icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

vrds
29. okt 2017

@kubik12 to s tým nič nemá. Je to o slušnosti; nie o mladosti

kubik12
29. okt 2017

@vrds toto je zas odpisovať zo slušnosti...Už nemám záujem tu písať s Vámi o nazoroch 👎 treba sa nad sebou radsej zamyslieť ☹ tu baby riešia oveľa dôležitejšie veci 🙄 ja si to aspoň uvedomujem a priznám 😕 lebo ak by som chcela riešiť politiku alebo doslova závidieť ciganom deti... tak si vytvorím vlastnu stránku na to 👽 a končím vaše myslenie NÁM tu hovorí už dosť o vašom charaktere 😉

desza17
29. okt 2017

@vrds
@kubik12 ale no taaaaak baby😞🙈

kubik12
29. okt 2017

@desza17 ahoj moja 😘 no bola som na kete 🙂 a testiky mi silneju jak divé 😘 tento krát cítim,že to bude naše 🤰 a ty? Je mi ľúto moja, že ti to tak dopadlo...Ale neprestavaj veriť a všetko dosiahneš 🙏 ty si to veľmi zaslúžiš. Si predsa silná žena 🙂 a to je dôležité na dosiahnutie úspechu 👏 ❤

desza17
29. okt 2017

@kubik12 to je super,ze to tentokrat vyslo,kedy mas krvicku?dnes si kolky dpt?potom prosim testik😉😉👌👌,a ja?neviem este co bude,dam do poriadku hemato a pojdem skusit znova,musim bojovAAAAT

kubik12
29. okt 2017

@vrds ospravedlňujem sa... a už to viac nechcem riešiť 😎
@desza17 👍

kubik12
29. okt 2017

@desza17 dnes 14dpt 🙂 a skusim poslať foto 😝 ale mám pokazený book...a cez mobil mi to nejde poslať 😒 ale potom skúsim... maľujeme momentálne 😈

radka159
29. okt 2017

Ma niekto skusenost:pri odbere boli 3vajicka z toho len 2vhodne na oplodnenie, a zostalo len jedno embryo a este budu volat ci sa vyvija,je tam nejaka uspesnost ?

segab090
29. okt 2017

@radka159 ahoj my sme mali prvy krat len dve vajka a oplodnilo sa len jedno ktore mi aj vložili.

jarusmischo
29. okt 2017

@radka159 Ahoj,my sme mali 3.Jedno sa prestalo vyvíjať hneď druhý den.Jedno mi vložili a to tretie sa vraj prestalo vyvíjať v deň vkladu.

lulululienka
29. okt 2017

@radka159 je to individuálne. Raz som mala len 1vajko a z toho bolo aj embryo vhodné na vklad po PK. Druhý krát z 3vajik sa oplodnili dve a obe vhodné na vklad po PK. Môže aj nemusí to vyjsť s tým jedny embrya kom. Držím palce aby to bol bojovník 😉

desza17
29. okt 2017

@kubik12 oki,tak zajtra krv?posli potom // 👌😉

nikushka8
29. okt 2017

@kubik12 gratulujem!kolko embryjok ti vkladali? Ja sa chystam na ket v dalsom cykle,len neviem ci vlozit jedno,ci dve..mame len tieto dve moznosti,bo takto ich mame aj zamrazene..

kubik12
29. okt 2017

@nikushka8 ahoj ďakujem 🙂 mne vkladali jednu blastocystu 😍 to bol môj posledný mrazacik...Tiež som druhý ket teraz mala. A ja som tiež nevedela, či jedno alebo dve 😲 a nakoniec som dávala po jednom 👍

kubik12
29. okt 2017

@desza17 Áno zajtra, aj ultrazvuk 😍 už som skúšala ale píše stále nedostatok pamäte 😔 skúsim z manzelovho... som zvedavá na hcg

nikushka8
29. okt 2017

@kubik12 to je skvele,ze to vyslo..mna caka prvy ket,kedze et nevysiel..modlim sa,aby to teraz vyslo!drzte sa do uspesneho konca

desza17
29. okt 2017

@kubik12 tak daj zajtra vediet hcg,drz saaa

lucia4412
30. okt 2017

Dievctka, viem, ze asi myslim pesimisticky, ale v piatok mam odber krvi na hcg a keby to nahodou nevyslo, kedy mozem mat KET? Po prvej menstruacii?

janulka_1
30. okt 2017

Ahojte baby, kedy sa zacina stimulovat pri ket? Od prveho dna cyklu?

vrds
30. okt 2017

Dievčatá mne 2neuspesne kety veľmi zhoršili štítnu žľazu. Dávajte si na to pozor. Tie čo berú lieky by mali zevraj vždy pred ketom endokrinologovi na krv a kontrolu. Zlý stav SZ môže spôsobiť neuhniezdenie embrya

janulka_1
30. okt 2017

@vrds to mas pravdu, mne po prvom ET vysiel akurny zapal SZ, ktory ame museli liecit (liecba trvala od augusta cca 2m) a stitna nakoniec zostala poskodena, takze mam od minuleho tyzdna lieky

kubik12
30. okt 2017

@desza17 Ahoj 😝 tak Hcg 1043 😍 bol aj ultrazvuk.. bolo vidieť už aj malinku bodku ❤ kontrola za 2tyzdne 🙂 vraj bude už aj srdiečko ❤ 👶

kubik12
30. okt 2017

@nikushka8 No to bol tiež moj 2 ket 🙂 a raz et...posledný bol najsilnejší 👏 len ver, ze to vyjde a bude to tak...nesmieš pochybovať 😈 a papaj vela ananasu čerstvého vtedy 👍

nikushka8
30. okt 2017

@kubik12 pri et som mala aj bromelain..och,kiezby to teraz vyslo..ten ananas 5dni pred a 5dni po vklade?

desza17
30. okt 2017

@kubik12 kraasneeeeee,gratulujemgratulujem🙏🙏🙏✊✊✊❤❤.kto ti robil utz?akurat nerozumiem,ze ja som mala hcg 1094,a nebolo nic vidno..

kubik12
30. okt 2017

@nikushka8 no ja som jedla deň pred a tri po 😝 vyjde ti to 🙏 budem ti držať palčeky 🤰 nech si tehulka aj ty 😘 a kedy sa chystáš ísť?

kubik12
30. okt 2017

@desza17 Môj doktor 🙂 nešla som do Mt... no neviem prečo ☹ mne ukázal take maličké jak malá biela fazuľka 😍 taký zhluk... a ja som dnes 13dpt. A ty si koľko bola?

nikushka8
30. okt 2017

@kubik12 v dalsom cykle,este cakam na vysledky reproimuno,uz mali byt,chcela som ist na ket uz teraz,tak to hadam klapne o mrsiac..dakujem za povzbudive sliva!prijemne tehulkovanie

kubik12
30. okt 2017

@nikushka8 Ďakujem ti 😘 neboj sa choď do toho stým, že si ideš po babenko 👶

radka159
31. okt 2017

Takze ziadny vklad sa nekonal.este sme nedorazili do centra a uz mi volali ze sa embryo nedeli.a dalsia konzultacia az 20 novembra,takze vobec neviem preco sa to tak stalo co je pricinou.nemate niekto skusenosti?