Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@nelka79 ja mam predpisane 4 balenia po 7 davok ak dostanem menzes ako mam tak v piatok mam ist na kontrolu a zacnem si pichat este aj menupor 2davky raz za den.Tak uvidim v piatok😕Prosim a nevies zajtra pred odberom krvi si mozem pichnut diphereline ci az radcsej potom?Som s toho jelen.Inak dakujem ze je tato skupina mozeme si tu poradit a predat skusenosti.Velka vdaka.
@sweeti ahoj. Aj ja som to presne tak mala. Kludne si to rano pichni vbobvyklom case ako pichas a potom chod na kontrolu. Podstatne je dodrziavat rovnaky cas pichania. Oni sa ta pri kontrole budu putat kedy pichas a ci si si pochla aj v ten den, lebo to si všetko zapisuju a potom to vyhodnocuju ako reagujes na hormony.
@zuzgas001 gratulujem! Tak odteraz len klud, ziadny stres, kazdy den poriadne pohladkat brusko a z celeho srdca veriť, ze za dva týždne bude pozitívny test. Ja verím ze urcite bude!!!!!
@mistymay33 dakujem hladkam hladkam skoro cely den 🙂 velmi sa tesim
viera = slamka pre topiaceho sa, no ale prajem vám to 🙂
@mistymay33 Ahoj no pochval sa nam ako sa maaaas?Uz
mas po vklade?A pekne doma oddychujes 🙂
@sweeti ahoj. Ano po vklade... v stredu po PK mi vlozili embryjko. Teraz oddychujem lebo co cert nechcel tak som ochorela. Dostala som nádchu. Tak uvidim ako to cele dopadne ale toto cakanie ma ubija. A este ma zabila aj embryologicka lebo mi povedali ze ani jedno embryo nie je na mrazenie ☹
@mistymay33 Neboj to jedno co ostalo je urcite najsilnejsie a bude bojovat a za par dni sa budes radovat iste z dobrej spravy,ale verim ti ze to cakanie je hruza.Ja by som sla najradsej do roboty keby mam nejaku kludnu lebo sa hrozne bojim aby som to nepokazila potom tym ze
budem furt nad tym premyslat ☹ ale kedze tu je furt stres tak budem doma pekne.
Truba a poslem to sebe 😊 utekam makat uz mam po prestavke paaa
Kocky a prva kontrola co sa robi 4 DC sa robi sono cez busko ciiii???nie 😒
Ahojte kocky, ja som tiez po odbere. Mala som 16 vajicok, 12 sa oplodnilo a z toho mame 7 embryok na mrazenie. Vklad mam odlozeny pre podozrenie na Ohss. Dnes som dostala ms, par dni po odbere. Len teraz neviem kedy vlastne bude Ket? Uz po tejto ms ci az po dalsej? aky je postup neviete? Lebo mne len kazali prist na kontrolu po ms...
@sweeti ja som mala kontrolu az 7dc, 6 den pichania to bol a sono robil zo spodu.
A zase ja otrava.Kocky brala ste niektora menupor75?Mam brat dvojitu davku teda 2xroztok,2xprasok.Mozem ten prasok zmiesat len tym jednym roztokom?Neviete poradit?Dakujem
@sweeti ja som ho brala. Dokonca 3 ampulky. A sestricka mi povedala ze nemusim pouzit vsetky na riedenie. Staci menej.
ahojte,chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s umelym oplodnenim v martine v iscare? boli ste spokojny?ja cakam momentalne na schvalenie ziadosti,
@adrianaaa32 a kolko ampuliek si pouzila na riedenie tych 3?A ako uz vies kedy ta caka vklad?
@sweeti 2 som pouzila. Ale ak pouzijes aj obidve tak podla mna sa nic nedeje. No zajtra alebo v piatok mam ist na kontrolu tak som strasne zvedava co mi povie. Dufam ze vajecniky su ok a nebudeme musiet cakat. Takze buduci mesiac snad to uz bude 🙂
@zuzgas001 ahojte baby co boli vo februári na IVF. Ako ste dopadli? Ja som na 8 den po ET zacala krvacat a dnes mi potvrdili negatívny test ☹
@zuzicek88 ahoj... ako dopadlo tvoje umele? mne prve IVF nevyslo a nemame ani nic zmrazene ☹
@mistymay33 ahojky, je mito velmi luto.som citala, ze si mala odbery priblizne ako ja. ja som mala 28.2. OPU a vklad tiez o den neskor. uz od vcera sa citim akoby mala dorazit pani mrcha. tak som smutna.

@mistymay33 no tak dufam ze to bude o.k.lebo ked som isla min.rok na operaciu tak som si mala najprv urobit vysetrenia a potom objednat na operaciu a nemali volny termin tak som si to musela obehat zas😒