Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@1veverica neviem jasom doplacala na lieky, ostatne cez poistovnu
@zuzanka595 za ukon vobec nic? tak to mas ako dobre, u nas sa doplaca
@swarovska ahoooj 🙂 tak to som rad 🙂 uz to mas za sebou 🙂)) drzim palceky, aby sa vsetky oplodnili 🙂 ako ti prebiehal ten den odberu? Bolelo to?
@lenus7 drzim silno palceky 🙂
@1veverica suhlasim, tie injekcie su strasne... ale musime to vydrzat 🙂 ja mam este k tomu OHSS, takze po odbere musim na infuzie :(
@farebnymotylik ved to, musime to vydrzat, ja by som chcela mat uz po tom, mna to caka buduci tyzden, tak som zvedava
@1veverica ktory den mas?
@farebnymotylik tak tie prve si picham uz od 22.dna ms, a tie druhe si teraz picham 5den, takze este 5 dni ma caka
@1veverica kolko doplacate?
@zuzanka595 tak za lieky som platila prve 130€, druhe 250€, este teraz jednu injekciu mi bude treba, co pred odberom je, a potom este neviem predpokladam ze za lieky este nejaka ta 100€ pojde, a za ukon no to este neviem, vsetko pojde od poctu vajicok
@1veverica ja mam dneska 9 den...
@farebnymotylik takze ty uz koncis, cize koncom tyzdna odber? ja ti tak "zavidim" mne uz tie injekcie hore krkom idu, uz aby bol koniec tyzdna, das si aj predlzenu kultivaciu?
@zuzanka595 a ty kde chodíš? A ako si to zvládla? A ako sa dnes cítiš? Tiež máš piť veľa vody a oddychovať? 😉
@farebnymotylik Ďakujeme aj ty sa drž 😉
@lenus7 chodim do Ferticent, pijem stale a sedim na wc stale,trochu ma bolia krize inak ok 😀 a ty?
@zuzanka595 No ja tiež často som na wecku z tej vody aj v noci 2x niekedy 3x preto vstávam ale ináč nič takže zatiaľ je to dobre 😉
Ona nám vravela,že je aj taká možnosť a že môžme porozmýšľať a po dohode s manželom sme sa rozhodli,že si to dáme..lebo aj oplodnilo sa mi 5vajíčok a po kultivacii mi ostali 2 a keby mi dali z tých troch napríklad tak by mi nevydržali a tak som si istejšia ale samozrejme, že tiež to nie je 100% ale je to väčšia šanca..ale to uvidíš čo Vám povie ona. 😉
Za máličko rado sa stalo 😉

@zuzanka595 kolko to vyjde u vas v ba?