Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Dievcata, davali ste si lepidielko? Ked som sa na to pytala Dr. moc to neospevovala. Ze vraj to je len na nejakej prirodnej cukrovej baze aby sa to prilepilo.
Ahojte mala niektorá vklad na 27 deň cyklu??a podarilo sa??
Baby nestretli ste sa s takýmto prípadom ? Brala som cloatiyl a dneska sme boli objednami na IUI stým že keď som prišla na sono dr mi povedal že sa.mi vytvorilo až 5 folikulov stým že dr iui nechcel spraviť kolo viacppc.tehu a že aby sme sa vyhli aj pohľavnemu styku nepychol ani pregnyl ako to bude vlastne pre whne ovulácia alebo ? Je to premenená šanca čo by ste speavil
Dnes o 13:03 • 1 dieťa - snaží sa • Odpovedz
@radka159 ja som bola včera na odbere trvalo to 20min manžel bol somnou na izbe .lahnes na kozu zavedu ti kanilu a ideš spinkať .zobudila som sa keď ma prekladali na posteľ už na izbe.dve hodinky som si poležala medzi tým prišli pichnúť progesteron merať tlak a dr sa zastavil ako sa mám a povedať ako to dopadlo..dostala som aj antibiotiká do žili.ked som sa obliekla išli sme za embriologom na pokec.ona nám vysvetlila čo všetko sa da urobiť čo treba a čo nemusíme..ale keďže spermiogram je u nás vynikajuci dali sme si napichnúť iba tri vajka 250€ a predĺženú kultiváciu tuším 160€.brucho ma bolelo ako pri menzese ale k večeru som mala dosť veľké bolesti tak som si supla Ibalgin pomohol a musela som veľa piť 4litre denne až do vkladu mi kázali..dnes je to už oveľa lepšie..báť sa nemusis nič take to nieje..držím ti palce
...No, tak ja len taká poznámka, že 471 strana diskusie žien podstupujúcich IVF cyklus. Týmto by sa mali zaoberať naši premúdrelí politici a hlavne s tým niečo robiť. Vždy si budem stáť za tým, že je to nechutný bussiness. Čochvíľa nás cigáni preštia !!! A môžu to rovno premenovať zo Slovenskej republiky na Rómsky štát.
@diva83 ni súhlasím s tým biznisom! Tak to je
@diva83
@bobricek1979 dievčatá však ak viete ako zmeniť tento svet sup von s nápadom 😂😉..ale politici nám v tom nepomôžu 🙈
@skovarik no nevieme keby sme vedeli v momente tam naletim snáď, ale môžme sa posťažovať dobre vieme, že na Slovensku je to tak. teba to neštve?
@diva83 je to tak... Rómova nemajú žiadne stresy. Kŕmi ich stat či majú 2 deti či 12. Neplatia dane ani zdravotnú. Dôchodok majú minimálny a jasne stanovený.
Nerobia si hlavu s kupou nehnuteľnosti, proste záberu miesto a je to.... a energie; nájom... to nepoznajú. Je to tak.... a my? Len sa trápime!!!!
Kedysi koloval na internete tento vtip:
Ak má daň z alkoholu a cigariet odnaučiť ľudí piť a fajčiť; tak potom daň z príjmu pochopili len cigani!
Svätá pravda
@bobricek1979
@vrds
Ale áno štve len ja sa už ani nepozastavujem nad takými vecami..lebo čo si neurobím to nemám..😃😆 ale aspoň ste spestrili túto diskusiu👍🏻
@kubik12 🤒
vsetkych nehadzem do jedneho vreca. len tych 90% ktori sa furt stazuju a nic nerobia. je to pre mna motivacne ked pridem z prace a zapnem spravy, vzdy je tam o romoch, co sa im stavia, co sa planuje, atd. 20 rokov sa uz staraju o integraciu a zabudli na deti danovych poplatnikov. skolstvo v troskach, zdravotnictvo v troskach... takze to ma trapi😉 a vas by malo tiez....
treba nebyt vztahovacna

@desza17 to som nevedela vobec. Dakujem Ti velmi pekne za infosku 🙂