Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Baby, drzte palceky, dneska idem na vysetrenia a ultrazvuk 🙂 ak bude vsetko v poriadku, zaciname s injekciami 🙂 ozaj, zacina si niektora pichat injekcie od buduceho tyzdna? 😎
@farebnymotylik drzim palceky, vsetko bude ok, uvidis
@maculicek1977 uplna pravda, je fajn si vymenit skusenosti
@1veverica Dakujem ..ano je to moje prve este som nikdy nebola tehu ani sa nepodarilo za 5rokou co chodime bez ochrany ...ale pred rokom som bola na laparoskopii robili pri prefuky a vraj mam nepriechodne vajcovody ale ze sa im podarilo spriechodnit lavy tak sme sa dohodli s dr ze pokial do pol roka nezostanem tak ze pojdeme do centra ..tak som brala closty duphaston a nic ...len raz som mala ovu za ten cas na tej priechodnej strane ..tak sa mi uz nechcelo cakat tak sme sli do centra a riesime teda nase 1ivf a dufam ze aj posledne ...je to vycerpavajuce ale dala by som vsetko pre to aby som mohla drzat drobca v naruci
@farebnymotylik ja picham od vcera 🙂 mas dlhy alebo kratky protokol?
@ouroboros no mna ano, neskutocne, ked si pichnem injekciu skoro hodinu, ma tak boli ze az, snazim sa pretrpiet, tak si lahnem, a az ked boli aj rano tak si dam tabletku, ale tiez sa snazim co najmenej. Aspon nie som sama ktoru boli z toho hlava, a pijes dost vody? Ja som volala doktorke a odporucila mi viac pit, ale nepomaha ani to, ja denne vypijem aj 4l vody, a aj tak ma bolieva

@ouroboros ..ano, sa to tu rozprudilo, co nie je vobec zle 🙂