icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

vronni
29. dec 2015

@julciatko1 ano hneda farba.ale dnes toho bolo uz viac a aj trosku krv. Zajtra rano si urobim test...bude 11den..zacala som uz pracovat a bojim sa ze si tym skodim.lebo vzdy v praci je to. Horsie a vecer sa to ukludni..skkusim zavolat aj dokimu..juj drz palce

vronni
29. dec 2015

@mery69 waw. Tak to je super :D

dhabaida
30. dec 2015

@vronni ahoj, ja som mala tento mesiac toto iste, vzdy okolo obeda som mala take spinenie s krvou, trvalo to cca tri dni a bolo to na 11, 12 a13 den po KET, zial nam to nevyslo. ☹ Hadam u teba to bude nieco ine a podari sa...

vronni
30. dec 2015

@dhabaida hmm uz sa mi rozbieha menzes takze ani nam to nevyslo..:( robila som dnes este aj test ale negat..

marculik
31. dec 2015

@lucia2505 ahoj moja tak predsa si sla teraz super vela stastia nech to uz vyjde 🙂

lucianna1981
31. dec 2015

@lucia2505
No, moja...vyzera to tak, ze sa to podarilo. 😉 Velmi ti to prajem. Ja mam zajtra dostat ms, tak uvidime, ci dostanem. Zacali ma boliet bradavky a obcas ma picha v brusku... No, kazdopadne je uz rozhodnute, len cakat na vysledok. Zatial nastastie ma nechyta testovanie, tak to je dobre...inokedy blaznim uz pomaly od 6.dna... 😉

lucia2505
31. dec 2015

@lucianna1981 mohlo by nam ti vyjst obidvom, to by bolo super. Ja budem testovat 2.1. to bude uz 11 dni. S pribudajucimi dnami uz ma občas chytaju pochybnosti a strach,ale tak ano mas pravdu,uz je rozhodnute. U mna je super,ze zatial nespinim,to sa velmi tesim a stale to sledujem,lebo predtym sa aj uchytilo no uz od 6-7 dna som spinila,lebo to zacalo odchadzat kvoli tej imunite,tak teraz ked beriem lieky nato,tak to bude hadam dobre. To je dobre znamenie s tymi bradavkami!

lucia2505
31. dec 2015

@marculik ahoj ano nakoniec som zahadne dostala ms skor na 26 den cyklu,co sa mi este v zivote nestalo,lebo som mavala 30 dnove cykli a tak mi to vyslo este pred Vianocami. Dakujem modlim sa,aby ten medrol tomu napomohol.

lucianna1981
31. dec 2015

@lucia2505
No, kiezby si mala pravdu. Len ja uz po tolkych nezdaroch neviem iba pozitivne hladiet.. Stale mam pochybnosti...

marculik
1. jan 2016

@lucia2505 to je znamenie,to uz musi vyjst,drzim palce a vsetko dobre v novom roku 🙂

julciatko1
1. jan 2016

@vronni mrzi ma to strasne, ale nie si sama, aj mne sa dnes rozbehla ms... Nuz co, vytrapime sa kym budeme mat svoje dietatko...

lucia2505
1. jan 2016

@marculik aj tebe vsetko naj v novom roku a uzivas ten medrol a tie kvapky?

lucia2505
2. jan 2016

@lucianna1981 ahoj tak ja mam dnes testik pozitivny!

lenus7
2. jan 2016

Ahojte..ste po IVF? Mňa to čaká tento mesiac 1x. Ako ste to zvládli celé?

lucia2505
2. jan 2016

@lenus7 ahoj..tak niekomu to vyjde hned,tak to nie je az take narocne a niektore bojujeme dlhsie a to si vyzaduje pevnú psychiku,zjednotit silu a volu a verit,ze sa to podari. Kazda to zvlada svojim sposobom inak,zavisi na povahe,ale lahke to nie je urcite pre ziadnu z nas,no v konecnom dosledku to stoji zato!

andre28
2. jan 2016

Ahojte baby...neviete mi povedat kolko sa caka na druhy pokus ked prvy nevisiel?dik

marculik
2. jan 2016

@lucia2505 ano uzivam za dva tyzdne by som mala ist na kontrolu

marculik
2. jan 2016

@lucia2505 a co vysiel ti pozitivny test? 🙂

lucia2505
2. jan 2016

@marculik ano moja vysiel pozitivny,ale tak to este pre mna nie je ziadna vyhrá,musi sa to udrzat,tak sa modlim,aby lieky pomohli.

marculik
2. jan 2016

@lucia2505 super gratulujem moja ver tomu ,ved vies ze to tak bude 🙂 toto bol osud ze ti aj ta mrcha prisla skor aby si to v decembri stihla ,jojj tesim sa stebou a kedy ides na krv? 🙂

vronni
2. jan 2016

@julciatko1 😖 😖 😖 no veru bolo aj mne strasne smutno..najhorsie je ze ani neviem kedy sa dostanem na KET.. prepadaju ma aj otazky ci mi to babo bude dakedy dopriate...ach joj..ale nemozme sa vzdavat..budeme si drzat palce a snad to vyjde uz nabuduce 😉

lucia2505
2. jan 2016

@marculik ano verim a dufam,ze budem pre teba pozitivny príklad,ze po imunologickej liecbe sa podari. Na krv idem v utorok.

vronni
2. jan 2016

@lenus7 no poviem ti ze som ani nemala cas mysliet na to vsetko, lebo sme dost daleko dochadzali a mala som dojem za kazdy den vstavam o 4.00 aby sme vsetko stihli 😝 inac co sa samotneho ivf tyka, tak som nemala ziadne komplikacie, ohss ani nic. len bolesti po odbere vajicok.

lenus7
2. jan 2016

@lucia2505 áno každý mi vraví, že veľa robí psychika a že to každá prežívame inak a hlavne treba tomu veriť a pozitívne myslenie 😉 ty si to ako zvladla? A kde si bola na IVF?

lenus7
2. jan 2016

@vronni tak to je super a keď ti odberali vajíčka tak si bola v narkóze a to si bola na predoperačne vyšetrenie alebo ako to prebiehalo tesne pred odberom?

lucia2505
2. jan 2016

@lenus7 tak ja mozno nie som ten najlepsi priklad pre niekoho kto sa na to chysta prvý krat,lebo u mna to nebolo až take jednoduche. Mam za sebou 2 ivf - spolu 4 vklady,prve dva negativne,treti pozitivny,ale skoncilo to po par dnoch a potom som patrala po pricine a prislo sa na imunologicky problem,tak som absolvovala liecbu a teraz som po dalsom vklade a prave dnes som si nasla pozitivny test a modlim sa,aby to tentokrat dopadlo dobre. Bola som na prve ivf v Iscare Ba a teraz na druhe v Gynfive Ba. Ty si v ktorom centre?

efkaelfka
3. jan 2016

@lenus7 no ja som zas asi az prilis pozitivny pripad, kedy sa prve IVF a prve ET podarilo, kedze ja som to vobec necakala, bola som skor skepticka, ze predsa prve nemoze vyjst a zatial sa drzi 🙂 Ja som po odbere oocytov mala bolesti a este asi 3 dni nafuknute brucho, nastasie som mala som 3 dni dovolenky. Po ET som mala tiez taky zvlastny pocit v podbrusku a tiez som mala 3 dni dovolenku. Dokonca som týždeň po vklade letela na sluzobnu cestu, a aj toto moje embryjko prezilo 😉 Hlavne je nestresovat a ja som si vobec po vklade nerobila ziadny test, pockla som az na krv 🙂

lucianna1981
4. jan 2016

@lucia2505
No tak to je super! Gratulujem a tesim sa s Tebou.. Ja som robila test 11.den a bol negativny. Ms vsak stale nedorazila. A doma dalsie testy nemam, tak som v ocakavani, co pride...este stale verim na zazrak.

1veverica
4. jan 2016

@efkaelfka Ahoj. Ked sa smiem spytat, ja sa len teraz chystam stimulovat, vies mi povedat ako to prebieha? Ako dlho si budem pichat, a kedy pojdem na vklad, nejako som z toho znervoznela.

efkaelfka
4. jan 2016

@1veverica zalezi od toho ci budes mat dlhy alebo krátky protokol ako ja a tam sa zacina pichat v 2DC, potom pojdes na kontrolu cca 6 a 9DC ale to je velmi individualne, zalezi ako ti budu rast folikuly, ci budes mat nejake problemy alebo nie. Ja som si pichala do 10DC a potom v cca 12DC odber oocytov a od partnera aj spermii. V ten isty den zhodnotenie kvality embryologom a urcenie co dalej. Je toho vela, ale nemusis sa bat, v dobrom centre ti vsetko vysvetlia. A radšej ziadne stresy 🙂