Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@alexwarring ahoj ako ste dopadli?
@mia91 ahoj ;) zial opat to nevyslo, teraz bude najblizsi vklad asi az o tri mesiace, idem si robit imuno a hemato vysetrenia
@alexwarring ja som dnes 11den a zatiaľ tiež nič. Som zúfalá ale stále verím. 😞😉
@mia91 test si este nerobila? kedy ides na krv?
@alexwarring robila som dnes a biely. Na krv idem asi v pondelok alebo utorok.
@mia91 este nezufaj, aj doktori to tvrdia, kym nie je vysledok krvi
Ahoj, neviem či správne píšem, ak nie,prosím nasmerujte ma inam. Mám na predaj Meriofert, v krabici 9ks. Vďaka a prajem veľa štastia všetkým 🙂
Baby zabudla som sa ozvat..tak nam to chvalabohu vyslo, cakame bejby..drzim vam vsetkym strasne prsty 🙂
@regina24 ahoj ty ides kedy na ivf ci si uz po
@adulka1989 len idem na ivf mam teraz stimulaciu . A vy ste ako ??
@regina24 tak uz vam zacala stimulacia 🙂 super. Zvladate to dobre ??
@babikadaska celkom sa to da uz si picham dialsie injekcie od dneska tsk ze dve injekcie naraz si picham a idem na kontrolu pondelok na krv a na sono ako rastu folikuli a tak . A vyste natom ako ??
@regina24 u nas sa to posledne ivf podarilo a cakame dvojicky !!!! 🙂
V pondelok idete na kontrolu po 7 dnoch ?
@babikadaska parada tak vam gratulujem 🙂 na kolkaty raz sa vam to podarili ??
Ja som bola aj vcers na kontrole ns krv a sone a potom idem pondelok este . 🙂
@regina24 na druhe ivf. Mame velke stastie !
A na kontrole vsetko v poriadku ? Folikuly dobre rastu ?
@babikadaska zatial som mala menstruaviu tam vsetko pohode pondelok budem vediet sko rastu vsjicka .
@regina24 po starom vsetko
Ahojte baby vcera com bola na kontrole tak narastli mi 10 vajicok krvne vyslesky mam poriadku ,a idem na kontroku este stvrtok , a odber by som mala mat cez vikend , ktoje tak natom rovnako ako ja ?
Ahojte od 25 zaciname dlhy protokol nase druhe ivf ...mate tu niekto skusenost s dlhym protokolom ako ste to zvladali a bol uspesnejsi

@natalia11111 ešte otázka..ako dlho ste čakali na schválenie žiadosti z poisťovne?