Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@majka15majka ahoj...je to tak,ze hcg musi pekne stupat a to tak,ze kazde 2-3 dni sa musi hodnota zdvojnasobit,to svedci o tom,ze embryjko sa vyvija. Ak hodnota nestupa tak ako ma,alebo dokonca klesa,tak to nie je dobre a znamena to,ze embryjko nema perspektivu. Tiez som to zazila,mrzi ma to.
@lucia2505 len nechapem co sa stalo 😢a preco mam na teste //
@majka15majka no to sa zvykne stat,ze embryjko sa uchyti,ale po par dnoch sa bud prestane vyvijat,lebo nie je v poriadku,alebo niekedy zauraduje imunita a maternica zacne vnimat embryo ako nieco cudzie co treba zlikvidovat,aktivuje sa bunkova imunita a zautoci na neho,takto to bolo u mna. Bohuzial,niekedy sa priroda s nami nepekne zahra. Test mas este pozitivny preto,lebo citlivost testu je 10 jednotiek,takze ked mas hcg 10,tak to este test zachyti.
@lucia2505 takze sa mozem zmierit s tym ze to na 100%nevyslo? Ale hned nadalsi cyklus mozem ist na ket ci?
@majka15majka hmm ano nevyslo 😔 teraz sa pri ms precistis a potom ten dalsi cyklus mozes.
@lucia2505 len nechapem preco musim ist vo stvrtok opat na krv a vkladat utrogestan
@majka15majka to su uz len take formality,ale to nechapem ani ja.
@hennka2 Tak to mi je velmi luto :( Som verila, ze to vyjde... Kolko mas este mraziacikov? Myslis, ze pojdes na KET hned dalsi mesiac?
@julciatko1 ja tiez..a vcera som zacala spinit,tak hned ma napadlo ze to nevyslo...ale kym sa ms nerozbehne uplne tak este vzdy dufam..zajtra mam 11den, skusim test a uvidi sa..drzim oalce
@vronni mna uz aj prsia prestali boliet, uz mi nic nie je, ani smad, ani zima, citim sa uplne normalne... Ja som to uz zahodila za hlavu, viem ze to navyslo, ale aj tak musim pockat do krvych testov... Tento tyzden by som mala dostat aj ms, ale neviem ci pride ked stale beriem utros... No co, ja to beriem sportovo, hlavne ze mam milujuceho manzela s ktorym som najstastnejsia pod slnkom ❤️😊 s nim mi nic nechyba.
@chevalbleu .. mam este 3 vzorky, t.j. 5 mrazacikov, v CARe mi povedali, ze musim pockat aspon 2 mesiace a potom mozem ist na KET .. takze odlietam spat "domov" a uvidi sa ... pojdem gynekologicke a prezistim situaciu ...
@majka15majka ... ja si myslim, ze chcu si pozriet vysku HCGcka a uvidia, chcu si to potvrdit a po vysledku bud budes pokracovat, ked bude HCG stupat, alebo vsetko vysadis ako ja, ked bude HCG klesat .. ale drzim palce, este treba verit a pockat si na dalsi krvny test, krv je vzdy 100% .. mne oznamili vcera negativ, vsetko som vysadila, viem, ze mne to nevyslo ...
@lucia2505
To je jasne,ze si budeme drzat palce. Ako sa inak citis? Ja som prave ukoncila 6.den a zacinam 7. Len nech to pribuda... Zatial ziadne pocity, len obcas popicha v brusku.
@macicka52 Velka gratulacia!!! Tak nech sa drobcek mocne drzi!!! 😉
@lucianna1981 citim podbrusko asi od druheho dna,je to take steklenie v maternici, vecer a v noci to byva intenzivnejsie,ale aj cez den to cítim skoro stále,obcas aj vajecniky,take tlaky a pichanie a dnes sa mi toci hlava,citim ze mam blby tlak.
@lucianna1981 Ďakujem pekne 🙂
@julciatko1 ked tak nad tym rozmyslam ani mna tie prsia uz tak nebolia. Ale vajecniky este stale.trochu. A spinenie dnes uz silnejsie ale este nie krv. A ako sa vlastne teraz rata ze pride ms??
No tak dnes sono..a tri bijuce srdiecka..co vam poviem.sok 😛
@vronni netusim ako to bude s ms... A spinenie mas hnedkastej farby, ze o tom vies? Lebo ja mam na intimke stale len biele, cize utros...
@mery69
Tak to gratulujem a prajem vam vela sil, zdravia a optimizmus. Zvladli to iní, zvladnete to aj vy. 😉
Ahojte baby mam taku otazku.Ja som sice mala teraz KET neuspesny.Ale napriek tomu skusame s priatelom pocat babatko.Ja ale ked som mala KET som musela pichat fraxiparine 0,4ku.No a chcem sa spytat ze takto ked skusame je mozne ze by sa podarilo ked nepicham fraxiparine nema stym niekto skusenost?Viete mi poradit?Dakujem 🙂

@hennka2 to jei mi luto ☹ No nedaj sa tymito neuspechmi odradiť. Vela stastia v dalsich pokusoch 🙂