Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@ruzicka603 moj osobny nazor je, ze ja by som nesla, mozes mat zbytocne vyskocene zapalove markery a cytokiny a pretazenu pecen.
Bral niekto Medrol?
@henika14 wau nezavidim Ti uživat medrol až 24mg denne.Ja som brala asi,len tyžden 16mg,ale potom mi znižil na 8mg,ale teraz budem mat chvilku pauzu tak pomaly ho znižujem,len na 4mg.A nemaš nežiaduce učinky? Lebo ja som na tvari a krku z neho dost pribrala
@henika14 ja som tak isto cca pol roka brala medrol 16mg a hroza. Pribrala som potom opuch tvare krku a po vysadeni je to katastrofa. Uz cca mesiac co ho neberiem a neviem sa,spamatat. Hrozne vypadávanie vlasov a priserna bolest kosti. Ledva chodím. No ale som.tehu. som v 17tt. Ale je to brutálne svinstvo
@janulka232 zatial nie zacala som brat iba vcera,2 tyzdne 24mg a potom znizovat
@janulka232 dakujem dufam ze to nebude take hrozne,mam to brat len 6 tyzdnov,len sa bojim toho pribratia,pol roka som drzala dietu schudla som 31 kil nechcela by som to znovu pribrat...
@janulka232 ano moja mas pravdu ked nie je ina moznost clovek postupi vsetko lebo tuzba je velka. 😉
Naozaj nikto nepotrebuje Puregon 300?
Ahojte dievcata chystam sa na ket prosim vas co ste vsetko uzivali pred a po ket ?
No ja sa chystam vo februari a teraz by mi mali prist vysledky s hemato tak uvidime co budem uzivat...dakujem za odpoved

Ahojte baby mal by niekto zaujem o puregon 300?exp.02/2018
Ja to bohuzial nevyuzijem 😢
Piste IP 😉