icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

strapulienka
13. dec 2015

@linda10 ahoj tak ako, skúšala si ešte testovať??

linda10
13. dec 2015

@strapulienka ahoj som smutna lebo test som si robila 11den zajtra uz idem na krv som 14 den.Ale test negativny.Takze nedavam tomu sanco

dohna
14. dec 2015

@mery69 Ahoj ako pokračuješ ? testíky silnejú ? 🙂

mery69
14. dec 2015

@dohna sineju.dnes som robila posedny..uz netestujem...snad nezmizne druha ciarka.... 😕 som bola v stvrtok na krvi a hcg 470..koordinatorka vravea ze krasne hcg....tak som zvedava co nam ukaze sono 29...ty podaj info po sone,ty ho uz mas za chvilu....

dohna
14. dec 2015

@mery69 jéé tak paráda 🙂 ja som sa tiež bála že by tá druhá čiarka mohla zmiznúť 🙂 tak som testovala každý deň až do nejakého 17 dňa po ET 🙂 JJ už sa mi to kráti sa moc teším, som zvedavá či už bude počuť aj srdiečko dnes by som podla mojich výpočtov mala byť 6tt+4

linda10
14. dec 2015

Ahojte baby tak ja som dnes bola na krv bohuzial negativne tak ako som to citila je mi nanic.Vam vsetkym zelam aby ste mali len pozitivne a aby sa podarilo.

vronni
14. dec 2015

Ahojte baby. Takze uz mam po odbere vajicok. Dokopy ich bollo 12 ale dozrete boli 7 ostatne este ze sa uvidi do zajtra.tak uz len cakat co sa bude diat...

vronni
14. dec 2015

A inac vsetko to prebehlo super, aj rychlo,ani som nemala bolesti. Skor teraz ako som uz doma,ma stale viac a viac bolia vajecniky..tak to ni moc prijemne..dufam do zajtra prejde..

mery69
14. dec 2015

@vronni ja som citila vajecniky po odbere este aj tri dni...

strapulienka
14. dec 2015

@linda10 jooj tak toto nie, tak som ti držala palce, nie je to fér 😖 veľká škoda, ale sme malý páni aby sme to vedeli nejako ovplyvniť, prajem ti nech sa čo najskôr z toho dostaneš a na budúce to už musí výnsť!!!

vronni
15. dec 2015

@mery69 ja uz dnes lepsie, tak som rada 😎

vronni
15. dec 2015

aaa prave som volala s embryologickou, tak prekvapenie velikeeee... z 12 vajicok mame 11 embryi.. uvidime co a ako sa bude vyvijat dalej... ale jedenast deti by som asi nezvladla mat... 😀

mery69
15. dec 2015

@vronni super..mas predlzenu kultivaciu? my sme mali a nam z 12 nakoniec ostali 3..skoro sme nemali co ani mrazit

vronni
15. dec 2015

@mery69 vo stvrtok mam zavolat, povie ci budu vhodne na predlzenu. a to si ma velmi nepotesila, ze sa tak zredukovali..ale zase ak ma byt aj iba jedno a to sa uchyti, budem viac ako spokojna 😀

mery69
15. dec 2015

@vronni presne tak....ja si neviem ani predstavit ze by sme nemali predlzenu a treti den by som mala vklad..vtedy som ich mala este tusim 9....ja som rada ze bola predlzena,ze ostali tri a ze sme vkladali dve..kolko sa ich zabyvalo uvidime az 29...ale minimalne jedno je zabyvane 😀 . drzim palce

linda10
15. dec 2015

@strapulienka Dakujem pekne za podporu ,ja uz nechapem preco clovek musi tolkym prejst a tolko sa natrapit.No dufam ze nabuduce sa to uz podari.

vronni
15. dec 2015

@mery69 tak drzim palec. 👍 a podarilo sa ti to na prvykrat?

mery69
16. dec 2015

@vronni ano prve ivf

renimac
16. dec 2015

Caute baby, tento mesiac nam ku gastrolistkom pribalili aj dva 10% zlavove kupony do Iscare. Ak by mal niekto zaujem, poslem ako darcek postou. Mozno sa niekomu zidu. Ja este stale dufam, ze to pride prirodzene. Krasne Vianoce! 🙂

julciatko1
17. dec 2015

@vronni ahoj, no ako to ide? Ja som uz 3 den po ET... Strasne ma bolia prsia od vcera, ale to je od utrogestanu... A stale sa bojim, ze z toho nic nebude, aj ked dr. povedala, ze by nam nemalo nic stat v ceste, ale ten strach tu je stale...

marculik
17. dec 2015

@linda10 ahoj citala som ze vam to nevyslo je to nespravodlive ,iste ste boli prvy krat ja som si uz tym presla 4 pokusy a poviem ti stale idem dalej a budem pokusat,pokial sa to nepodari 🙂 drzim palce a vela sil a trpezlivosti

vronni
18. dec 2015

@julciatko1 ahoj, my mame zajtra vklad tak trochu stresy..dame asi jedno embryo.kolko mame teraz ani neviem,nepovedala uz. Ale v stvrtok bolo 9. Tak snad to vyjde aj nam 😊

vronni
18. dec 2015

@julciatko1 tak to z toho utrosu tak bolia prsia??? Uz mi aj podprda vadi co ma bolia.. 😪 a este sa chcem spytat ci si oddychovala po vklade alebo normalny rezim..

julciatko1
18. dec 2015

@vronni my sme boli potom este na nakupoch 😄 doktorka povedala, ze chodit mozem, len nie skakat, sportovat a nic tazke dvihat... To sa neda oddychovat pred Vianocami.

reawilson
18. dec 2015

Ahojte! Som tu nová 😊 aj my sme podstúpili IVF pred par dňami a čakáme na výsledok teraz.

julciatko1
19. dec 2015

@reawilson ahoj 😊 a kedy si bola na vklade? Ake lieky beries a kam chodis do centra?

vronni
19. dec 2015

@julciatko1 chi aspon ste nakupili? 😁 takze uz mam transfer za sebou, dali sme si jedno. A ostali este 3 na mrazenie.. Tak. Uz len dufat.. Nakoniec aj nam sa to zredukovalo z tych povodnych 11. Ale embryologicka povedala ze vela sa vyvijalo potom uz tak divne, akoby len na polovicu.. Ale toto co sa vkladalo vraj bolo ukazkove 😍

vronni
19. dec 2015

@mery69 ahoj.,tak ako u teba aj nam ich potom ostalo malicko. Styri. Dufajme ze sa uchytia. Dnes sme dali jedno

maculicek1977
19. dec 2015

@vronni tak držíme palčeky nech ti to VYJDE, potom nás informuj 🙂.

mery69
19. dec 2015

@vronni my sme dai dve,,,ja idem na sono 29, uz by malo byt vidiet aj srdiecko a uvidime ci jedno alebo dve sa uchytili