Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@vrds toto je zas odpisovať zo slušnosti...Už nemám záujem tu písať s Vámi o nazoroch 👎 treba sa nad sebou radsej zamyslieť ☹ tu baby riešia oveľa dôležitejšie veci 🙄 ja si to aspoň uvedomujem a priznám 😕 lebo ak by som chcela riešiť politiku alebo doslova závidieť ciganom deti... tak si vytvorím vlastnu stránku na to 👽 a končím vaše myslenie NÁM tu hovorí už dosť o vašom charaktere 😉
@desza17 ahoj moja 😘 no bola som na kete 🙂 a testiky mi silneju jak divé 😘 tento krát cítim,že to bude naše 🤰 a ty? Je mi ľúto moja, že ti to tak dopadlo...Ale neprestavaj veriť a všetko dosiahneš 🙏 ty si to veľmi zaslúžiš. Si predsa silná žena 🙂 a to je dôležité na dosiahnutie úspechu 👏 ❤
Ma niekto skusenost:pri odbere boli 3vajicka z toho len 2vhodne na oplodnenie, a zostalo len jedno embryo a este budu volat ci sa vyvija,je tam nejaka uspesnost ?
@radka159 Ahoj,my sme mali 3.Jedno sa prestalo vyvíjať hneď druhý den.Jedno mi vložili a to tretie sa vraj prestalo vyvíjať v deň vkladu.
@radka159 je to individuálne. Raz som mala len 1vajko a z toho bolo aj embryo vhodné na vklad po PK. Druhý krát z 3vajik sa oplodnili dve a obe vhodné na vklad po PK. Môže aj nemusí to vyjsť s tým jedny embrya kom. Držím palce aby to bol bojovník 😉
Dievctka, viem, ze asi myslim pesimisticky, ale v piatok mam odber krvi na hcg a keby to nahodou nevyslo, kedy mozem mat KET? Po prvej menstruacii?
Ahojte baby, kedy sa zacina stimulovat pri ket? Od prveho dna cyklu?
Dievčatá mne 2neuspesne kety veľmi zhoršili štítnu žľazu. Dávajte si na to pozor. Tie čo berú lieky by mali zevraj vždy pred ketom endokrinologovi na krv a kontrolu. Zlý stav SZ môže spôsobiť neuhniezdenie embrya
Takze ziadny vklad sa nekonal.este sme nedorazili do centra a uz mi volali ze sa embryo nedeli.a dalsia konzultacia az 20 novembra,takze vobec neviem preco sa to tak stalo co je pricinou.nemate niekto skusenosti?

@kubik12 to s tým nič nemá. Je to o slušnosti; nie o mladosti