Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte baby.Ja tiež mam už 39r a čaka ma moje prve IVF.V pondelok idem na ultrazvuk či mi vydržal folikul či ho može vysat a čo dalel,ale som smutna,že mi našiel iba jeden folikul.
@dhabaida ahoj kontrolu som este nemala ale idrm v utorok alebo v stredu 😊a ty?
@hennka2 ahoj no mne robili tie vyšetrenia z krvi, čo asi je klasika a robia to všetkým - hormonálny profil , spermiogram manželovi, iné nič špeciálne.... odporučili IUI a keď nie tak potom vzhľadom k veku IVF a prečo si bola samoplatca, veď máš nárok cez poisťovňu, aspoň na to základné....teba to koľko teda vyšlo spolu....Joj ja by som to tiež už chcela mať tak za sebou......A tie injekcie do brucha ako si to prekonala....Ďakujem za info
@efkaelfka jéééj SUPER, že sa podarilo na 1 krát, tak nám sem tam napíš ako sa máš na akom vyšetrení si bola atď....A kam si chodila do centra? Krásne tehulkovanie ti PRAJEM!
@majka15majka ja idem v stredu, budem 14dc, tak dufam, ze bude vsetko ok...
@janulka232 ahoj budem mať tiež 39 a IVF asi február ak stihnem...., nebojkaj nič, niekedy stačí aj jeden silný BOJOVNÍK!!!!! Musíš VERIŤ, že sa to vydarí!!!!!! Držím ti silno palčeky a myslím na teba!!!!!! NEBOJ VYJDE TO!!!!!!
@maculicek1977 .. zijem v zahranici, preto sme si to vsetko museli hradit sami, vyjde to okolo 3.000 € a viac, bez vselijakych vysetreni a zdravotnych prieskumov .. ak hladaju problem, vyjde to omnoho viac penazi, ale aj toto je velmi dolezite ... dali sme na to vsetky nase peniaze, co sme mali odlozene na svadobnu cestu .. injekcie mi pichal manzel i mamina, lebo ja ich nemozem ani len vidiet.. co uz, jedna zena musi obetovat koli dietatku velmi vela ...
@efkaelfka .. ono, ja si myslim, ze ten obcasny stres patri k tomu .. nepoznam zenu, ktora ten stres nemala pri urcitych situaciach a hlavne v tych pripadoch, ked uz zena bojuje velmi dlhy cas, absolvuje mnoho vysetreni a nedari sa ... je to velmi tazke, ked su zdravotne problemy, ktore treba riesit a kazda z nas ma iny ... vtedy je to velmi, ale velmi tazke ...
@janulka232 .. hlavu hore, treba verit, ze tento bojovnik je silny a zdola vsetky prekazky, netreba stracat vieru, aj ked je to niekedy ako pisem velmi tazke ..
@maculicek1977 dakujem velmi pekne.Velmi som z toho nervozna čo mi povie zajtra lekar,ale tiež verim,že aspon z toho jedneho vajička bude niečo.Zajtra dam vediet ako som dopadla.
@hennka2 dakujem velmi pekne za podporu
Baby pred mojim Ivf s jednym vajickom mi docent Valky z Iscare povedal ze k babatku je potrebne iba jedno vajicko a jedna spermia.... A ostali sme tehotni 😉 drzim s Vami!!!
@victoriasju gratulujem.že Vam to vyšlo.A zaroven si mi dala nadej aj,ked mi našli iba jeden folikul
@maculicek1977 Dakujem 🙂 Chodim do Iscare BA este stale na kontroly, lebo mam nejake hematomy a to je riziko a tak som na PN☹ A injekcie do brucha su nic oproti tomu strachu ked zakrvacas a nevies ci to "bodka" po tych par tyzdnoch prežije. Inak pri nasom veku je uz pomaly všetko riziko ☹ Tak zelam bezproblemovu stimulku, dost vajicok a dobre spermie, uspesne oplodnenie a uhniezdenie a uz si "v tom" 😉
@janulka232 vidíš, je to možné, neboj podarí sa to aj tebe! Už teraz som nedočkavá kedy nám napíšeš DOBRÚ SPRÁVU! 🙂
@hennka2 joj božinku môj, s tým zahraničím to mám podobné, ale ja som si ponechala aj SR zdravotný preukaz. Ten KET vo februári musí VYJSŤ a teraz si už ok po tých hormónoch, nerozhádzali ti cyklus? Na KET sa musí ísť tiež v nejaký presný dátum, to určia v CAR alebo ako to je?
@maculicek1977 .. ja si ZP na Slovensku neplatim, takze nemam narok, tak to je, ono to funguje i tak, ze ked ma niekto v ZP podlznosti, tiez tie ziadosti asi neschavali ... tak, po tych hormonoch sa citim dobre, ktovie, ako sa citi telo .. cyklus mi zatial nerozhadzalo, kramy som mala dokonca dlhsie, ako mavam ... ano, v CARe Ti povedia a vytlacia celu stimulaciu, lieky a zakroky, o to sa nemusis bat, doktori Ti to presne naplanuju, neboj sa 🙂 .. dakujem, uvidime, ako to vyjde, kazdy jeden krocik v procese je potrebny 🙂 .. drzim aj Tebe palce 🙂 .. teraz cakas na odsuhlasenie ziadosti v ZP ? aj si platis ZP ?
@hennka2, ja si to poistenie neplatím sama, ale funguje to tak ja pracujem v AT teraz, mám aj rakúsku prac. zmluvu a medzi SR majú uzatvorenú dohodu, nesmieš mať však tam trvalý pobyt, ja som do VŠZP musela doniesť len opečiatkovaný formulár E, a na jeho základe si VŠZP refakturuje moje zdravotné náklady do AT, s inými členskými štátmi takáto dohoda neexistuje, predtým som mala rôzne iné zmluvy a ZP som si musela platiť zo svojho vrecka. Takto mi to zatiaľ funguje mám špeciálnu modrú kartičku, na ktorej je napísané preukaz poistenca verejného zdravotného poistenia poisteného v zahraničí, a toto keď predložím automaticky si DR myslia aká som bohatá a stále prídu na nejaký poplatok, aby som im zaplatila 🙂, no ale čo už......Aj teraz keď som chcela byť na PN cez IUI, DR si prosila 20 EUR, že vraj zo mňa nič nemá.....Ale to čo som si musela preskákať, žiaľ nikto nevidí, ani to, že som preč od rodiny atď. atď , však to poznáš....
@maculicek1977 .. ano, ano, poznam to velmi dobre, ludi vidia len to, co chcu a to, ze si prec od rodiny skutocne nikoho nezaujima, je to tak ..
Ahojte. Som tu nova a tiez sa pridavam k vam do skupiny silnych zien, ktore musia pre svoje babatko podstupit nelahku cestu... ale pre babatko cokolvek... my uz mame aj schvalenu ziadost z poistovne 🙂 na buduci tyzden ideme na konzultaciu, ako dalej. Pravdepodobne pockame na najblizsi cyklus... chcela by som sa vas spytat, ci ist na PN, alebo radsej nie... pre nas je to prvykrat a pevne verim, ze Pan Bozko Pozehna...
@maculicek1977 joj si zlata dakujem, nam sa IUI dva krat nevydarilo, tak som absolvovala plno dalsich vysetreni, a teraz sa chystam na prve IVF, som trosku z toho nervozna, ale tak dufam ze to prejde. Ja chodim do KE
@janulka232 ja ti drzim palceky, mna tiez caka prva stimulka
Dobry den baby 😉 tak dnes som zase odchadzala smutna z centra.Bol tam jeden folikul ktory vydržal a nepraskol,ale nebolo v nom žiadne vajičko.Takže dali sme 500 eur za nič.Tak snad to nabuduce už vyjde

@hennka2
@maculicek1977
Baby nestracajte nadej ale ani nestresujte. Ja mam tiez 38r. a v novembri som bola na prvom IVF a ET a aj ked som to vobec necakala, vysiel 🙂 Nebrala som nic specialne, lebo dost som mala z tych vsetkych hormonov ☹ Drzim palce!