icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

maculicek1977
24. jan 2016

@slavomira6 Slávka držím Ti veľmi palčeky, musí sa ti to vydariť!!!!! 🙂

hennka2
24. jan 2016

Ahoj dievcata, ako sa dari v dalsich planoch ?

slavomira6
24. jan 2016

@maculicek1977 dakujem verim a dufam ze to bude nas bojovnicek 😀 napisem vam v utorok rano. Toto cakanie je .....😡😠😕

1veverica
25. jan 2016

@koka231 mozno, uvidime co povie vo stvrtok

1veverica
25. jan 2016

@mikema ahoj, ja som zacala zaciatkom januara, taktiez prve, drzim ti prsteky aby to vyslo

1veverica
25. jan 2016

@marcimarcinka to zalezi ci mas dlhy alebo kratky protokol, ja mam dlhy a zacala som 23.den ms, takzke to mas cas

1veverica
25. jan 2016

@swarovska velmi ti drzim prsteky, uvidis bude to dobre, vsetky sme z toho tak trosku zdeptane, ale musime byt silne

1veverica
25. jan 2016

@slavomira6 drzim prsty, aby to bolo ok

marcimarcinka
25. jan 2016

@1veverica dakujem tak to hej mam vyse mesiaca, takze tento tyzden by mi mohli zavolat , ze ziadost schvalili a objednam sa do caru a asi mi daju lieky .

1veverica
25. jan 2016

@marcimarcinka drzim prsty, aby ti volali, ja som uz tiez nechcela cakat, tiez som zacala hned prvy cyklus po schvaleni ziadosti

kvitku
25. jan 2016

Ahojte kocky tak dnes mi prisla sms o.schvaaleni IVF 3.2 idem do Heliosu a uz sa to zacne ;)

janulka232
25. jan 2016

@kvitku to je super,že už schvalili.Tak už možeš ist do toho aby si sa čim skor dozvedela dobru spravu,že sa to podarilo a čakaš babätko.Len ta ešte čakaju tie neprijemnosti a to su lieky alebo injekcie

1veverica
25. jan 2016

@kvitku drzim prsteky, nech vsetko dobre dopadne🙂

kvitku
25. jan 2016

dakujem vam moc @janulka 232, 1veverica,
jani je mi jedno nevadia mi ani injekcie ani tabletky urobim cokolvek a zvladnem cokolvek aby som dosiahla svoj ciel .... nehladam negativa :D a ani sa nechcem trapit som v takej pohode ako nikdy .... mozno je to tym ze este neviem co ma caka aka budem ako budem reagovat ale zvladla som aj horsie tazsie obdobie ako toto.... a co ta nezabije ta posilni
ja viem nie je to jednoduche .... ale nic si viac nezelam..... a nie len sebe ale vsetkym vam uzasnym babam ktore sa tu podporujeme a drzime si palce.... z celeho <3 🙂 🙂 🙂

janulka232
25. jan 2016

@kvitku tak to musime všetky zvladnut,lebo ako pišeš chceme dosiahnut svoj ciel.Je to super,ked si v pohode,lebo to odporučaju aj lekari.Ja nedokažem byt v pohode,lebo sa bojim,že zase nebudem mat vajička aj,ked sa snažim nemysliet na to.Ale mame tu užasne baby,ktore vedia povzbudit 😉

1veverica
25. jan 2016

@kvitku mna z nich strasne bolieva hlava, dufam ze ty nebudes mat ziadne tazkosti, a vsetko zvladnes ako si predstavujes, je super ze si v pohode, to urcite potrebujes🙂

kvitku
25. jan 2016

@1veverica,@janulka232
neviem ako zareagujem, ozaj to ani len netusim, mozno tu o chvilku budete citat ako nadavam haha alebo sa radsej nepriznam 😀 😀 😀 😀
ale som rada ze ste, ze podporujete a HLAVU HORE my to dáme 😉 aj tie nase vajicka a partnerove zubrienky :D

maculicek1977
25. jan 2016
maculicek1977
25. jan 2016

@kvitku ahoj Kvitku, dnes som zavolala do VŠZP, žiadosť už mám schválenú len to musí podpísať ešte vedúca úseku a tá, že má taký pol metrový štôs papierov na stole, a urýchliť sa to, nedá, takže tak takúto mám ja skúsenosť, musím ešte počkať.

maculicek1977
25. jan 2016

@kvitku super, že ty to už máš, ďalší krok v pred, a hneď si za objednala do Heliosu, oni ti dali hneď termín, či to je ešte nejaká kontrola pred a robili ti aj hormonálny profil nanovo, aby mali čerstvý 🙂, Aj papáš niečo špeciálne?

kvitku
25. jan 2016

@maculicek1977 ahoj no dnes mi poslali sms, dnes som tam volala, ale najblizsi maju volny 3.2 chcela som to urychlit ale vraj koordinatorka tam uz nema nic volne.... samozrejme nedalo mi a argumentovala som tym ze som chcela zacat od dalsej MS. tak sa este koordinatorke prepajala lebo zistovala ze ci budem mat dlhy alebo kratky protokol a ta baba na recepcii mi povedala ze ok ze mame prist 3.2 a hned ma aj zaradia do programu. tolko viem.... 🙂 a co sa tyka ziadosti ja som bola v heliose 16.12 a dnes 25.1 mi poslali sms.... presne ako povedal dr. koncom januara vam volame ....
a presne toto mi povedala pani na VŠPZ mam schvalene len nie je podpisane ..... presne ako tebe

marcimarcinka
25. jan 2016

@maculicek1977 ahoj to iste poevdalôi men v piatok aj s tym podpisom . Myslim, ze keby sme tam nezavolali potvalo by to dlhsie 🙂

janaplt
25. jan 2016

@maculicek1977 Mozem vediet ako dlho ti schvalovali vo vszp ziadost? Ďakujem 🙂

maculicek1977
25. jan 2016

@janaplt ahoj, žiadosť odišla z centra koniec november - začiatok decembra, majú na to 6-8 týždnov, takže tie 2 týždne zrejme budem musieť počkať. A tebe?

zuzicka1412
25. jan 2016

Ahojte,mne žiadosť odišla z centra 18.12 a schválenie mi prišlo poštou 18.januara.už som bola aj v centre a vo februári sa začíname pichať.

maculicek1977
25. jan 2016

@zuzicka1412 no vidíš to akú latku na to majú? A akú máš poisťovňu?

maculicek1977
25. jan 2016

@kvitku a ty už máš urobené už aj tie predoperačné vyšetrenia? Nevieš čo všetko to robia, stačí nato jedna návšteva u lekára? Ďakujem

vierkka
25. jan 2016

@kvitku cauko.tak sa mozno v heliose budeme stretavat.,.ja od zajtra t.j.od 16 dna cyklu zacinam brat lieky provera.od februara aj decapeptyl a neskor pridam aj gonal.,. 😠 este nas vsetky ćaka dlháaáá cesta ale my ženy dokažeme aj nemožne 🙂☺

vierkka
25. jan 2016

@maculicek1977 mne predoperacne urobi obv.lekarka, cize krv,moč a EKG.cize mas to hotove za 1 den.tie vysledky vsak nesmu byt starsie ako 3 tyzdne pred odberom vajicok.

kvitku
25. jan 2016

@vierkka ahoooj no mozno aj hej .... :D skusim hladat podla foto co tu mas ako profilovku hahahahha 😀 😀 😀 😀 viery aky mas protokol