Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@ruzicka603 ahoj ako dlho trvá dlhý protokol kedy máš predpokladaný odber vajíčok?
Stimulovali Ste niektora s Gonal f? Akou davkou Ste zacinali a ake su Vase skusenosti, neziaduce ucinky? Dakujem
@anavianavi no mne ho teraz predpisali, ale neviem este co a ako. aj mna by zaujimali skusenosti
Mňa čaká v piatok druhý Ket , no uvidíme snáď sa konečne pošťastí ......
Ahojte je tu niekto koho čaká odber oocitov v najbližšej dobe? Mňa o týždeň v pondelok
@anavianavi ja som mala gonal 175, výťažok 5vajicok 3sa podarilo oplodnit, vedľajšie účinky žiadne, znášala som ho veľmi dobre a aj dobre sa pýcha to pero je fakt skvelá vec
Ahojte babi som bola na umele oplodnenie po prvý raz sa nám nepodarilo a terás neviem jak to dopadne US len pôjdem na krev
@lucia4412 teším sa že vám to vyšlo. Ja som prvé dva razy robila všetko naplno aby sa uchytilo, tretí krát som zrovna menila prácu, takže som si hovorila,že vďaka tomu nebudem tak príliš myslieť na embryo a už sa hádam uchytí a zasa nič.proste život niekomu dopraje a niekomu nie.vobec nezáleží na tom,ako sa snažím a koľko sa modlím.bohuzial.drzim všetkým palce, pre každú z nás je to náročné.kto nezažije,nikdy nepochopí.
Ahojte,chcem sa vás opýtať na koľký den vám vyšiel aj ked slabý pozitivny tehu test po KET? Ďakujem
Ja som ešte len 6 dní po druhom KETe ... hneď deň po ňom som dostala ohromnu migrénu a chrípku kašeľ a nádchu , teploty našťastie nie. Dnes už mi je lepšie, nedávala som si žiadne lieky pre istotu len cajiky a posteľ . Trošku sa bojím či to drobca neodradilo , ale verím že je silný a drží sa o sto šesť ☺ na krv mám ísť až 9.3. dlhé čakanie.....
Dobrý deň babi chcem sa spitat že ket urobím tehotenský test či mi ukáže že či som tehotná ale len US po jednom tižni
dahojte,dnes 11 den po ket a test negatívny,takže už čakám nech sa spustí menzes a naspť do bežného života.vám dievčatá,ktoré čakáte na // držím palce
Ahojte žienky tak ja mam zajtra ET, držte palce
🙂

Ach baby, ked si toto citam, tak mi je za Vas do placu aka nespravodlivost. Nikto z nas tu nebojuje o miliony, ale aspon o jedno dietatko a takto sa musime trapit. Minuly rok som si presla aj ja tymto a patrila som do tejto skupiny , no nastastie to zatial vyzera, ze to vyslo idem do 20 tyzdna, ale na tehotenstvo nebudem dobre spominat a uz ho chcem mat za sebou. Od pichania si hormonov mi zacali rozne zdravotne problemy + do toho som v tehotenstve mala vsetko,co len tehotna zena moze mat. Co som ale netusila s manzelom je to, ze pri metode ICSI je vacsie riziko poskodenia plodu, takze chodime na vsetky nadstandartne vysetrenia ktore sa daju urobit, nakolko sa velmi bojime choreho dietatka. Takze mesiac co mesiac je clovek v strese. Vsetci su sokovaní, preco nas doktori strasia, ale radsej nech strasia, ako by mali na to kaslat.Viem,ze vela zien by toto vsetko neriesilo a tesilo by sa, ze sa im babo podarilo, ale my s manzelom nechceme nic nechat na nahodu. Ked nam oznamili mm vysledky - katastrofalny spermiogram a ze musime ist na umele oplodnenie, bol to sok ale povedali sme si, ze ideme do toho na 100% aby sme sa vyhli dalsim pokusom. Boli sme rozhodnutí si dat hned 2 embrya / tie nam nedovolili nakoniec/, priplatili sme si vsetko co sa dalo ohladne umeleho oplodnenia, isla som automaticky na PN pocas celeho tehotenstva, vela som prelezala aj ked som nemusela, vygooglila som si vsetky moznosti co robit aby sa embryo uchytilo napr. papat vela ananasu.... proste urobila som vsetko preto, aby sa to podarilo na prvy krat. Viem, ze clovek moze robit co len chce, ale ak bude slabe, neudrzi sa a nepomoze mu nic, ale aspon si mozem povedat,ze som preto urobila vsetko. Teraz cakame na vysledky po odbere plodovej vody a ak by bola negat, uz sa po tych niekolko mesacnych trapeniach chcem konecne zacat tesit. Ja Vam baby drzim palce a ak by som bola Vami a nedarilo by sa mi v jednom centre a uz by sa minuli aj mrazacikovia, isla by som urcite do ineho CAR. Drzim palceky, viem ake je to narocne a pozitivne sa proste mysliet neda. Toboz ked uz to niekolko krat nevyslo.