Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@lmt nemas za co, a ak mas nahodou problemi so zaludkom, mozes uzivat Preventax, je to anopyrin, ale obaleny filmom, aby sa rozpustal az v tenkom creve a neposkodzoval zaludocnu sliznicu. Vtedy sa berie 1 tbl raz za dva dni, 100mg anopyrunu na dva dni. Pokyny mam od hematologa, len preto to viem. 🙂 Nech sa vsetko vydari.
Ahojte dievcata 😊 chcem vas tu vsetky podporit a nakopnut aby ste to nevzdavali a bojovali. Pred casom som do tejto skupinky patrila aj ja a stale vas sledujem a drzim palceky. My to uz mame cele za sebou a 14.10.2017 sa nam narodil vytuzeny chlapcek MARKO 😍💙 vsetkym vam drzim palceky aby ste onedlho drzali svoje babatka v naruci 😘
@misiatkooo po kolkych pokusoch sa to podarilo?
@misiatkooo kráááásny gratulujem, prajem hlavne zdravíčko
@babatkoo a ja som musela mat mesiac pauzu takže mi dovolili až teraz ísť na KET ... hm no uvidíme ale dostala som týždeň skôr MS v tomto cykle tak dúfam, že to neovplyvní celý ten porces.Nuž vyčkáme najradšej by som prespala 2 týždne a zobudila sa na wc s testom :D :D :D
@vrds Nam chvala bohu na prvy krat co som ani necakala a som zato neskutocne vdacna. Este si pametam ako som sem posielala fotku ducha na teste a vyklul sa z toho malicky zazrak 💙
@misiatkooo pamatam si este na tvoje prispevky,a zo srdca gratulujem,prajem vela zdravickaaaa
@desza17 dakujem krasne a ty sa ako mas videla som ze pred nedavnom si davala pozitivny testik
@misiatkooo och,nieje sa cim chvalit..treti potrat😢😢😢
@desza17 ahoj, čítam tu zasa čo sa ti stalo.....to je hrozné....ty si mala aj niečo na riedenie krvi fraxiparín alebo anopyrin? Vieš lebo ja som toto mala tiež už 2 krát a teraz beriem anopyrin a keď pôjdem na ďalšie IVF už mi dajú samozrejme fraxík a aj clexane tak sa tiež už bojím, aby sa mi to nezopakovalo....Doplň si ešte hemato podrobne, najlepší sú v MT, ani Kramáre v BA nerobia toho viacej ako oni, ba práve naopak... aj ja tam chodím...Držím paíčeky, každá tu máme svoj kríž, ale nedáme sa musíme si ísť za svojím...neboj sa, určite sa dočkáš svojho vytúženého batôžka...verím tomu!!!!
@misiatkooo srdečne blahoželám je prenádhený držkajte sa veľa veľa zdravíčka želám maličkému a celej rodinke💕💕💕💕👍😁😍
@maculicek1977 ahoj,dakujem za povzbudive slova.ano,prave hemato si idem dat urobit podrobne,uz som objednana do Nr,na utorok.ten pan dr tiez robi podrobne vysetrenia,vratane SLD.to co mi v januari urobil v BB doktor,doslova odflakol,par vysetreni.tento mi snad da ked aj nebude problem,nieco preventivne.taktiez pred dalsim vkladom nasadim naspat medrol.len este niesom rozhodnuta,ze kedy pojdem.tebe drzim palcee
@desza17 tak ty si nemala nič na riedenie krvi ani fraxiparyn ani anopyrin? No tí doktori sú strašní ja li môžem len odporúčať hematologiu v MT ako som aj tu na MK čítala kočky chvália tiež....urob si to najskôr a potom šup pre mrazáčika. Neboj sa potom to už vyjde!!!!! Si strašne podobný prípad mne, len ja som nikdy nemala na mrazenie iba ET, čiže 2 x IVF a 2 vklady vždy krásne 10 bunkové embryjka už šli do morulky na tretí deň a takto mi odišli najskôr radosť a potom slzy....
@maculicek1977 ako odisli moja?
Idem do ten nr..tam je tiez super hematolog.nie nedal mi nik nic preventivne..ani fraxik,ani anopyrin.
@desza17 hcg potvrdené z krvi na 21 deň 1500 aj niečo, šla som preto k DR, že už bude vidieť gestačný vak a toť nevidel....a o dva dni HCG klesnuté,,,,,a pri druhom to isté....
ja chcem vyskúšať teraz 3 IVF s tým fraxiparínom a clexane, nakoľko mi zistili na repro-imuno aj opakovaný odber zrazeniny v maternici tak dúfam strašne, že to pomôže, lebo ja som mala tento rok už 40 ☹. Už som deprimovaná strašne, ale musím ďalej....uffff tak ako ty.....
@maculicek1977 takze sa uchytilo,len neudrzalo..mrzi ma to...ale treba ist dalej,a vyskusat vsetko
Dievctka, dakujem za rady. Nakoniec sme sa rozhodli pre jedno embryo, aj lekar mi to odporucil, lebo ze som mala vela folikulov a je to riziko.Ze ked to prvy krat nevyjde, vlozia sa 2. Mala som nabeh na hyperstimulacny syndrom,chceli posunut vklad, ale uprosila som ich, ze to uz chcem mat za sebou nech mi ho uz vlozia. Ze vraj ten hyperstimulacny syndrom neohrozi plod a ani uhniezdenie, len ze budem mat bolesti. Pri tej vsetkej priprave na umele opl. to uz prezijem. Akurat si musim pichat fraxiparin :( Neviem ci to moc s tou starostlivostou neprehanam, ale ja som sa dala na PN a len lezim a nic viac, len na WC idem a chcem aspon 3 mesiace. Jeden lekar mi povie,ze je to rizikove, ze mala by som lezat a druhy, ze mozem normalne fungovat. Tak neviem :/
@radka159 Ahoj, odber bol v pohodicke. Bolo nas na izbe 5 a isli sme ako na beziacom pase. Tesne pred zakrokom sa musis ist vycikat, lahnes a za 10 -15 minut si hotova . Po zakroku sme museli vsetky lezat nejaky cas na boku /neviem preco/ a za 3 hodinky sme isli domov. Ja som dostala na druhy den ten syndrom, takze mi bolo horsie, ale tie, ktore nemali komplikacie sa mali fajn. Po zakroku pride embryolog, povie ti kolko si mala vajicok a odporuci ti co dalej.

@segab090
prave nemam uvidim co povedia v piatok