icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

kubulka280
18. jan 2016

@kvitku a ty ideš tu na slovensku, či už si niekde bola? a čo čakáš s Heliosu

kaciatko1104
18. jan 2016

@janulka232 ja tiež nepôjdem skôr ako o tri mesiace.. To viem určite

kvitku
18. jan 2016

@kubulka280 no z heliosu mi maju volat ze mam prist a ze je to schvalene aspon tak mi bolo povedane

isabellita
18. jan 2016

@maculicek1977 ahoj, dakujem 🙂 mam. Beriem v kuse uz 5mesiacov inofolic a kys.listovu, no a teraz 5dni ten Clostyl, ale cyklus mam pravidelný posledné 4mesiace po 27den. A mam pocit že folikul mi vždy meria od 9-13DC a vždy to mam pomerne tak . Aj ked teraz mi doktor aj ta moja známa sestrička co mi pichla teraz pregnyl vraveli že to je ozaj fajn, že mam tak veľký folikul uz teraz na 9DC, tak mi dodali trosku viac nádeje 🙂 držme si všetky palce ! Aby sa ním to teraz podarilo!

1veverica
19. jan 2016

@isabellita ja osobne ti velmi drzim palce, ja som bola na IUI dva krat no zial nepodarilo sa, verim ze ty budes mat viac stastia

1veverica
19. jan 2016

@kvitku ja chodim do SPLNu, idem 28.1. na kontrolu a potom sa uvidi, mala by urcit termin

1veverica
19. jan 2016

@kaciatko1104 to je pravda, tak hadam nabuduce to bude lepsie. Cize teraz musis mat nejaky cas pauzu?

1veverica
19. jan 2016

@slavomira6 az ti zavidim ze to mas za sebou, ako si zvladla tie injekcie? mala si ich vela?

kaciatko1104
19. jan 2016

@1veverica áno asi 3 mesiace 😔

slavomira6
19. jan 2016

@1veverica Juj no 11 dni dokopy. ...este dneska pregnyl....Da sa to neboj sa. Uvidime ako to pojde dalej.

1veverica
19. jan 2016

@kaciatko1104 fuha to je dost, cize budete skusat prirodzene, no nie?

1veverica
19. jan 2016

@slavomira6 tak to mas celkom kratko, mne predpisala injekcie tak na 28dni, co sa mi zda strasne, dufam ze nebudem musiet zobrat vsetky, len mi je to divne ze iba jeden druh, vacsinou tu baby pisu, ze mali viac druhov liekov

slavomira6
19. jan 2016

@1veverica fuha to je moc. Preco tak vela. Ja som mala 2 injekcie ca 11 dni A pregnyl. Jedna injekcia na stimulaciu A druha hormonalna . Dokopy som ich teda vybrala 24 asi. TaK budem drzat palce. Umna prvé dni velmi vyskocili niektoré cize tie malé nedorastli A mame asi 6 co budu pouzitelne ostatné niesu dost velke ani ich nepocitali. Nemohli mi zvysovat ani davku kvôli tim prvym aby zasie tie neboli velke.tak asi tak. Ale inak sa tesim na vysledok. Lepsie je mat menej ale kvalitne ako mat 20 A stoho len 4 dobre. Tak Drzte palceky.

hennka2
19. jan 2016

@slavomira6 .. uplne suhlasim, dolezita je kvalita, nie kvantita vajicok.. ja som mala 8, z toho jedno vlozili a 5 mi ostalo zamrazit ... takze urcite je lepsie mat menej a kvalitne, ako viac 20-30, ktore su nekvalitne, prazdne, alebo maju nedostatocnu velkost .. ale to vsetko zalezi od mnohych faktorov ...

1veverica
19. jan 2016

@slavomira6 no tak to mas uplnu pravdu, aj ja tebe drzim palce, nech vsetko dobre dopadne, ono vsetky tie injekcie su zasah do tela, tak len nech to v zdravi vsetky prezijeme🙂

slavomira6
19. jan 2016

@hennka2 presne. Uvidime vo stvrtok co mi povedia. Najskôr som bola prekvapena ze len 6 ale uz to berem tak ako to je. 😊

slavomira6
19. jan 2016

@1veverica dakujem. Napisem ti 😊 dufajme ze sa budeme tesit vsetky coskoro ❤

1veverica
19. jan 2016

@slavomira6 musela si si robit predoperacne? si doma na pn, ci chodis do prace? ako prezivas tych par dni pred? nervozna?

lenus7
19. jan 2016

@1veverica tak to máš horšie lebo mne keď vyjde poobedna tak si viem do obedu povybavovať čo treba, ale na ďalší týždeň mám rannú a treba mi ísť na kontrolu tak pravdepodobne pôjdem na PN. Lebo v práci zdviham dosť ťažké..tak to mi bude lepšie

hennka2
19. jan 2016

@slavomira6 .. chcem Ta povzbudit, 6 vajicok je pekne cislo, ver mi, hlavne, aby to bola kvalitka 🙂 ... drzim velmi palce, potom daj vediet .. mne prve ET nevyslo, tak by som chcela skusit vklad ...

nonono
19. jan 2016

Dievčence chcem vas len povzbudit,, injekcii.... a atd. bolo dosť, veľa, len trpezlivosť ...., na zmrazenie nám neostalo vôbec nič, ale vyšlo nám to na prvý krát a vďaka IVF mám dnes krásne 9 roč. dvojčatká, párik. Držím palce všetkým, aby sa dočkali vysnívaného dieťatka aby materinskú lásku mohli posúvať ďalej.

1veverica
19. jan 2016

@nonono dakujem aspon nejake povzbudenie, som rada ze sa to niekomu podarilo🙂

1veverica
19. jan 2016

@lenus7 tak to urcite chod, podla mna by si teraz mala byt v klude, ked mas tazku pracu, tak to je blbe. Ved toto je presne na tom najhorsie, ze poobede skoro nikde nic nevybavis, vsade iba doobedu a najlepsie do trinastej.

slavomira6
19. jan 2016

@1veverica no ano interne sme si robili v martine .za vsetko sme si platili.my zijeme v norsku a teraz mame dovolenku A sme tu U rodicov do 8.2. Cize nic nerobim hehhe oddych A uvidim ako to dopadne a ak dobre tam pôjdem na pn U nas doma. Uz to mam dohodnute. Snazim sa na to ne mysliet ale samozrejme budem v strede vo stvrtok na odbere A potom cakat ci mame nejaké ci sa oplodnili A ako to pojde dalej. ☺

1veverica
19. jan 2016

@slavomira6 no ja idem az zaciatkom februara na odber, ale uz teraz sa pristihnem, ze som nejaka nervozna, co som nebyvala, akoze nie navonok, ale taky ten vnutorny strach. Ja budem mat coskoro 39r. cize my uz vela nejako casu nemame☹

slavomira6
19. jan 2016

@1veverica A uz si zacala s injekciami? To aj ja mavam. Mozem sa opytat aky problem mate?

kaciatko1104
19. jan 2016

@1veverica nie ako spávať spolu budeme ale ja to už neberiem tak že skúšame od kedy mi povedali že to prirodzene nepôjde vôbec si nesledujem cyklus ani nič robíme to fakt už len lebo chceme a žiadne snaženie.. 🙂

kvitku
19. jan 2016

@1veverica aj ja mam tento rok 39 tak nas tlaci cas.... uz pocitam dni kedy sa ozvu z martina a mozme ist od dalsej "tetušky" na to.....
velmi ti drzim palceky nech sa podari

maculicek1977
19. jan 2016

@kvitku ahoj Kvitku, som presne tvoj prípad, držím ti palčeky a aký máte problém?

hennka2
19. jan 2016

@maculicek1977 @kvitku @kaciatko1104 @1veverica.. dievcata, mame rovnaky vek, treba este zabojovat ! Drzim nam vsetkym velmi palce ! @slavomira6