Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@kaciatko1104 tak to maš super,ked to maš tak blizko.Ja som až z Popradu tak my mame dve hodiny cesty do Martina.Ked si predstavim,že budem jest tri mesiace tabletky už teraz mi je z toho zle.Nech už to mam za sebou,ale aspon,že ja neberiem žiadne injekcie ako tu babenky
@janulka232 ja zas beriem injekcie teda brala som a keď vložia do mňa zasa budem brat.. Je to katastrofa celá som ubolena Z toho..teraz aj ja beriem lieky estrogén a progesteron
@ouroboros neboj sa všetky to prežívame a nie je to také strašné ako sa možno zdá veľa pi tekutín ja pijem aj 4 litre.. A musíš byť V pohode všetko bude dobré.. Nič sa neboj teš sa 😊 držím ti palce
@kaciatko1104 tak ja nemam byt aspon z čoho ubolena,ked neberiem injekcie.Ale po zakroku ma hlava bolela tri dni aj brucho a ešte do toho som krvacala.Ako zvladaš pit tolko vody?Prvy krat ked som brala lieky som vobec nepila vela vody nevedela som o tom.A teraz,ked zvladnem dva litre tak budem rada
@janulka232 ja stále veľa pijem takže pre mňa nič nezvyčajne ale rozdeľujem si to pijem liter vody liter džúsu liter sirupovej vody alebo čaj a aj polievky jedavam takže tak..
@janulka232 ďakujem, je to fajn, keď sa takto nájdu baby so spoločnými starosťami 🙂 lebo furt to vešať na nos kamoškám, to ma o chvíľu prestanú volať s nimi na kávu 🙂 my sme inak v Gyn Fiv-e, predtým mám za sebou jeden neúspešný ET vo Ferticente, ale s nimi sme sa v zlom rozišli....to som vlastne ani neverila, že by mohlo vyjsť. tak teraz do toho idem naplno s novou nádejou 🙂
@ouroboros presne tak som rada,že som natrafila na modry konik 🙂.A možem si pisat z babami ktore maju rovnaky problem ako ja.Tak ja som to povedala iba jednej kamoške je to lepšie,ked to vela znamych nevedia.Tak ja chodim do iscare.Prvy som mala neuspešny a o tri mesiace ideme do toho znovu.Určite sa nam to podari.
@kaciatko1104 tak casto? to preco? si mala nejake problemy?
@1veverica nie všetko bolo V poriadku boli to len kontroly
@1veverica Ahoj no tak asi si tvoje telo potrebuje na to zvyknúť.
Ja si od soboty picham gonal a štvrtok si začnem k tomu pichať aj cetrotide-toho sa trošku obávam ale dúfam,že to zvládnem 😉 Zajtra si idem robiť predoperačne, tak dúfam že to stihnem lebo mám poobednu tento týždeň. Ty si už na PN? Či ešte chodíš do práce?
@kaciatko1104 ako dopadol vklad?
@1veverica vajíčka boli nekvalitné ani ich neoplodnovali
@janulka232 tak ani ja nič ani ich neoplodnovali boli nekvalitné
@1veverica áno chcem ísť od štvrtku na PN
A tiež som bola minulý rok na laparke zobrala som si 2dni dovolenku a podľa mňa najlepšie bude keď pôjdem na PN a kľudne všetko prežijem a žiadne výhovorky aspoň si nebudem musieť vymýšľať keďže nechceme nikomu nič vravieť. Ty robíš na smeny či len ráno?
@kaciatko1104 tak to mi je velmi luto, navrhli ti co dalej?
Ahojte baby vsetkym.vam silno.drzim.palceky nech nam to vyjde a uspesne ja cakam.naa schvalenie uz som.volala do poistovne uz sa caka len na podpis a potom.na.telefonat z Heliosu...
@kaciatko1104 je mi to velmi luto,že Ti to nevyšlo velmi som Ti držala palčeky.Viem ako sa musiš citit,ked to nevyšlo,lebo ja som to iste preživala,ked mi povedali,že nemam ani jedno vajičko.Ale musime sa pozbierat a ist dalej
@kaciatko1104 .. to je smutne, ak mas sil, treba ist dalej a nevzdavat sa ... drzim silno palce ...
@hennka2
Dievčatá pekne ďakujem za podporu vo štvrtok tam mam ísť ale dr sa vyjadrila tak že mi nepracujú vaječníky takže nevie či sa s tým bude dať niečo robiť 😔

@janulka232 povedala že mám upchate vajcovody ja som si tiež nebrala voľno len som prišla o hodinu skôr do práce a počas prestávky som si vybehla vždy