Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@henika14 ja by som urcite sla. Ked nam nevysiel prvy vklad tak som si povedala ze na dalsi pojdem az ked budem mat komplet vysetrenia. Zistili mi problem na hematke aj na reproimuno preluecili a chvála bohu som uz v 19tt. A ano fraxik je na riedenie krvi. Niektore zeny maju s tym problem maju mutacie nevrdia o tom a tak bud im vklady nevychádzajú alebo pride potrat ☹ a ja som nemala zvysne tisice aby som len tak skúšala dalsie ivf a nebola si na istom ze som.ok
Ahojte zienky ,mam na Vas otazocku , tie ktore mate slusenost s medrolom , brali ste ho aj pocas stimulky ? Dakujem za odpoved
@gabitv ja stimulujem aj beriem Medrol
Ahojte. V pondelok som bola na ket . Som nervózna teším sa no bojím sa ale niekde vnútri verím že sa mala fazuľka pevné drží 🙂 vy sa ako cítite a ako trávite tieto najdlhšie dva týždne čakania na výsledok?
@lienocka1988 dakujem
ahojte chcem sa spýtat koľko sa v tele drží pregnyl 10 000 j ? dakujem
Ahojte ja som týždeň po ket a normálne neviem či si to namyslam, alebo je to z liekov večer aj ráno mám divné pocity nevoľnosť, ťažko na žalúdku a prsia mám citlivé bolestivé obrovské ale nie tak ako pred ms . Tak skoro to nemôžu byť tehotenské nevoľnosti aj keby sa to náhodou podarilo, či ? Prirodzene by to bol cca druhý týždeň . Nič by sme si priali keby to vyšlo 😍
Baby na aký DC ste pridavali k Dipherelinu druhé injekcie napr. Gonal, Menopur? Ja som bola na krvi a UTZ na 2DC a zatelefonovali mi, že Menopur mám začať pichať až od 6DC ...nieje to nejako neskoro?
ahojte🙂 chcem sa opytat...picham menopur300jenotiek a diphereline som 8 den stimulky 4den som mala 7 folikulov a 7 den uz iba 4 tak mi zvysili davku na 300 jednotiek az do kontroly mala niektora nieco take ako ja ??to je to najhorsie ze nemam lavy vajecnik takze foliikuly su iba z praveho😢
@minimoje trosku nechapem, ze ked ti popraskali foliky, aj popri dipherelinu, preco ti zvysovali menopur? kolko si brala pred tym? ja som mala vysoke davky kvoli veku, a akoze nizkemu AMH, ale ten bol falosne nizky prave preto, ze nemam lavy vajecnik tiez funkcny, a len pravy produkoval. Reagovala som podobne, ze som mala uz v zaciatkoch dominantne foliky, co bolo jasne, ze to do nejakeho 11 dna ani nedaju, tak mi davky praveze znizili, lebo pochopili, ze u mna je kvantita menopouru na ukor poctu folikov. Resp. naco mi je potom 14 folikov na jednom vajecniku, ked zrele budu tak max 5 ks...tak som prekvapena, ze ti to zvysili, ale snad maju na to odpoved. Ich sa pytaj a daj vediet, bude to moznoeste niekoho zaujimat a kazde info pomoze.
@dena22ja neviem mala som 7 ako som psala a zrazu len 4 a sestricky som sa pytala ci je to normalne a sestricka mi powedala ze mozno rychlo pozrel doktor akurat tam bol dr z brna ze maju onu vela v brne a su zvyknuty narychlo pozerat... a nepozrel pozorne ze uvidim na dalsej kontrole predtym 225 aj ja mam nizke ahm a mam 27 rokov a tiez mas nefunkcny lavy??

@segab090 a ty si chodila tiež k Dzurilke? 16 mg pol roka, to je dosť vysoká dávka..