icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

kaciatko1104
15. jan 2016

@1veverica ja som chodila každý druhý deň... Od začiatku stimulky

hennka2
15. jan 2016

@kaciatko1104 .. aj ja .., ako si dopadla u embryologa ?

janulka232
15. jan 2016

@kaciatko1104 verim tomu,že ty si lepšie dopadla ako ja,ked som mala iba jeden folikul.Teraz,ked budem brat lieky tak snad sa mi urobia viac folikulov.Silno držim palčeky 😉 .Možno sme sa aj tam stretli,ked chodiš do iscare 🙂

janulka232
15. jan 2016

@maculicek1977 mne sa to tiež natahuje.Prvy krat sme boli objednany na 6 oktobra 11janura mi robili zakrok a teraz musim zase čakat tri mesiace kym vyberiem lieky aby som mohla skusit druhe ivf

kaciatko1104
15. jan 2016

@janulka232 áno chodím no je to dosť možné.. 😊 ráno mi majú volať mala som teda dve vajíčka ale ešte nevedeli či kvalitné

kaciatko1104
15. jan 2016

@hennka2 vlastne neviem povedali že vajíčko nevedia posúdiť lebo ho treba očistiť od buniek okolo neho a keď bude dobre tak ho oplodnia a zajtra doobeda zavolajú či sa oplodnilo

janulka232
15. jan 2016

@kaciatko1104 silno silno budem držat palčeky aby sa oplodnilo.Tak ja som mala smolu,že som nemala ani jedno vajičko.Ešte som aj krvacala tri dni zo zakroku a bolelo ma brucho.Ale aspon viem čo ma čaka nabuduce 🙂 .Ale nechapem prečo všetky beriete injekcie a ja iba lieky

lenus7
15. jan 2016

@1veverica kedy máš ísť na kontrolu? Ja som bola včera v splne od zajtra si mám začať pichať injekcie a 25.1. mám ísť na kontrolu. Ty ako zvladaš..ešte pobolieva hlava?

maculicek1977
15. jan 2016

@kaciatko1104, ahoj tak to už máš za sebou, DRŽÍM VŠETKY PRSTY NECH ZAVOLAJÚ, že sú obidve oplodnené, aby si nás ďalej ukludňovala, že to funguje.....Ti poviem, že si poriadna bojovníčka v 22 rokoch, neviem, či by ma niekto na takého nahovoril......čo ste mali vy za problém, že sa nedarilo? Ja chodím tiež Iscare MT. Takže, zajtra čakáme.......papa

kaciatko1104
15. jan 2016

@maculicek1977 nepriechodné vajcovody mám a priateľ tiež zlý spermiogram ale ani nie moc zlý ako tak V norme ale mohlo to byť aj lepšie.. ☺😊 a funguje to určite len niekomu skôr niekomu neskôr.. Som zvedavá ako to bude U mňa.. Neviem ani či zaspím od radosti.. Neviem prečo ale nezúfam práve naopak teším sa a ak to nevyjde tak nevadí bude bolieť ale prejde to a ideme znovu..

kaciatko1104
15. jan 2016

@janulka232 janulka moc moc ďakujem my sa snažíme dva roky po roku som isla s tým k môjmu dr dal mi clostilbegyt a duphaston nezabralo tak V care mi potom povedali že viac to uz brat nemôžem ako pol roka tak sme začali s týmto.. Teda s injekciami

kaciatko1104
15. jan 2016

@janulka232 janulka moc moc ďakujem my sa snažíme dva roky po roku som isla s tým k môjmu dr dal mi clostilbegyt a duphaston nezabralo tak V care mi potom povedali že viac to uz brat nemôžem ako pol roka tak sme začali s týmto.. Teda s injekciami
@janulka232 ja som nekrvacala vôbec a bolí ma trochu podbruško ale dá sa to vydržať..

maculicek1977
16. jan 2016

@kaciatko1104 ahoj Kačiatko no ako sa máš? Volali už z CAR? Držíš nás v napätí! To prežívam s tebou! Dúfam, že je všetko v poriadku. papa

janulka232
16. jan 2016

@kaciatko1104 my sa snažime iba od augusta,ale predtym s byvalym sme sa snažili 4roky.Tak preto sme to išli tak skoro riešit aj kvoli mojmu veku.Partner ma zly spermiogram,tak dobre,že sme šli do toho tak skoro.Neviem prečo ja neberiem injekcie iba lieky no ktovie či aj tym,že už som samoplatca.

linda10
16. jan 2016

Ahojte baby ja som po jednom et a ket ale neuspesne. Ja cakam na mrchu.Teraz cez sviatky sme sa ale snazili aj prirodzene aj ked tomu Vela nedavam ale clovek nikdy nemoze vediet kedy sa stane zazrak.Mrcha mi mala prist 12steho takze este je skoro meska mi len 4den.Ale tak chcem dufat ze by s to mohlo teraz podarit.Ked som bola na ket musela som pichat fraxiparine.Tak otazka navas je ze dnes som si pichla fraxiparine lebo sa bojim ze ak by som nepichala a zo zhody nahod by sa to podarilo tak by som potratila.Lebo ked som mala et som kvoli tomu potratila.Myslite ze robim dobre?Inak vcera ma zacala boliet podbrusko ako na mrchu a dnes uz nie moze to byt tehu? Dakujem za nazory 🙂

kaciatko1104
16. jan 2016

@janulka232 no ja čakám dnes mali volať či sa urobilo embryo a nič nikto sa neozval

kaciatko1104
16. jan 2016

@maculicek1977 ver že hneď by som písala ale nikto mi nevolal nechávajú ma V napätí 😔

janulka232
16. jan 2016

@kaciatko1104 ja by som tam asi zavolala sama, bola by som nervozna čo a ako.Ja kym pojdem do toho musi prejst par mesiacov a už teraz som nedočkava

pitufinka
16. jan 2016

@linda10 nemusi boliet kazdy den podbrusko 🙂 test si neskusala?

kaciatko1104
16. jan 2016

@janulka232 lenže je víkend a nikto neberie telefón som úplne mimo Z toho

janulka232
16. jan 2016

@kaciatko1104 tak musiš,len vydžat.Určite nabuduci tyžden pojdeš na vklad 😉

kaciatko1104
16. jan 2016

@janulka232 dúfam.. Je to zlé takto..

maculicek1977
16. jan 2016

@kaciatko1104 ahoj kačiatko no budeme, musieť počkať nedobrovoľne do pondelku, dúfať, že je všetko všetko v poriadku. No škoda, neviem načo to sľúbia a potom tak neurobia, človek by bol spokojnejší. Takže urob si pekný dník so svojím drahým a pondelok je tu cup-dup 🙂. papa myslím na teba!

kaciatko1104
16. jan 2016

@janulka232 obdivujem baby ako to zvládajú keď to nevyjde že čakajú a idú do toho znova ja asi už nepôjdem V najbližšom čase keď to teraz nevyjde mám toho dosť je to brutálne na nervy.. Priateľ to berie tak že keď to nevyjde tak pohoda pôjdeme o tri mesiace..ale stojí ma to veľa času výhovorky V práci peniaze vyšetrenia.. Nič príjemné.. A stále zle správy.. V novembri mi povedali že som neplodna.. V decembri keď som bola na kontrole pred stimulkou som mala cystu ktorá po MS praskla.. Potom mi povedala že mám len dve vajíčka.. A teraz mi pre istotu ani nezavolaju.. Mám dosť

kaciatko1104
16. jan 2016

@maculicek1977 ďakujem krásne moc si to vážim ja som celý čas od štvrtka do teraz myslela na teba a janulku ste moc zlaté keby sme si tak vedeli pomôcť...

maculicek1977
16. jan 2016

@kaciatko1104 joj keby sa to tak dalo, si pomôcť......ale aspoň tu si takto napíšeme, aj to veľa urobí, pohladí na dušičke, keďže prežívame a zažívame rovnaké veci, lebo s inými, ktorí nevedia čo zažívame, takéto rozhovory nevedieme....RAZ SA URČITE DOČKÁME, MUSÍME LEN VYDRŽAŤ!!!!!!

ouroboros
16. jan 2016

ahoj babenky, drzim vsetkym palce, som v tom s vami, teraz zacnem stimulku a tiez mi je tak vselijak, bojim sa aj tesim...

janulka232
17. jan 2016

@maculicek1977 ta podpora vela pomože aj,ked len pisanim.Lebo sme v rovnakej situacii.A ešte maculicek a kačiatko chodime do rovnakeho centra 😉

janulka232
17. jan 2016

@ouroboros vitam Ta tu medzi nami 😉

janulka232
17. jan 2016

@kaciatko1104 ja pojdem skusit aspon ešte raz,ale je to dost na psichyku.Je to ešte aj velmi drahe.Ja mam štastie,že pracujem na tri smeny,takže zatial v praci som si zobrala kvoli tomu iba raz dovolenku.Mne tiež našli cystu ktoru mi prepichol pri zakroku.A čo Ti zistili,ked Ti povedali,že si neplodna?Snad ak by si bola nepolodna tak by si nevychadzovala peniažky na umele.