icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

pinky81
1. feb 2016

@zuzicka1412 Aha,ale nemáš pred injekciami tabletky.Však?A musíš potom zavolať do centra keď dostaneš menzes.

mata3112
1. feb 2016

@zuzicka1412 a koľko si platika?

zuzicka1412
1. feb 2016

@pinky81 nie nemam tabletky a nemusim ani do centra volat..

zuzicka1412
1. feb 2016

@mata3112 zatial mam recepty v lekarni,lekarnicka este nema vsetko na sklade,tak cakam..

zuzanka595
1. feb 2016

Baby zostal mi diphereline, aj merional keby nieco

pinky81
1. feb 2016

@zuzicka1412 Ja som v decembri dostala menzes,vtedy hneď som musela volať do centra,kde sme spolu s koordinátorkou vypočítali, ktorý deň mám začať užívať tabletky, kedy injekcie. Potom v januári som dostala ďalší menzes, a na druhý deň som musela ísť na krv a na sono vyšetrenie do centra. V ten deň ešte popoludnie mi zavolali naspäť aké mám krvné výsledky, koľko jednotiek musím pichať z dalšieho inekcia a ktorý deň mám ísť zas na kontrolu, čiže krv a sono.A to dookola.4-krát som bola na kontrole.

zuzicka1412
1. feb 2016

@pinky81 neboj,bude to stáť zato...mne hneď ako prišla z poisťovne odpoveď,som volala do centra,o tyzden som isla na konzultaciu,kde mi koordinatorka vysvetlila,ze hned na druhy den menzesu si zacnem pichat diphereline a na dalsi den pridam este fostimon a menopur... po siedmych dnoch mam prist na kontrolu a podla vysledkov uvidi,ci mam dalej pichat a na trinasty den cyklu by som mala ist na odber...uvidime ako to vsetko vyjde...ako sa budu vajicka tvarit...na nich vsetko zalezi..

maculicek1977
1. feb 2016

@marcimarcinka ajoj ja chodím do Iscare MT, mne schvaľovali žiadosť 6 týždňov, nakoľko boli aj vianoce, ale potom som nevydržala a zavolala som do poisťovne ja mám VŠZP, a do 2 dní od telefonátu mi oznámili z CAR, že žiadosť je schválená a to mi pani v poisťovni ešte povedala, že tá dotyčná vedúca, ktorá to musí podpísať má na stole taká pol metrový štôs papierov na podpis 🙂.

maculicek1977
1. feb 2016

@mata3112 ajoj ja idem tiež aprílový cyklus, teraz to nestíham, najskôr si to musím zariadiť v práci, keďže chcem ísť na 4 týždne PN. My sme dnes boli v CAR mám krátky protokol, injekcie sa na mňa usmievajú v chladničke už, mám MENOPUR 600 IU, CETROTIDE 0,25 mg a záver Pregnyl. Juj tak som napätá čo sa tu bude diať, dúfam v samé pozitívne výsledky.....A ty už vieš čo budeš mať?

maculicek1977
1. feb 2016

@pinky81 Ahoj tak super, konečne pozitívna správička, tak sa tešíme na tvoje príspevky. A čím si stimulovala? A koľko si mala vajíčok? Takže v stredu ich budeš mať už v brušku.....🙂 Držím palčeky!

marcimarcinka
1. feb 2016

@maculicek1977 ahoj ja som tiez volala do poisťovne predvryzdnom v piatok. Ale z Iscaru sa mi zatial neozvali. A keď savti ozvali isla si za lekárkou ci rovno koordinatorkou? Neviem ci sa mám objednať k lekarne a ci čakať.Tým, že sa neozvali som nestihla nič a tak môžem čakať o mesiac na ďalší cyklus.

maculicek1977
1. feb 2016

@ouroboros držím palčeky, neboj všetko dobre dopadne a pozbieraš peknú úrodu 🙂 Čakáme na tvoje príspevky, nech už to máš za sebou. Držkaj sa!!!

maculicek1977
1. feb 2016

@marcimarcinka ahoj, no mne sa ozvala hneď koordinátorka z CAR, keď tú žiadosť obdržali...to bolo v stredu a dnes na pondelok ma objednala, boli sme tam....ukázala pichanie, dostala som všetky lieky a návody 🙂 ešte potrebujem si tie predoperačné urobiť, ale to nie je problém potrebujem len krv a EKG.

mata3112
2. feb 2016

@maculicek1977 ahoj a koľko si platila za injekcie? Ešte nie

1veverica
2. feb 2016

@mikema dakujem, verim ze vsetko bude ok

1veverica
2. feb 2016

@mata3112 ahoj, zalezi ake injekcie mas.

mata3112
2. feb 2016

@1veverica ahoj ďakujem za prijatie priatelstva

1veverica
2. feb 2016

@mata3112 kedy ta to caka?

swarovska
2. feb 2016

@farebnymotylik Ahoooj, no ozývamsa po menšej pauzičke. Včera som absolvovala odber vajíčok. Hrozne som sa bála, narkóza, či bude dosť vajíčok, či nebudú nejaké komplikácie...ale všetko OK. Odobrali mi 7 vajíčok a teraz čakám na telefonát, koľko sa ich podarilo oplodniť. V noci sa mi snívalo, že mi povedali, že 5, čo je krásne číslo. No som ako na ihlách, držte palce 🙂

zuzicka1412
2. feb 2016

@swarovska držim palceky,nech vyjdu vsetky..👍

1veverica
2. feb 2016

@swarovska drzim palce nech sa vsetky oplodnia 😉

lenus7
2. feb 2016

Ahojte ja som včera bola na vklad,tak mi držte palce,aby to dopadlo pozitívne. Ďakujem

1veverica
2. feb 2016

@lenus7 ahoj, a ako sa citis? velmi ti drzim prsteky. Ako to vsetko dopadlo? kolko si mala vajicok, kolko sa ujalo? Pekne oddychuj 😉

zuzanka595
2. feb 2016

@lenus7 aj ja som bola vcera na vklad 😀 drzime palceky

1veverica
2. feb 2016

@zuzanka595 fakt? aj tebe drzim prsteky, a ako si na tom, citis sa dobre? mali si aj PK? kolko si si dala vlozit?

zuzanka595
2. feb 2016

@1veverica dari sa dobre lezim ,mali sme jedno a co je Pk?netusim

1veverica
2. feb 2016

@zuzanka595 jaj prepac ta predlzena kultivacia, tiez sa chystam buduci tyzden na odber, a nasledne vklad, tak rozhodujem co a ako

zuzanka595
2. feb 2016

@1veverica mne vklafali po trech dnoch 6bunkove,kam chodis do centra?

1veverica
2. feb 2016

@zuzanka595 ja chodim do ke, a ty?

zuzanka595
2. feb 2016

Ferticent v Ba