icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

hennka2
21. jan 2016

@ouroboros ..ano, sa to tu rozprudilo, co nie je vobec zle 🙂

farebnymotylik
22. jan 2016

Baby, drzte palceky, dneska idem na vysetrenia a ultrazvuk 🙂 ak bude vsetko v poriadku, zaciname s injekciami 🙂 ozaj, zacina si niektora pichat injekcie od buduceho tyzdna? 😎

1veverica
22. jan 2016

@farebnymotylik drzim palceky, vsetko bude ok, uvidis

1veverica
22. jan 2016

@koka231 asi ano, som zvedava co povie, este som vcera pozerala na ten papier co mi dala, tak bolo tam jasne ze kontrola 28. nic o ms

koka231
22. jan 2016

@1veverica aha no tak sa riad podla protokolu ale ak si si stale nie ista tak zavolaj do centra nech ta este uistia ze ano kontrola 28meho

1veverica
22. jan 2016

@maculicek1977 uplna pravda, je fajn si vymenit skusenosti

1veverica
22. jan 2016

@koka231 asi mas pravdu dnes tam brnknem, mam iba druhy den ms, tak by som aj tak nic nestratila

koka231
22. jan 2016

@1veverica presne tak radsej sa viackat pytat ako nieco pokazit ...ja tiez ked som si nie ista volam do centra a tam mi poradia ved si za to platim tak nech pomahaju 🙂

1veverica
22. jan 2016

@koka231 teba to kedy caka? a mas pravdu, peniazkov tam pojde az az dost

koka231
22. jan 2016

@1veverica cakam teraz na krv a potom na sono a uvidim co povedia kedy to bude

1veverica
22. jan 2016

@koka231 je to tvoje prve IVF? velmi ti drzim prsty, je to vycerpavajuce, vsetko toto absolvovat

koka231
22. jan 2016

@1veverica Dakujem ..ano je to moje prve este som nikdy nebola tehu ani sa nepodarilo za 5rokou co chodime bez ochrany ...ale pred rokom som bola na laparoskopii robili pri prefuky a vraj mam nepriechodne vajcovody ale ze sa im podarilo spriechodnit lavy tak sme sa dohodli s dr ze pokial do pol roka nezostanem tak ze pojdeme do centra ..tak som brala closty duphaston a nic ...len raz som mala ovu za ten cas na tej priechodnej strane ..tak sa mi uz nechcelo cakat tak sme sli do centra a riesime teda nase 1ivf a dufam ze aj posledne ...je to vycerpavajuce ale dala by som vsetko pre to aby som mohla drzat drobca v naruci

1veverica
22. jan 2016

@koka231 verim ti, som na tom podobne ako ty, my sa pokusame 7rokov, a tiez nic, rocky pribudaju, a uz sme tiez nechceli cakat, tiez je to nase prve, a tak ako pises dufam ze aj posledne, a vsetko dobre dopadne🙂

koka231
22. jan 2016

@1veverica musime verit ze vsetko dobre dopadne 🙂 drzim aj tebe palce dame to 🙂

1veverica
22. jan 2016

@koka231 dakujem si zlata, podpora je fajn, krv ti uz brali? kedy mas to sono?

koka231
22. jan 2016

@1veverica hej uz mi zobrali krv ..no musim pockat na dr pokial pride tak dufam ze cim skor 🙂 nech viem kolko mam vajicok 🙂

1veverica
22. jan 2016

@koka231 a z krvi co zistuju?

koka231
22. jan 2016

@1veverica to neviem ale asi nirjake hormony ci ich je dost alebo ako reagujem na injekcie

1veverica
22. jan 2016

@koka231 aha, ale to nemusis na lacno, vsak nie? to mne potom asi tiez budu brat vo stvrtok aby som vedela, bo sestricka len povedala ze rano mam prist, ale nepovedala ci na lacno alebo nie. Joj zacinam byt uz trosku nervozna, uz aby bol stvrtok nech viem viac

koka231
22. jan 2016

@1veverica nie nemusim byt na lacno ...uz je tu aj dr tak som zvedava co povie ...dam info potom

1veverica
22. jan 2016

@koka231 no som strasne zvedava, drz sa🙂

koka231
22. jan 2016

@1veverica no uz mam po kontrole foliky ze pekne podrastly a este jednu kntrolu budem mat v nedelu alebo v pondelok poobede mi povdia ked budu vediet vysledky z krvi

ouroboros
22. jan 2016

@farebnymotylik ja picham od vcera 🙂 mas dlhy alebo kratky protokol?

1veverica
22. jan 2016

@koka231 no tak to je super, cize uz coskoro ta to caka? tak to je fajn, to budes mat za sebou

1veverica
22. jan 2016

@ouroboros ahoj, a ty mas dlhy? ake injekcie si pichas?

ouroboros
22. jan 2016

@koka231 super, tak je to na dobrej ceste 🙂 ozaj, keď si chodila na kontroly do NR (už počas stimulácie), aj si sa musela objednávať? alebo tam len ráno prídem a ohlásim sa sestričke? mám ísť na kontrolu 7-8 dc, tak neviem, či im predtým treba zavolať.

ouroboros
22. jan 2016

@1veverica ja mám krátky, pichám Diphereline od 2dc a Puregon od 3dc. aj vás tak bolela hlava po tých injekciách? mne ju ide roztrhať a nechcem si ešte dávať aj tabletky proti bolesti, dosť čo do seba pchám hentie hormóny

koka231
22. jan 2016

@1veverica ano uz zachvilku to budem mat za sebou
@ouroboros no podla toho na co ides ak aj na krv tak to rano dojdes medzi siedmou pol deviatou a vtedy robia odbery a dr kontroly robi ja s neobjednavam dojdem rano a sestricka si vola podla toho kto ako dosiel

1veverica
22. jan 2016

@ouroboros no mna ano, neskutocne, ked si pichnem injekciu skoro hodinu, ma tak boli ze az, snazim sa pretrpiet, tak si lahnem, a az ked boli aj rano tak si dam tabletku, ale tiez sa snazim co najmenej. Aspon nie som sama ktoru boli z toho hlava, a pijes dost vody? Ja som volala doktorke a odporucila mi viac pit, ale nepomaha ani to, ja denne vypijem aj 4l vody, a aj tak ma bolieva

1veverica
22. jan 2016

@koka231 aj mne sestricka povedala ze mam prist rano, a nie presny cas, cize tak ako pises, podla poradia potom volaju