icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

dohna
8. dec 2015

@mery69 no vidíš SUPER 🙂 gratulujem 🙂 už budú len tmavnúť 🙂

vronni
8. dec 2015

@julciatko1 ja som bola vcera na prvy ultrazvuk a doki pochvalil ze reagujem dobre, foliky sa tvoria. tak dufam ze budu z toho aj dobre vajka 😀 zajtra zas kontrola

linda10
8. dec 2015

Ahojte tak ja zajtra 9ty den po KET a ziadne priznaky absolutne od zaciatku.Uz tomu nedavam nadej :( Som smutna :(

julciatko1
10. dec 2015

@vronni tak a som po... Mame dve vajicka a ak vsetko dobre pojde tak v utorok ideme na vklad. Drzim ti palce, aby si to v pohode zvladla 😊

ckatka
10. dec 2015

@julciatko1 to je super... a kolko ti odobrali?
ja som bola strasne nestastna ze mi odobrali len tri - aj ked kontroly na utz ukazovali ze by ich mohlo byt viac...
nakoniec sa oplodnili vsetky tri a zajtra ideme na vklad.. chceme vlozit dve...vy ako?

majka15majka
10. dec 2015

@ckatka aj ja mam zajtra vklad 😊

ckatka
10. dec 2015

@majka15majka kde? 🙂

majka15majka
10. dec 2015

Gyn fiv ba
@ckatka

ckatka
10. dec 2015

@majka15majka 🙂 drzim palce, uz som sa skoro potesila ze sme spolu,...ale nie 🙂

majka15majka
10. dec 2015

@ckatka a ty kam?

julciatko1
10. dec 2015

@ckatka mala som 4 velke folikuly a z toho boli len dve vajicka, takze cakame ci sa ich podari oplodnit. Bojim sa... Tiez som bola sklamana, ze su len dve, ale nemusela som mat ziadne, a o vlozeni sa este poradime s doktorom, mozno nam odporuci oba...

ckatka
10. dec 2015

@julciatko1 presne tak ja zajtra uvidím ci sú ok všetky tri. Ak hej...vlozime dve. Môžu ma presviedcat koľko chcú 😊 a jedno nechame na neskôr. S manzelom sme zvazili pre a proti a budeme radi aj za dvojcata. 😊 Samozrejme...je tam určitá pravdepodobnost ze z toho môžu byt aj tri 😊 ale to uz by bola veľmi veľká nahoda...

julciatko1
11. dec 2015

@ckatka budem ti dnes silno, silno drzat palce 😊

ckatka
11. dec 2015

@julciatko1 no...ja som dnes dosla...a emeyologicka vraví, ze vsetky 3 embryjka žijú ...ale že nie sú takej suprovej kvality, ze nie sú vhodne na mrazenie. Ze ak vlozime dve - jedno sa bude musieť vyhodiť. Tak sme vlozili vsetky tri...Boh nám pomahaj 😊

julciatko1
11. dec 2015

@ckatka Ty kokso! Odvaha 😄 dufam, ze sa ujmu vsetky tri a budete mat trojicky 😊 to by bolo kraaasne. A do akeho centra si chodila? A beries nieco aj na udrzanie tehotenstva?

linda10
11. dec 2015

Tak dnes som si robila test som 11den po ket a test snehobiely :(

ckatka
11. dec 2015

@julciatko1 na Antolsku,...som hned doktorke povedala ze OK - ale vy si to odrodite :D
sa zacala smiat - ze ano - ale ja to musim vynosit 🙂
dostala som este jeden pregnyl a utrogestan... je to zvlastny pocit,...dali sme sancu trom zhlukom buniek stat sa clovekom...kokso...
ako sa s tym vysporiadaju - je na nich

nisa_666
11. dec 2015

@ckatka ahojky, vidím, že chodíš do car antolská. aké to tam je prosím ťa? je to tvoje prvé car? ako je to s cenníkom? lekári? viem, že možno veľa otázok, ale tak ak môžem poprosiť odpoveď. a držím palce samozrejme...

vronni
11. dec 2015

@julciatko1 aj ja drzim palce. 😉 a mala si soft ked tak menej vajicok?

vronni
11. dec 2015

@ckatka fiiiiha vsetky tri ste dali vlozit? mna este pred stimulkou doktor hned vystrihal aj pred dvomi, hoci ja by som tiez bola aj za dve. teda normalne za jedno, ale ak by sa malo embryo vyhodit, tak urcite by som si ho dala tiez vlozit. drzim palce 😀

vronni
11. dec 2015

@ckatka a ak sa mozem spytat, prco tie vajicka neboli vhodne na zamrazenie? ako ti to vysvetlili? neprezili by to ci preco?

julciatko1
11. dec 2015

@vronni ahoj 😊 ano mala som soft, ale ja som vdacna aj za tie dve vajka a dnes som tam volala, tak mame jedno embryo a druhemu sa zatial nechce. Davaju mu nadej do zajtra, ak sa nepodari tak hadam aspon to jedno prezije. V nedelu budem volat, ze aku ma kvalitu a ak bude vsetko OK, tak v utorok ideme na vklad.

ckatka
11. dec 2015

@vronni vysvetlili mi to tak ze nie su take 100% kvalitne a neprezili by rozmrazenie.... tak ja sa hadat nebudem 🙂 a hlavne som usetrila minimalne 2 stovky 🙂

vronni
12. dec 2015

@julciatko1
@ckatka baby drzim palce. ja som prave dostala poslednu davku gonalu, vecer este pregnyl a pondelok odber. dufam vsetko dobe pojde 😕

julciatko1
12. dec 2015

@vronni dakujem si zlata 😊 a kolko ti napocitali folikulov? A velkost?

ckatka
12. dec 2015

@vronni drzim palce...inak ja som sa odberu strašne bála....aj narkozy. .a celkovo toho krátkeho pobytu v nemocnici...a teraz keď tak nad tým rozmýšľam...to bola ta najprijemnejsia časť...narkoza uuuplne vycisti hlavu a po zobudeni mi bolo strašne veselo...take uvoľnenie paradne...

vronni
13. dec 2015

@julciatko1 v podstate mi doktor vobec nic nepovedal, ze kolkko ich je, ale iba diktoval sestricke pri sone, tak som si v duchu ratala. 😎 jeden bol uz celkom velky, ale asi 13 mensich. vecer som si pichla pregnyl tak snad dozreju.. ale dufam nepridu komplikacie, dost ma zacalo boliet brucho, vajecniky a je mi aj trochu na vracanie..bojim sa aby nebol OHSS.. 🙄

vronni
13. dec 2015

@ckatka dakujem 🙂 ja som uz v januari mala dost dlhu operaciu, takze narkozu som si uz skusila a slo to celkom fajn. skor mi je neprijemne ten cely proces, ze vyskocis na kozu a zaspis.. 😀

julciatko1
13. dec 2015

@vronni dva dni pred odberom bolo aj mne zle, strasne ma boleli vajecniky a od pregnylu ti moze byt aj na zvracanie, ale po odbere to preslo 😊

ckatka
13. dec 2015

@vronni mne pred odberom nebolo absolútne nic...aj som z toho bola nervozna...baby sa sťažovali na bolesti a ja nic...
@julciatko1