Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@1pata dakujem za info 🙂
@zuzgas001 gratulujem. Budem na teba mysliet a drzat ti palce. Potom napíš ako to prebieha a co nas caka a neminie.
@mistymay33 neni zač, drž sa to zvladneš, potom sa ozvi 🙂
@mistymay33 no uz som tu nebolo to fakt nic hrozne najviac som sa bala narkozy, ale dalo sa. Ak chces opisem ti cely priebeh
@zuzgas001 Ahoj no ja uz ho mam vlozene,od pondelka je v brusku,snazim sa zit dalej normalne a tesit sa so zivota,aj ked to je tazke,tenstrach,ci sa to podarilo,ale verim tomu,ze je stale u mna v brusku,ze je spokojne,paci sa mu tam a krasne rastie,ty predpokladam,ze cakas este len na transfer,neboj,tak to rychlo ubehne ako voda,drzim ti palce,velmi silno 😵
@1pata ved ti pisem,ze som mala len jedno,jedine vajicko a ked je len jedno,tak sa da vlozit iba jedno.Ale zalezi aj na tom ci si moc chuda,alebo mala,lebo aj ked sa vlozi jedno,este sa moze delit a aj s jedneho mozu byt dve a keby ti dve volozia a je ich viacej,potom by bol problem donosit,ale keby som si ja mohla vybrat,dam si vlozit dve,ale rob to co citis,aj ja som chcela dve,no osud rozhodol inak,tak verim,ze sa uchytilo a som ze tehu 🙂
@zuzgas001 jasne ze chcem opisat celý priebeh. Ja idem zajtra na odber a uz som pekne nervozna. Ako prebieha narkoza? To ti len nieco pichnu do zily a ty zaspis? Partner da kedy spermie? Este pred tym ako pojdem pod narkozu? Budem ti velmi povdacna ak mi to ceke podrobne opises, nech viem do coho idem . Dskujem 🙂
@mistymay33 ahoj, ano pichnu ti do zily a hned zaspis. to cele nebude trvat dlhsie ako 5 min. neboj sa, zvladnes to! potom ta odprevadia na postel a pospis si a potom mozes ist domov. Partner da spermie ked uz budes po odbere oddychovat. aspon tak bolo u mna.
drzim ti palce!
@nelka79 Ďakujem 🙂
Kocky prosim davali ste si robit nejake krvne testy na zistenie ako vam funguju receptory na vajecnikoch....?Davala ste si to niektora vysetrovat???Ja by som mala zacat bud.tyzden dlhy protokol.Dakujem za odpovede.
A kedy ti brali krvicku...ci to vobec este stiham.A ked sa mozem opytat kolko si za to platila?
Ja som bola10 .2.2015 a zatial mam dva pasi joj len nech to tak ostane
Ahojte babeny, ak by ste mali záujem niektorá, mám na predaj 2 balenia Orgalutranu - dátum expirácie je 11/2016 a Fostimon - dátum expirácie 5/2015. Ak vás čaká umelé oplodnenie v najbližších mesiacoch a máte predpísané od lekára tieto lieky, ozvite sa mi 🙂
@mistymay33 ahoj prepac vcera som tu uz nebola a dnes mas asi uz za tym tak oddychuj
@zuzgas001 ahoj. Ja som bola dnes na odbere a tiez ma dost bolia vaječníky, hlavne ked vstavam ☹ Ale ze vraj to je normalne.
@zuzgas001 ahoj. Ano uz mam po odbere. Vserko prebehlo hladko, narkoza bola v pohode... odobrali mi 14 vajicok a zajtra mi maju volat kolko sa oplodnilo 🙂 Tak cakam. Dala som si PK takže vklad by mal byt v stredu.
@mistymay33 tak sme to zvladli 🙂 mna este stale bolia vajecniky hlavne pri pohybe ale da sa vydrzat uzivam aj utrrogestan cipky a som z nich riadne unavena, my mame volat v pondelok tiez mame PK ak vsetko vyjde tak v pondelok ideme 🙂 🙂 🙂 drzte palceky
@zuzgas001 držíme!!! Akurat mi volala embryologicka ze zo 14 odobratych vajicok bolo len 9 dobrých a iba 4 sa oplodnili ☹ Teraz ich mame v embryoskope a v stredu by som mala mat ET. Tak silno dúfam ze vsetko bude ok.
@mistymay33 Len aby sa bábo nepodobalo na doktora. Bol taký prípad.
@radopp aaaale tak doktor bol velmi symaticky 🙂

@1pata dakujem 🙂