Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@slavomira6 .. slavka, a dali Ste si ICSI ? kolko mas Ty rokov ?
@hennka2 áno verím tomu že bude dobre.. Veď nemôže byť všetko čo tu každá Z nás prežíva zbytočné.. Ten čas energia..peniaze.. Určite sa vyplatí byť trpezlivá.. Verím tomu.. Určite..
@hennka2 ano oni nam to hned odporucili kvôli mojmu muzovi 0,5 morfolog. Ja mam coskoro 31.
@marcimarcinka ahoj marcimarcinka, vitaj v našom "klube" snažiliek 🙂, ja tiež čakám na schválenie.
@kvitku ahoj kvitku, sa si to presne už nespomeniem myslela som si že to bolo v novembri, ale CAR povedal, že začiatok decembra tak čakááááám...... a ty aj niečo špeciálne ješ? aký máte problém vy?
@maculicek1977 ahoj iba kuselinu listovu zatial. Problem v neprechodnosti vajcovodov. Resp. Pravy je malinko prechodny ale.keedze som.mala min.rok MT po spontannom.otehotneni je velke.riziko zeby sa.to zopakovalo a preto som.hned vylucila IUI aby som zbytocne nepredlzovala cas kedze.maj.sa.blizi a vtedy budem.mat 39 a vy?
@slavomira6 zacala som minuly tyzden, ale mne dost vela predpisala az 28, co tu citam tak baby nemali az tolko injekcii. U nas som problem ja nemam priechodne vajcovody a mam endometriozu, takze ziadna slava, som vlastne rada ze moj to berie tak pokojne
@kaciatko1104 ty vies co to je najspravnejsie, nie je nic horsie ako sex na povel, hruza, to pochopi az ten kto ma problem s pocatim
@marcimarcinka mne schvalili ziadost do mesiaca, a hned dalsi cyklus som zacala, nechcela som cakat, naco, ked sa nam za 7r.nepodarilo
@1veverica tak drzim palce. ..velmi. no ja totizto neviem ci aj problem umna neni. Mam endometriozu ale v akej faze to neviem A prichodnost vajecnikov mi nikto nerobil. Nam sa sice podarilo otehotniet normalne pred 2r ale potratila som. Bolo to doma v Nórsku A potrat som si sama vybolavala doma. Otras zazitok 😯 tak som velmi zvedava co mi povedia. A bola si na sono kolko folikulov mas ?
@slavomira6 este som nebola, na druhy tyzden mam ist na kontrolu, tak som zvedava ako dopadnem. Ja som na laparku tiez isla sama bo sa nam dlho nedarilo, tak som chcela vediet co sa deje, ale cim viac doktorov navstivis tym je to horsie, stale ti nieco najdu, a to vobec nie je dobre, potom sa vsetko na teba len vali
@maculicek1977 skus.zavolat.do.poistovne aspon vo vseobecnej.bola mila.ba a ktora mi.hned povedala ako.sme.na.tom ..
@1veverica no to ak mna zaujimave. Hehhe ja som baran 😆
@1veverica moja tak mu napis ako si dopadla. No ja dneska mam kludovy rezim. Strasne ma taha na tom jednom vajecniku tak hadam bude vse ok zajtra.
@slavomira6 tak hadam to je iba chvilkove, a zajtra bude vsetko ok, ty dnes oddychujes? no zavidim🙂 uz aj ja si musim urobit volno
@kvitku b aj ja prajem ale uz po tolkych sklamaniach si myslim ze ked to ma prist tak to pride !!! Niekto oddychuje niekto robi niekto ma 1 vajicko niekto 10 ....ked to ma prist tak to pride baby. Treba pozitivne mysliet A Verit! !!
@1veverica no ja oddychujem ako som prisla na sr Hehe ale aj tak vidis mame len asi 6 folikulov. Tak to asi ma byt.
@slavomira6 urcite mas pravdu
presne dnes som.to.s.kamoskou rozoberala ze som v pohode a presne som pouzila tvoje slova ... co ma prist pride... verim, dufam a zelam si...
@slavomira6 asi to s tym fakt nema ziadny suvis, ale tak oddych aj tak robi dobre pre telo, raz za cas neuskodi
@1veverica .. kamosky Ta vedia podporit, ale absolutne netusia, co je to za stress a psychiku... oni sa nevedia vzit do Tvojej situacie, netusia, co prezivas a cim si musis prejst, pokial si to nevyskusaju na sebe, takze najlepsie Ta pochopi ta, ktora to ma za sebou, alebo si tym vsetkym prechadza .. je to tak ...

@marcimarcinka .. ja chodim do Iscare BA ..