Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@katatko351 ešte nemusí ukázať mne začalo ukazovať malého ducha až 8den po et. Aj keď potom už nesilnel. Takže dnes už mám naplno menzes. Ale ešte nezúfaj ešte môže ukázať. Nabudúce už nebudem testovať najskôr 9-10den. Lebo som bola len vynervovana z toho. Držím palce
@adika84 ja som uz bola 2× tehotna a na 7 den uz boli vidno // tak to preto😢
@katatko351 jaaj tak teraz možno nemusí. Takže to je už 3dieta? Ci sa niečo stalo?
@adika84 nemam deti 1×po potvrdeni tehotenstva z krvi som o 4 dni zacala krvacat a odislo to, 2× v 12 tt MA prestalo bit srdiecko😢
@katatko351 fuuha tak to ma mrzí 😢. A lekári neriešili co sa stalo? No ja idem v marci na prvý ket tak to už musí vyjsť. Teraz som sa tešila že to vyšlo a nakoniec nič
@adika84 nejako neriesili lebo vsetky vysledky z imuno genetiky vsetko ok, ale mam darovane vajicka mozno preto inak si to neviem vysvetlit skusime este to posledne a potom uz to nechame tak
@katatko351 je to na psychiku toto všetko. Ale ešte ti môže vyjsť. Ja som začala spinit tak som už vedela ze nič z toho nebude aj keď cez progesteron som nikdy nekrvacala
Ahojte, mám k dispozícii Menopur 75 IU s expiraciou 3/2018. Ak má niekto záujem píšte správu.
dievčatá,aká je optimálna veľkosť sliznice na KET? Ďakujem
tak krv na 12 den len 3 takze to nevyslo :/

@desza17 no 7 den po ket blastocysty a test negativny ani len duch uz sa zmiernujem s tym ze zasa nic. Mame este poslednu blastocystu