icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

haannka
8. mar 2018

@gabitv silno drzim

mia91
8. mar 2018

Tak žienky po druhom KETe pozitívny test prvýkrát v živote 😂 ale ešte sa neteším úplne až keď to potvrdi krv .... Test som robila 11 ty deň .

vyhuelka
8. mar 2018

@mia91 😍😍😍🍀🙏💕✊🏻 ja som dnes 10 po ET 😍😃

vyhuelka
8. mar 2018
mia91
8. mar 2018

@vyhuelka krásne paráda juchuuuu 😘

vyhuelka
8. mar 2018

@mia91 spolupartáčka vyzerá to tak že budeme spolu v skupinke 🙂

gabitv
8. mar 2018

@haannka ďakujem

elis14
12. mar 2018

Dievcata tie co ste boli na hemato a vysli vam zle vysledky na zrazanlivost krvy a syndrom lepivych dosticiek povolili vam ket alebo nie ?

kubik12
12. mar 2018

@elis14 ahoj 🙂 Áno jasné, že môžeš... len musíš pichat Fraxiparin na riedenie krvi

elis14
13. mar 2018

@kubik12 dakujem to si ma ukludnuli bala som sa ze nam daju odklad na par mesiacou

dena22
13. mar 2018

@elis14 hned, odklad by totiz nic nepomohol, akurat si riedist krvicku este pred vkladom. Myslim, ze na SLD nie je ani tak fraxik ako anopyrin. Fraxik sa dava len ako doplnok nizkomolekularny heparin. Osobne mam na SLD 50mg anopyrin denne, a na heterozygot mutaciu fraxik 0,4, alebo clexan, to je jedno. Toto su iba preventivne davky, pri pozitvinom tehu teste ides na hematku na kontrolu, ci netreba davky navysit.

elis14
13. mar 2018

@dena22 ano mam tam napisane anopiryn a aj tie injekcie v septembri som mala ma v 27tt po ket a preto uz viac nechcem cakat ..dost ze som cakam 3.5 mesiaca na vysledky s hemato

dena22
13. mar 2018

@elis14 je fakt, ze ja som mala pred IVF kontrolny odber, ale ten zase netrval tolko dlho, teda myslim, zakanie na vysledky, a okrem toho, ak by to bolo treba, lahko sa zvysia davky. Krv sa aj tak zhusti kvoli hormonom, a tie sa navysuju az neskor, takze, ak to tak citis, chod do toho...ja mavam nasadene tieto spominane lieky tyzden pre vkladom.

elis14
13. mar 2018

@dena22 uvidim 26.3. Idem do CAR tak som zvedava co mi tam povedia ak bude lepsie cakattak skor pockam uz nechcem zazit to iste co minuly rok

radka159
15. mar 2018

Ma niekto skúsenosť s Diphereline? Nežiaduce účinky priberanie nafukovanie? Dakujem

vyhuelka
15. mar 2018

@radka159 ja som sa naliala vodou...občasná bolesť hlavy 🙂

anavianavi
16. mar 2018

Ahojte, najde sa niekto kto nereagoval na stimulaciu? E.g. foliky nerastli. Aky je dalsi postup?

radka159
16. mar 2018

@vyhuelka už máš po stimulácii? Aj si sa potom nejako odvodnila?

vyhuelka
16. mar 2018

@radka159 áno už mám aj po ivf, jasne ta voda ide postupne preč 🙂

vrds
17. mar 2018

baby ja som na 5 den gonalom mala vyse 1cm foliky. s gonalom vas nebolia krize, bradavky, prsia a netreba stimulovat tak dlho! je to urcite dobry liek a s tym ako sa to da jednoducho aplikovat a zena nic neciti je to ferrari medzi takymito hormonami. je to drahsie urcite aj na doplatok ale oplati sa to.

vyhuelka
17. mar 2018

@vrds nemožu dať každej žene rovnaký liek lebo každá máme iný problém... mne dali light lieky kvoli veku aj kvoli tomu ze pravidelne ovulujem teda nemam ziadny problem s vajecnikmi a bali sa hyperstimulaku... niekedy pomaly dalej zajdes 😃 kočka čo ju rýchlo nastimulovali nemohla ísť na ET lebo dostala OHSS ... preto sa treba riadiť lekárom, oni vedia čo robia 🙂

vrds
18. mar 2018

@vyhuelka ja nejdem na et. predtym ma stimulovali merionalom 3 tyzdne a nezasla som nikam. vajicka boli nekvalitne a bolo ich 25. ano jedine ze kazda sme ina. mne zatial gonal lepsie robi.. ohss som mals aj s merionalom. dufam ze tam budu tak 15 vajiciek a aspon 5-6 vynikajucej kvality. to by mi stacilo.

vyhuelka
18. mar 2018

@vrds jasné veď toto že sme každá iná a inak reagujeme... hlavne aby to zabralo a bolo úspešné ✊🏻🙏 ja som mala diphereline a meriofert

vrds
18. mar 2018

JOJ baby a odporúčam aby ste sa tešili po 3mesiaci. Dovtedy sa stane kopa veci.... každej druhej tehotenstvo potvrdia a hneď na to začne krvácať... inak budete iba nekonečne sklamane a psychicky na dne.

vrds
18. mar 2018

@anavianavi mne pri prvej stimulácii foliky nerástli; zvyšovali mi dávky.cele to trvalo vyše 3 tyzdne Lenže po genetických testoch sa ukázalo že mali aj tak nízku kvalitu. Takze to nemalo žiadny zmysel. Teraz má nastimulovali a za 5 dni som mala vyše 1cm foliky. Dúfam že to teraz dopadne úplne inak.

radka159
18. mar 2018

@vyhuelka ahoj ako si reagovala na Diphereline? Mala si nejaké nežiaduce účinky?

radka159
18. mar 2018

Ahojte, kedze nám prvé ivf nevyšlo a aby mi čas utiekol a aby som sa dočkala druhého kola ivf tak som začala cvičiť v posilke ale nie náročné cviky. Veľmi mi to pomáha na psychiku. Od stredy začínam so stimulkou. Myslíte že by som mala byt už v kľude, bez cvicenia?

vyhuelka
18. mar 2018

@radka159 ahoj, bolo to celkom v pohode, len sa mi zo začiatku točila hlava

anickaa1983
18. mar 2018

@radka159 ahoj, do ktoreho centra chodis?

radka159
18. mar 2018

@anickaa1983 ahoj, gyn fiv BA