Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janulka232 .. janulka a na co budes brat tie lieky ? na vajicka, alebo ?
@hennka2 ano na vajička,lebo teraz,ked som bola na IVF mala som iba jeden folikul a ani jedno vajičko
@kvitku ahoj ja som do poisťovni nevolal, ale do CAR povedala, že ešte im to neprišlo, mám VŠZP, mňa tlačí tiež vek.... takže som zvedavá, ktorá z nás to začne ako prvá...🙂
@hennka2 to naozaj? Sme rovnako mladé? 😊 sa teším že nie som V tom sama V mojom veku.. Henka ty máš aký problém? Ak smiem vedieť
@hennka2 musíme sa podporiť a poradiť si navzájom dúfam, že sa to tu už čoskoro začne hemžiť //, ako si želáme, na sklamania nemáme čas @kvitku, @slavomira6,@1veverica,@kaciatko1104.
@slavomira6 držím ti palčeky vo štvrtok....
Ahojte pridavam sa k vam 🙂 vek 38 a podali sme ziadost a nam ju Car poslal do poistovne 23.12. a stale cakam na schvalenie od poistovne. Zenske cakam v sobotu tak ak to nestihnu schvalit znamena to ze az dalsi mesiac zacnem stimulovat?
@maculicek1977
Kedy si podavala ziadost?
@maculicek1977 @marcimarcinka @hennka2
Kocky rovnako mlade ;) som rada ze sme sa tu tak stretli.... podpora je najviac
Tak budem cakat na kazde info od vas ako sa dari a ziadne negativa my to dame
"Aka som ja mudra" xi
@janulka232 ... hmmm, verim, ze Ti to pomoze, niekedy nam neostava nic ine len tym lekarom doverovat ... viem, ake je tazke cakanie, ale treba hladiet dopredu a tesit sa, ze o 3 mesiace bude viac folikov 🙂
@marcimarcinka
Ak to nestihnu tak az dalsi mesiac....
Nevadiiii este kusok pockame
@kaciatko1104 .. samozrejme, ze nie si v tom sama, ako nas citam, tak okolo 38 je nas tu na moje pocudovanie dost, takze urcite sa neboj, je nas tu mnoho 🙂 ... ja mam endometriozu a tak sa snazim s nou bojovat prostrednictvom IVF ...
@hennka2 chcem sa spýtať ešte všetky baby čo si označila majú okolo 20-25 rokov?
@kaciatko1104 38-39 ;)
25 je uz daaavno za nami
@kvitku aha tak bola som S vami označená mám 22 tak som myslela že aj vy ste tak..ale tak je to jedno sme na tom podobne..bohužiaľ.. Hádam si čoskoro nájdeme medzi sebou statusy že čakáme bejbe 😊
@kaciatko1104 ci 22 ci 38 vsetkym prajem na teste // a uspesne tehotenstvo
@kvitku veď to len nech nám to vyjde.. Moc V to dufam..každé dobré správy potešia ale hlavne dodajú nám síl a nádej že to môže vyjsť aj nám 😊
@kaciatko1104 ... ako pise kvitku, sme tu 38-39 (@kvitku @marcimarcinka @maculicek1977 @1veverica) aj mladsie samozrejme, ale to, ze si mladsia na veci vobec nic nemeni, podpora vsetkych je velmi, velmi dolezita, dodava to pozitivnu energiu a dufam, ze aj viac optimizmus, takze na vek v podstate nehlad, vsetky sme tu pre tu a jedinu spolocnu vec, takze treba drzat spolu, jednotne, povzbudzovat sa a podporovat 🙂
@kvitku ved nevadi a kedy sa zacinaju brat lieky?drzim palceky aj tebe
@marcimarcinka
Ked si dobre spominam od 1 dna ms aleeee nie som ista 100%
@kvitku a vy vsetky 38 smicky drzim palce a sme v rovnakom CAR? Ja chodim do Iscaru.
@marcimarcinka ja Helios Martin
@hennka2 viem že sme V tom spolu len som sa bála vieš keď som taká mladá a mám takéto problémy vieš.. Dr hovorila že staršie pacientky môžu mať hrubší obal vajíčka a preto sa im prirodzene nedarí ale že U mňa bude asi vážnejší problém preto som zisťovala či je tu niekto V mojom veku pre nič iné.. Aj na vaječníky mi povedala že niečo je zle že mi nepracujú vieš.. V podstate povedala niečo také že ich mám ako žena pred 40 ale U nich je to už beznejšie U mňa sa jej to vôbec nepozdáva.. 😔
@marcimarcinka .. ja som zacala brat lieky od 2 DC, ked sa dobre pamatam ..
@kaciatko1104 .. rozumiem Ti a necudujem sa vobec, ze sa takto obavas, je to maximalne prirodzene, ze sa bojis, ze v Tvojom veku nie je vsetko v poriadku, ale neboj, v tomto pripade treba pocuvat lekarov a nechat si od nich poradit, co je pre Teba to najlepsie a ako postupovat, treba ich pocuvnut a dodrziavat ich pokyny ... nic ine nam totiz neostava ... ziadnej z nas ... hlavku hore, bude dobre 🙂
Ja som zacala 1 injekciu na 1 dc A potom uz 2 injekcie kazdy den. Mala som kratky protokol presne 11 dni A potom. Uz len pregnyl.

@maculicek1977 tak ja nemam nič nove.Čakam na menštruaciu a možem začat pchat do seba lieky.Je to hrozne kolko liekov musim uživat denne