icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

1veverica
26. jan 2016

@zuzicka1412 aha, tak to mne asi povie teraz vo stvrtok mam ist na kontrolu, a muz preco na krv? tak mojho neviem neviem ci by som tam dostala, on tak nerad k doktorom chodieva

lenus7
26. jan 2016

@1veverica v centre Ti dá výmenný lístok

1veverica
26. jan 2016

@lenus7 ej ha mne nedala este nic, tak mozno teraz mi da

hennka2
26. jan 2016

@1veverica ... jasne, ja mam dostat kramy koncom mesiaca a v polke februara by mal byt KET, ak vsetko pojde, ako ma ...

1veverica
26. jan 2016

@hennka2 urcite pojde vsetko tak ako si predstavujes, drzim prsteky, vraj ma byt plodny rok, cize musime tam patrit aj my vsetky co sa snazime, no nie?

lenus7
26. jan 2016

@1veverica Ďakujem budem to potrebovať a jasné sme tvrdé a zajtra určite píšem 😉

1veverica
26. jan 2016

@lenus7 hlavne sa dobre vyspi, je mi to jasne ze to nervozita stupa, aj ked sa snazis byt uplne v klude, chodis do prace, ci pn? o ktorej mas zakrok?

janulka232
26. jan 2016

@lenus7 držim palčeky nech všetko dobre dopadne

maculicek1977
26. jan 2016

@lenus7 ahoj Leni držím palčeky nech je bohatá a kvalitná úroda a nás potešíš!!!!!!

maculicek1977
26. jan 2016

@slavomira6 ajoj Slavi, jooj toto nepotešiteľné info, joooj strašne súcitím s tebou....ak nevyjde toto, neboj vyjde druhé, tento rok budeme maminami, NEBOJ!!!!!! paa

farebnymotylik
26. jan 2016

@farebnymotylik ja ma druhy den, ako sa picham gonal, ale nie som v pohode... boli ma brusko a vcera som mala aj zavraty...

1veverica
26. jan 2016

@farebnymotylik to fakt? tak to ma mrzi, mna hlava strasne boli z tych injekcii☹

farebnymotylik
26. jan 2016

Baby, kolko vody pijete pri Gonale? Zevraj treba vela vody pit, ale nevladzem tolko pit... mozno tak liter, liter a pol dam... ako je to u vas?

farebnymotylik
26. jan 2016

@1veverica aspon viem, ze nie som sama :(

1veverica
26. jan 2016

@farebnymotylik aj ja som mala ten isty problem ze som si myslela ze som sama, ziadna tu o bolestiach nepisala, ale potom sem tam niektora odpisala ze aj ju bolievala, ja sa snazim vela pit, tak 2-3l vody cistej sa velmi snazim, ked vladzem tak aj viac

mikema
26. jan 2016

@1veverica A mala si predtym tiez tie injekcie, ktore ta daju do umeleho prechodu na 3 mesiace? Tie som znasala dobre. Akurat trochu zachvaty horucav som mala a byvalo mi trochu zle od zaludka, ale inak pohoda... No som zvedava, za 8 dni zacinam pichat 😀 Dnes som Bola este na krv, skontrolovat Vitamin D (mala som ho velmi malo), Prolactin a TSH (beriem tabletky na stitnu zlazu) tak som zvedava. Sme s manzelom vtipkovali, ze krv by som si pomaly mohla odoberat aj sama, tak casto som tam uz bola 😀 Ozaj a tazku mas endometriozu? U mna aj maternica prevrtana endoskou, no hroza. A pritom ziadne problemy, cyklus 28 dni ako hodinky,bolesti len prve dva dni mens. A dokonca aj ovulku som mavala pekne na 14.-16. den...

zuzicka1412
26. jan 2016

Dievčence všetkym silno držím palce...tento rok budeme maminami...pevne verím ☺

lenus7
26. jan 2016

@1veverica Ďakujem a som PN lebo v štvrtok na mňa prišla chrípka tak som sa dala vypísať ale už je mi lepšie a zajtra na 8:30 som objednana. Myslíte na mňa aj ja budem na Vás všetky 😉

lenus7
26. jan 2016

@janulka232 Ďakujem pekne budem to potrebovať 😉

lenus7
26. jan 2016

@maculicek1977 Ahoj tak pevne veríme všetky že nech nám to vyjde všetkým..veľmi pekne Ďakujem

kaciatko1104
26. jan 2016

Ach baby obdivujem vás za vašu trpezlivosť a nervy ja som hotová Z toho že to prvý raz nevyšlo vôbec nemám chuť ísť tam zasa.. Bojím sa. To sklamanie je hrozné 😔 neviem sa s tým nejako vysporiadať

hennka2
26. jan 2016

@kaciatko1104 .. kaciatko, ver, ze vsetky sa citime uplne, ale uplne rovnako, je to nenormalne tazke sa zmierit s neuspechom a ist do dalsich pokusov ... tuzba po dietatku je vsak vela krat silnejsia a tak bojujeme ... ver mi, viem presne, ako sa citis, mam za sebou neuspesny ET a pred tym mesiace a mesiace neuspechov, je nesmierne tazke ist po tychto neuspechoch dalej ...

vierkka
26. jan 2016

@kvitku mam dlhy protokol,...o cca 2 tyzdne pojdem do heliosu na 1.den mrchy,urobia sono a odber krvi.dnes som zacala brať :- tbl.provera a o 7 dni zacinam pichat decapeptyl,tak strasne sa bojim injekcii... 😢

kaciatko1104
26. jan 2016

@hennka2 preto píšem že to obdivujem lebo ja to asi nezvládnem. Mala by som ísť V marci ale asi to odlozim je to ťažké

kvitku
26. jan 2016

@vierkka ja som zvedava aky.mne daju aj.ked.naposledy dr.vravel o.kratkom ale.ci.ozaj.vsetko sa dozviem 3.2. Citala som.vselico ze.kratky je kedaa zena nad 35 ale podľa.coho sa.riadia.neviem. ozaj.ked chodis do heliosu robili ti.testy na AMH? Krv ti.budu.brat naco a.sono koli.meraniu? Nech mam predatavu

janulka232
26. jan 2016

@kaciatko1104 kociatko musiš byt silna nevzdavaj to a zbytočne to neodkladaj.A ja sa velmi bojim,aby aspon po druhy krat to vyšlo.A to musim čakat tri až štyri mesiace kym možem ist do toho.To čakanie je najhoršie.Ale ešte maš nas babenky z fora tak nevzdavaj sa 😉

kvitku
27. jan 2016

@vierkka zvladnes aj injekcie... silno drzim palceky, to dáš 🙂 🙂 🙂

1veverica
27. jan 2016

@mikema nie tie injekcie som nemala, na laparke mi hovorili ze je to stredne stadium, nebrala som na to ziadne lieky, vraj tehotenstvo by tomu malo pomoct, tak som fakt zvedava, tu baby pisali ze sa dr. nevedeli preto dostat k vajickam, tak dufam ze to nebude nas pripad☹

1veverica
27. jan 2016

@zuzicka1412 v to verim aj ja, vsetkym vela vela stasticka

1veverica
27. jan 2016

@lenus7 tak tuj tuj, drzim prsteky, vsetko dobre dopadne, verim tomu, ozvi sa ked budes mat po 🙂