi tolkym prejst a tolko sa natrapit.No dufam ze nabuduce sa to uz podari.
Caute baby, tento mesiac nam ku gastrolistkom pribalili aj dva 10% zlavove kupony do Iscare. Ak by mal niekto zaujem, poslem ako darcek postou. Mozno sa niekomu zidu. Ja este stale dufam, ze to pride prirodzene. Krasne Vianoce! 🙂
@vronni ahoj, no ako to ide? Ja som uz 3 den po ET... Strasne ma bolia prsia od vcera, ale to je od utrogestanu... A stale sa bojim, ze z toho nic nebude, aj ked dr. povedala, ze by nam nemalo nic stat v ceste, ale ten strach tu je stale...
@julciatko1 ahoj, my mame zajtra vklad tak trochu stresy..dame asi jedno embryo.kolko mame teraz ani neviem,nepovedala uz. Ale v stvrtok bolo 9. Tak snad to vyjde aj nam 😊
@julciatko1 tak to z toho utrosu tak bolia prsia??? Uz mi aj podprda vadi co ma bolia.. 😪 a este sa chcem spytat ci si oddychovala po vklade alebo normalny rezim..
@vronni my sme boli potom este na nakupoch 😄 doktorka povedala, ze chodit mozem, len nie skakat, sportovat a nic tazke dvihat... To sa neda oddychovat pred Vianocami.
Ahojte! Som tu nová 😊 aj my sme podstúpili IVF pred par dňami a čakáme na výsledok teraz.
@reawilson ahoj 😊 a kedy si bola na vklade? Ake lieky beries a kam chodis do centra?
@julciatko1 chi aspon ste nakupili? 😁 takze uz mam transfer za sebou, dali sme si jedno. A ostali este 3 na mrazenie.. Tak. Uz len dufat.. Nakoniec aj nam sa to zredukovalo z tych povodnych 11. Ale embryologicka povedala ze vela sa vyvijalo potom uz tak divne, akoby len na polovicu.. Ale toto co sa vkladalo vraj bolo ukazkove 😍

@linda10 ahoj tak ako, skúšala si ešte testovať??