Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@julciatko1 ja som bola vcera na prvy ultrazvuk a doki pochvalil ze reagujem dobre, foliky sa tvoria. tak dufam ze budu z toho aj dobre vajka 😀 zajtra zas kontrola
Ahojte tak ja zajtra 9ty den po KET a ziadne priznaky absolutne od zaciatku.Uz tomu nedavam nadej :( Som smutna :(
@vronni tak a som po... Mame dve vajicka a ak vsetko dobre pojde tak v utorok ideme na vklad. Drzim ti palce, aby si to v pohode zvladla 😊
@julciatko1 to je super... a kolko ti odobrali?
ja som bola strasne nestastna ze mi odobrali len tri - aj ked kontroly na utz ukazovali ze by ich mohlo byt viac...
nakoniec sa oplodnili vsetky tri a zajtra ideme na vklad.. chceme vlozit dve...vy ako?
@ckatka aj ja mam zajtra vklad 😊
@majka15majka kde? 🙂
Gyn fiv ba
@ckatka
@majka15majka 🙂 drzim palce, uz som sa skoro potesila ze sme spolu,...ale nie 🙂
@ckatka a ty kam?
@ckatka mala som 4 velke folikuly a z toho boli len dve vajicka, takze cakame ci sa ich podari oplodnit. Bojim sa... Tiez som bola sklamana, ze su len dve, ale nemusela som mat ziadne, a o vlozeni sa este poradime s doktorom, mozno nam odporuci oba...
@julciatko1 presne tak ja zajtra uvidím ci sú ok všetky tri. Ak hej...vlozime dve. Môžu ma presviedcat koľko chcú 😊 a jedno nechame na neskôr. S manzelom sme zvazili pre a proti a budeme radi aj za dvojcata. 😊 Samozrejme...je tam určitá pravdepodobnost ze z toho môžu byt aj tri 😊 ale to uz by bola veľmi veľká nahoda...
@ckatka budem ti dnes silno, silno drzat palce 😊
@julciatko1 no...ja som dnes dosla...a emeyologicka vraví, ze vsetky 3 embryjka žijú ...ale že nie sú takej suprovej kvality, ze nie sú vhodne na mrazenie. Ze ak vlozime dve - jedno sa bude musieť vyhodiť. Tak sme vlozili vsetky tri...Boh nám pomahaj 😊
@ckatka Ty kokso! Odvaha 😄 dufam, ze sa ujmu vsetky tri a budete mat trojicky 😊 to by bolo kraaasne. A do akeho centra si chodila? A beries nieco aj na udrzanie tehotenstva?
Tak dnes som si robila test som 11den po ket a test snehobiely :(
@julciatko1 na Antolsku,...som hned doktorke povedala ze OK - ale vy si to odrodite :D
sa zacala smiat - ze ano - ale ja to musim vynosit 🙂
dostala som este jeden pregnyl a utrogestan... je to zvlastny pocit,...dali sme sancu trom zhlukom buniek stat sa clovekom...kokso...
ako sa s tym vysporiadaju - je na nich
@julciatko1 aj ja drzim palce. 😉 a mala si soft ked tak menej vajicok?
@vronni ahoj 😊 ano mala som soft, ale ja som vdacna aj za tie dve vajka a dnes som tam volala, tak mame jedno embryo a druhemu sa zatial nechce. Davaju mu nadej do zajtra, ak sa nepodari tak hadam aspon to jedno prezije. V nedelu budem volat, ze aku ma kvalitu a ak bude vsetko OK, tak v utorok ideme na vklad.
@julciatko1
@ckatka baby drzim palce. ja som prave dostala poslednu davku gonalu, vecer este pregnyl a pondelok odber. dufam vsetko dobe pojde 😕
@vronni dakujem si zlata 😊 a kolko ti napocitali folikulov? A velkost?
@vronni drzim palce...inak ja som sa odberu strašne bála....aj narkozy. .a celkovo toho krátkeho pobytu v nemocnici...a teraz keď tak nad tým rozmýšľam...to bola ta najprijemnejsia časť...narkoza uuuplne vycisti hlavu a po zobudeni mi bolo strašne veselo...take uvoľnenie paradne...
@julciatko1 v podstate mi doktor vobec nic nepovedal, ze kolkko ich je, ale iba diktoval sestricke pri sone, tak som si v duchu ratala. 😎 jeden bol uz celkom velky, ale asi 13 mensich. vecer som si pichla pregnyl tak snad dozreju.. ale dufam nepridu komplikacie, dost ma zacalo boliet brucho, vajecniky a je mi aj trochu na vracanie..bojim sa aby nebol OHSS.. 🙄
@vronni dva dni pred odberom bolo aj mne zle, strasne ma boleli vajecniky a od pregnylu ti moze byt aj na zvracanie, ale po odbere to preslo 😊
@vronni mne pred odberom nebolo absolútne nic...aj som z toho bola nervozna...baby sa sťažovali na bolesti a ja nic...
@julciatko1

@mery69 no vidíš SUPER 🙂 gratulujem 🙂 už budú len tmavnúť 🙂