Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@1veverica no picham diphereline od 24dc na 4dc vlastne mocas ms este som bola na sono pridali mi puregon o 6dni kontrolu som mala tiez sono a uz aj krv a pridali mi menopur a tie teraz picham ....takze na kontrolu by si mala ist a ked si si nie ista tak zavolaj do centra ze kedy mas ist na kontrolu ze si dostala ms...a tebe nepovedali ze ked budes mat ms ze mas prist na kontrolu?
@hennka2 ahoj tak bola som U dr a povedala že mi nezabrali lieky že skúsime niečo úplne iné že sa nemám báť bude robiť všetko čo je V jej silách dokonca mi zachránia pokus tak že tento prvý nebudú hlásiť do poisťovne zaplatím si akurát narkozu a stále budem mať tri.. Neviem prečo ale veľmi jej dôverujem hovorila že nado mnou veľmi premýšľala ako mi pomôcť.. A kazala mi brať inofolic vraj to pomáha na vaječníky
@janulka232 ahoj neboj bude viac folikulov aj ja sa za to modlím... Ja som bola U Dr dnes povedala že 1 cyklus vynechame a v marci ideme znovu
@maculicek1977 ahoj este nic????
@kaciatko1104 ahoj kaciatko, vidíš dokonca aj Dr nad tebou premýšľala tak to je už čo povedať 🙂, a na úpravu tej stravy si sa nepýtala, ten inofolic - teda myo - inozitol, hovoria, že je fakt dobrý ja to tiež užívam, len zuzka56 mi to odporučila si objednať kapsulky taj žujem teraz tie a ešte všeličo iné...... len aby to už prišlo....🙂
ahojte babule, @janulka232, @slavomíra6, @hennka2, @kvitku, @vierkka, @1veverica, @koka231, @janaplt, @kaciatko1104, včera som sem nestihla zájsť....ale vítam nové členky v klube čakateliek 38-39r 🙂, aspoň takto si z toho humor urobím a som strašne rada, že ste sa pripojili, môžme si napísať a sa takto navzájom podporiť, pomôcť si.
@kvitku ahoj no predstav si ešte nič. a ty nemáš to číslo do tej poisťovne, brnkla by som tam aj ja, ale bude to nanič, keď to ešte CAR nebude mať! A ty čo nové?
@kaciatko1104 .. no vidis kaciatko 🙂 , to je dobra sprava ... teraz je cas, kedy maju doktori pomoct ... mysli pozitivne a v to, ze pomozu 🙂
Ahojte baby.Nejak nas tu pribuda ani nestiham čitat prispevky 🙂
@kaciatko1104 super sprava vidiš doktori sa budu snažit všetko preto aby sa nam podarilo mat dieta.A už Ti dali aj niečo uživat?Ja tiež som si kupila inofolic a uživam to.
@vierkka Vitam Ta medzi nami 🙂.Určite sa nam podari mat dieta.Len škoda,že nas už tlači vek
@janulka232 nie mám tam prísť na 12 dc dá mi clostilbegyt a potom neviem povedala že mi dá inú kombináciu liekov aby bolo veľa vajíčok
@kaciatko1104 tak verim,že teraz nam lieky zaberu ja tiež mam clostilbegyt a norethisteron.Len ja to musim brat až tri mesiace a čas uteka
@maculicek1977 na stravu som sa nepytala ale ja sa nestravujem nejako zdravo takže začnem a ty mi vieš poradiť niečo na to? Čo napr jedavas ty? Nikde na internete som nič nenašla 😔
@janulka232 ja som clostilbegyt brala už pol roka od apríla a nič ale to mi dal môj gynekológ pred tým ako som isla do caru tak neviem.. Ale ja ten clostilbegyt budem brať aj S injekciami povedala že radšej nech riskneme hyperstimulacny syndróm len nech je viac vajíčok
@kaciatko1104 ja jedno nechapem prečo mne nepredpiše injekcie,ked všetky beriete a ja nie.Ale tak musim mu doverovat,že vie čo robi aby sa mi nezbieralo vajičok
@maculicek1977 ak ti môžem poradiť moja skúsenosť je.. Ja som zavolala na číslo čo mám na karticke poistenca povedala som čo je vo veci a oni ma prepojili tam kde sa to rieši.. Hneď ako to oni schválili V ten deň to poslali do caru a ja samozrejme nedockava som volala do caru nech ma objednajú.. Oni mi aj tak volali asi o tri dni že už majú žiadosť a že sa mám objednať tak som povedala že Ok 😊 aj keď už som bola objednana 😊
@janulka232 ja sa jej na nič nepýtam len pozorne počúvam čo hovorí aby som si všetko zapamatala poriadne.. Ona sa ma aj pýtala prečo sa na nič nepýtam a povedala som jej že jej dôverujem a aj tak na čo jej mám do toho zasahovať..ja sa tomu nerozumiem a nebudem sa priecit tomu čo navrhuje.. Ona na to že keby bola každá ako ja mali by oveľa vyššie percento úspechov.. bohužiaľ veľa pacientiek vraj aj o spôsoboch oplodnenia chce rozhodnúť vraj to chcú silou mocou ivf nech je to prirodzené ale tak nič na tomto nie je prirodzené.. A koľkokrát by to mohlo vyjsť keby si nechajú poradiť napr icsi no ale tak vraj je to ich rozhodnutie.. Mne je jedno čo budú robiť sú to experti a ja im verím.. Bohužiaľ bez nich to nepôjde nič iné mi neostáva.. Môj názor..
@janulka232 mne keď povedia že také lieky tak idem a začnem ich brať..keď povedia také injekcie tak si ich picham..keď povedala že radšej riskneme hss tak riskneme.. Ak nie je iná cesta na viac vajíčok zbytočne budem protestovať.. Keď povie icsi tak icsi.. Keď povie PK tak PK a to ma netlačí ani vek.. Mám V podstate ešte 17 rokov k dobru.. Ale na čo to naťahovať prísť o 3 hradené zákroky zbytočne.. Neviem ja jej proste verím.. Hovorila že som špeci prípad a vraj jedna Z mala pacientov V takom veku tak je to pre ňu aj zaujímavé takýto prípad.. Atestovana je od apríla minulého roka takže ešte všeličo skúša a experimentuje.. To bola jedna Z mojich požiadaviek na dr. So starými dr ktorí majú síce prax atď ale už ich to podľa mňa tak nebaví a nemajú chuť skúšať nič nové nemám dobrú skúsenosť. Od teraz len mladých doktorov čerstvo vyštudovaných si hľadám.
Aký klub 38/39 tu vznikol 😉 nestíham sa orientovať v tých vašich príspevkov,kto komu odpovedá 😀
@slavomira6 .. Slavka, ako si dnes dopadla ?

@janaplt ja mam nepriechodne vajcovody a endometriozu, polovicka je v poriadku, no hej ja si uz picham injekcie, buduci tyzden mam ist na kontrolu a uvidime co dalej,